2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar dünden bu yana nişanım geliyor.sancılarım var 80leri gördük serum taktılar düşürmeye çalışıyorlar.düşmezse alıcaklar bebeğimi çok korkuyorum.ciğer geliştirici iğne yaptılar ama geç değilmi

35 içindesiniz, inş doğum da olsa bebiş iyi olacaktır. Yeğenim 33 içinde doğdu, bir hafta küvezde kaldı sadece.

hayırlı akşamlar. kızlar ben normal dogum yapmak çok istiyordum ama bebegim geçtiğimiz carsamba gunu. 3.750 kusurattaydı. bır de başı çok buyuk su andA 42.haftada gözüküyormuş. doktor başı buyuk oldugu için normal doguramayabilirsin dedi. bir de gunu nu beklersek 4 kiloyu geçer dedi. kafam çok karışık. normal dogurmaya da korkmaya başladım. dogum hikayelerini de okudukça.

Kizlar ben dogurdum.yarindi nornalde bugun kontrolde sanci cikti .spinal anestezi olmk zorunda kaldim.kahvalti yapip gelmistim.genel riskli olur dediler.bebis 5 dk surmedi almadi hissetmedim aci ama basinc oluo karnin hoplar gbi his.emzirme cabalarimiz suruo.2 3 kasik mama verdiler emzirdktn sonra kasikla.sarilik olmasn die.istememistm ama.ilk yuryusde yapildi.cok zorlanmadim kizlar.

Kizlar ben dogurdum.yarindi nornalde bugun kontrolde sanci cikti .spinal anestezi olmk zorunda kaldim.kahvalti yapip gelmistim.genel riskli olur dediler.bebis 5 dk surmedi almadi hissetmedim aci ama basinc oluo karnin hoplar gbi his.emzirme cabalarimiz suruo.2 3 kasik mama verdiler emzirdktn sonra kasikla.sarilik olmasn die.istememistm ama.ilk yuryusde yapildi.cok zorlanmadim kizlar.
MasaAllah gözün aydın.darısı biz doguramayanlar artık :)

Ben normalde bebeğim erken mi alınacak millete ne sebeple sezeryan olacağımı söylicem falan derken baya stres yaptım ve sanırım ondan sadece 100 gram almış 10 günde ve anladım ki ne kadar beklersem bekleyim aynı stresi yaşayacağım için bebeğime faydadan çok zararı olacak o yüzden hayırlısı ile alınması belki de daha iyi olacak, zaten artık herkes biliyor ameliyat olacağımı, bide doğsa inşallah rahatlarım sütümle büyütürüm onu
Kuzucum neden stres oluyorsun ki? Neden sezeryan oldun diyene çatım darmış de geç. Ya da bebek tersmiş de geç. Boşver özel durumunu herkese söylemek zorunda diilsin kendini öyle sıkma.. Bi de son haftalar çok büyüme olmuyor azar azar büyüyorlar, çünkü plesentalarımız yaşlanıyor, kafana takma..

Merhaba ben de agrıdan sakat gibiyim yuruyemiyorum catım ayrılıyor gibi. Bacaklarımı kapatamıyorum otururken. Bugun kontrolde doktor bebegin kafasını kemiklerin arasına dayadıgını soyledi.
Canım kontrolü alttan mı yaptı, normal ultrasonla mı? Bi açıdan korkutucu canım ama bi açıdan da zaten zaman yaklaşıyor o şekilde ya da bu şekilde doğacak, o da doğmaya hazırlanıyor ne güzel birşey :)
Keşke benimki de aşağı inse, hala inmedi dua ediyorm

yaa kavuşuyorsun miniğineee. İnşallah her şey güzel olur senin için inşallah :)
İnsaallah canim İnsaallah.. Bi garibim ya, hislerimi tarif etmeye kalksam kelime bulamam, zaten agzimi acip bi kelime etsem basliyorum aglamaya :) garip hissediyorum

Geçen hafta Bnm de doktor pozisyonu almış ama kanala girmemiş dedi . Hatta dedim ben aşağıya doğru hiç baskı hissetmiyorum dedim ,hissedersin daha dedi ... ben bu haftada hala bi değişiklik hissetmiyorum bzm kız hala çıkışı bulamadı galiba ....☺️
Aynen canım.. Baş aşağıda ama kanala girmek istemiyorlar.. Doğmak istemiyorlar içerde çok mu mutlular acaba :)

Hiii ayyy canim benim yaa, gozun aydinnn. Ayni tarihteydik sen hizli ciktin. Sende korkuodun spinalden ama bak iyi gecmis. Oh cok sevindim Vallahi, icim rahatladi biraz daha. Benimde sabah, bakalim nolcak :)

Canım seninle günlerimiz çok yakın, bende de pek belirti yok nst sancı varmı hiç? bende açılma yok ama nst sancı 90lara kadar çıkıyo arada ağrı da oluyo ama benim oğluşumun da gelmeye niyeti yok galiba. fikir alışverişi iyi olabilir. suni sancıdan korkuyorum ama sezaryandan daha çok korkuyorum. yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Canım bana 37 haftalıkken çatı muayenesi yaptı 1 cm açılmam vardı şimdi oldum 39 daha da açılmıştır inşallah diyorum yürüyorum hareket yapıyorum
Sertleşme dediğimiz kasılmalar oluyo karnımda
Bugün nst de 65 sancı çıktı başkada bişey yok pek niyetli değil bizimkide ama dua ediyorum suni sancıya gerek kalmadan kendi doğal sancısıyla gelir inşallah hepimizinki
Bende suni sancı istemiyorum ama sezeryan da istemiyorum o yüzden suni sancı denerim gibi duruyo yarın bakalım sana ne diyecek doktorun

Nerdeyse takvimi kapanacak bizde tık yok salı gel demişti doktor suni sancı için bildiğiniz kaçıyorum şuan perşembe gidicem ozamana kadar doğar inşallah :KK43:

Benim senle ayni tarihler :)bizde de tık yok..arada cok hareketlenio kasilmalar artiyo sonra gecio..bana carsamba gel dedi dr.persembe de suni sanci verilebilir.kacmanin bi faydasi yok.erteleme bence:)

benimki de kanala gırmedı. bır anda mı gırıyor nasıl oluyor acaba?
hadı kanala gırmeden suyumuz gelırse nasıl olacak?
Evet cnm bir anda da girebiliyo diyolar. Hatta bi arkdşmn açılması vardı ama bebek kanala gitmiyordu, hareketlerle falan pilates topuyla bilmemne doğum ekibi indirmiş diye anlatmıştı..
Yani şşmdi kanala girmiş olsa hiç değilse bebeğm doğmak istiyo diye hissederdim, çünkü yalancı sancı falan da yaşamıyorum hiç. Sanki doğmak istemiyomuş gibi gelio :)

Benimde su an 40+1 doğum yok hala. Yarın bakalm doktora gidicez catı muayenesinde ne olcak bakalm

Canım kontrolü alttan mı yaptı, normal ultrasonla mı? Bi açıdan korkutucu canım ama bi açıdan da zaten zaman yaklaşıyor o şekilde ya da bu şekilde doğacak, o da doğmaya hazırlanıyor ne güzel birşey :)
Keşke benimki de aşağı inse, hala inmedi dua ediyorm
Alttan parmaklarıyla yaptı, kac seferdir bu muayeneyi yapıyorlar alıştım artık acımıyor pek. Bebek hazırlık yapmış bile asagı inmiş, başını kemiklerin arasına koymuş hatta 1 cm de açılma var dedi. Bundan sonra idrara cok sık cıkacaksın dedi ki dediği oluyor zaten birkac gundur. Heyecan bastı birden:)

X