- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
canım tam olarak kaç hafta kaç günlüksünkızlar slm sizleri takip ediyorum ama buraya hiç yazmamıştımdoğum yapanlara hayırlı olsun ben de birazdan sezeryan için hastaneye gidicem hiç bu kadar heyecanlanıcağımı düşünmemiştim umarım herşey yolunda gider dua edin lütfen
Hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sancim var gelip gidiyor.biraz daha bekliyim hastaneye gidicez.dua edin bana nolur
CanımMerhaba kızlar herkese günaydınn.Bende Ekim annesiyim ama ilk kez yazıyorum buraya!bebeğin ismini ve diğer bilgilerini nereden ekleyebilirim.Birde buranın admini bilen varmıdır acaba..
Çok teşekkürler canım.31 Ekim benim ama doktor 38haftayı geçince alacak 20 Ekim gibi.36 haftayı bugün doldurdum.Senin bebişin ne zaman geliyor..CanımMarV-el ilgileniyor ama o da yeni dğum yaptığı için bakamayabilir..
Hoşgeldin aramıza..
Sen şimdilik buraya yaz yine de bilgilerini Emel bakıp ekler müsait zamanında..
Ne zaman bekliyorsun cnm bebeğini
sırada ben varım senden once cnm.)).doldurdum bile ben .).Kızlar lütfen sırayla sırayı bozmayalım.cuma günü 40 haftam doluyo beklemekten yoruldum artık.her gece acaba bu gece mi diyorum ama yoksabrım taştı artık.içimden ne çıkacak merak içindeyim
Kizlar ameliyattan ciktim, sancim cok. Kizim iyi, yazicam tekrar
Canım hadi gözünaydın olsun :)Kizlar ameliyattan ciktim, sancim cok. Kizim iyi, yazicam tekrar
Canım büyümüş baya hadi az kaldı senindeKızlar yeni doktordan geldim 38 hafta 2900 gr ciğer geliştirici iğne verdi. Haftaya Sali da sezeryan için gün verdi.
o zaman benimki on yıl beklerDoğumu bekleyen arkadaşlar show tv Nursel dogum koçu vardı. Bebeklerinizle konuşun artık hazırım gel deyin ve gerçekten hazirsaniz o zaten gelir dedi. Icten hazır olmadıkça bebek de beklemeye basliyormus ve doğumu baslatmiyormus bilginiz olsun
Falla kahkahayı bastım sayende evrene olumlu mesaj gönderelimmmmmmo zaman benimki on yıl bekler
Allah Allah bu haftaya gelmiş bebeğe niye ciğer geliştirici iğne veriyor ki, kilosu az ama ciğerleri gelişmiştir diye düşünüyorum ben çünkü ben yarın olacağım ameliyat 2750 gram bebek ama iğne falan demedi şimdi merak A düştümKızlar yeni doktordan geldim 38 hafta 2900 gr ciğer geliştirici iğne verdi. Haftaya Sali da sezeryan için gün verdi.
Bende anlamış değilim Vallahi bencede gerek yoktu her ihtimale karşı yapmak lazım mis öyle dedi. Yine beklemedeyiz yaniAllah Allah bu haftaya gelmiş bebeğe niye ciğer geliştirici iğne veriyor ki, kilosu az ama ciğerleri gelişmiştir diye düşünüyorum ben çünkü ben yarın olacağım ameliyat 2750 gram bebek ama iğne falan demedi şimdi merak A düştüm