2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Seiam kızlar kontrolden geldim ben .
Sancı vs cıkmadı zaten minnoş ters duruyor.
Haftaya pazartesi sezaryen olucam.
Hayırlısı artık :)
hayırlısı tabiki cnm, en azından günün belli, benim daha hiçbir şey belli değil, belirsizlik daha kötü inan..

Benim hala olmadı çatı muaynesi dr önceden söylüyor değil mi yapacağım diye
evet cnm söylemişti, çatın dar derse sezeryan, normal derse de en azından açılma var mı bebek ne zmn gelebilir öngörüsünü söyleyecek, heyecanlıyım biraz..

kızlar merhaba ben sanırım bir karar verdim eğer oğluş haftaya kadar gelemzse 40. haftada suni alcam, yarın kontrolüm var doktoruma da danışcam tabi ama o bu hafta bile suni verebilirim demişti bakalım yarın sizi haberdar ederim. sizce bu karar nasıl bir karardır, anne gözüyle soruyorum, hem çok bunaldım hem de artık 40. hafta oluyo hem de kaka yutma mevzusu beni korkutuyo açıkcası çünkü anlama şansımız yok sanırım :KK43:

canım hayırlı olsun, Allah sağlık sıhat versin sana ve oğluşuna maşalalh. yalnız takip ettiğim kadarıyla 40. haftayı yeni doldurmuştun bebişin de kakasını yapmış içerde benim de 7 günüm kaldı sence 40 olmadan bebek gelmezse suni mi alsam korktum bak şimdi. BU arada yeni dğoğum yaptın senden cevap beklemek olmaz sen oğluşunla hasret gider az beklemedin :KK66: ama fikri lan varsa yazsın günü az kalan baya bi hamile var forum da :) seni ve tontişini öpüyorum :)

Canim benim bir tanidigimin 3 ay once oldu. Bebegin gelisimi ondeydi zaten. Doguma bir hafta kala doktor cati muayenesi yaptigi gun gecesine sancilar basladi. Gece gittiler sabaha kadar aciklik artmayinca sezeryanla aldilar bebegi. Ama bebek o sirada kakasini yutmus ve malesef 25 gun kuvezde kaldi. Bebek simdi iyi sukur ki.

Aynen bende öyleyim çok ağrım oluyor bacaklarda ve kasiklarda bide iyice aşağı düştü karnim oturamiyorum kalkamiyorum :KK43: Karnım one doğru bağımsızlığını ilan edecek:KK12:

Merhaba ben de agrıdan sakat gibiyim yuruyemiyorum catım ayrılıyor gibi. Bacaklarımı kapatamıyorum otururken. Bugun kontrolde doktor bebegin kafasını kemiklerin arasına dayadıgını soyledi.

çok geçmiş olsun cnm, kontrolden gelince yaz mutlaka, inş bi an önce ayağa kalkar toparlanırsın..

Kontrolden geldim simdi, doktor bu agrıya son gunlerin cilvesi dedi ortopediye gitme gerek yok dedi. Dogumdan sonra gececekmiş ve normal doguma engel degilmiş.Alttan muayene etti, bebek asagı inmiş, bası catı kemiklerinin arasına girmiş ve 1 cm açıklık varmış:KK17: Resmen kafa kemigiyle catı kemiklerim birbirine degiyor su an cok acaip bir his:KK57:Ultrasona gore de 39 haftalık gorunuyor, 1 haftaya kadar dogum olabilir dedi. Cok heyecanlandım ve korkuyorum:skandal:

Canım sen de mi :):):) ayyy bebişler çoğalıyor. Rabbim rasgetirsin cnm sağlıkla kavuşun inşallah.
Bizlere de anlatın merak ediyorum ben normal doğum hikayelerini de sezeryan hikayelerini de emzirme hikayelerini de :)
Ayy ben de merak ediyorum bakalım nasıl olacak,inşallah iyi olur da hemen anlatırım
Sabah olmasi daha iyi bencede, kanimi fln aldirdi gecen gittigimde, doguma hazir bulunsun beklemeden ameliyata aliriz fln dedi. Spinal istiorum ama bakicaz, Rabbim seninde benimde hepimizin hakkimizda hayirlisi neyse onu yasatsin. Bişi kalmadi, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bi bakmisiz butun hayatimiz degismis :KK76: odamizda bi minik var :KK68: geceleri uyurken nefesini dinlemek bile guzel olucak pamugumuzun :KK68:
İnşallah yaa, benim de bugün testler yapıldı, normal herşey, belden uyuşturma olcam inşallah
Aynen cnm çok haklısn yorgunluktan bittim artık dikişlerimde ayakta durmltn herhalde ilk günkü gibi acıyor:KK43: bakanımda yok annem yalnızca üç gün kaldı kızım desen kardeşini çok kıskanıyor hasta düştü:KK43: yarında isim gecesi yapacaz bir sürü yemek tatlı yaptırcaz misafirler tam 50 kişi gelck nasıl olck hiç bilmiyorm:KK43: bebişimizde gececi sabaha kadar yatırmıyor gündüzde ben fırsat bulamıyorum uyumaya. Birde bebişin rengi çok sararmış çok korkutuyor beni salı kontrole gidicz inşllh sarılık yüksek çıkmaz. :dua:Birde çok gazlı bir bebek mahvoluyor yavrum sancıdn kıvrımkıvrım kıvranıyorayr, yazınca ne çok sornm varmş farkettm:) ama yinede herşey tatlı yorgunluk sevmeye doyamıyorm oğluşumu:KK200:
Rabbim yardımcın olsun yaa zor

Kontrolden geldim simdi, doktor bu agrıya son gunlerin cilvesi dedi ortopediye gitme gerek yok dedi. Dogumdan sonra gececekmiş ve normal doguma engel degilmiş.Alttan muayene etti, bebek asagı inmiş, bası catı kemiklerinin arasına girmiş ve 1 cm açıklık varmış:KK17: Resmen kafa kemigiyle catı kemiklerim birbirine degiyor su an cok acaip bir his:KK57:Ultrasona gore de 39 haftalık gorunuyor, 1 haftaya kadar dogum olabilir dedi. Cok heyecanlandım ve korkuyorum:skandal:

ayyy çoook heyecanlı yaaa, sağlıkla kucağına alırsın cnm inşallah..

Ayy ben de merak ediyorum bakalım nasıl olacak,inşallah iyi olur da hemen anlatırım

İnşallah yaa, benim de bugün testler yapıldı, normal herşey, belden uyuşturma olcam inşallah

Rabbim yardımcın olsun yaa zor

ne testi yaptılar ki cnm sana?

Merhaba ben de agrıdan sakat gibiyim yuruyemiyorum catım ayrılıyor gibi. Bacaklarımı kapatamıyorum otururken. Bugun kontrolde doktor bebegin kafasını kemiklerin arasına dayadıgını soyledi.
Bende Ellerini kasiklarimda oynarken hissediyorum demekki benimde yakın. Bide kafayı dayamış ya oraya sıkıntı değil mi ya eğilip kalkarken fln

Ben normalde bebeğim erken mi alınacak millete ne sebeple sezeryan olacağımı söylicem falan derken baya stres yaptım ve sanırım ondan sadece 100 gram almış 10 günde ve anladım ki ne kadar beklersem bekleyim aynı stresi yaşayacağım için bebeğime faydadan çok zararı olacak o yüzden hayırlısı ile alınması belki de daha iyi olacak, zaten artık herkes biliyor ameliyat olacağımı, bide doğsa inşallah rahatlarım sütümle büyütürüm onu

kızlar merhaba ben sanırım bir karar verdim eğer oğluş haftaya kadar gelemzse 40. haftada suni alcam, yarın kontrolüm var doktoruma da danışcam tabi ama o bu hafta bile suni verebilirim demişti bakalım yarın sizi haberdar ederim. sizce bu karar nasıl bir karardır, anne gözüyle soruyorum, hem çok bunaldım hem de artık 40. hafta oluyo hem de kaka yutma mevzusu beni korkutuyo açıkcası çünkü anlama şansımız yok sanırım :KK43:

açıklığın var mıymış cnm?

Bende Ellerini kasiklarimda oynarken hissediyorum demekki benimde yakın. Bide kafayı dayamış ya oraya sıkıntı değil mi ya eğilip kalkarken fln
çıkışa baya yakın değil mi hareketleri ? benim de öyle.. kafasını dayadığı içinde hep bi sızlama hep bi ağrı önceden uff ağrıyo filan derdim şimdi bu acıyla yaşamaya alıştım normal gelio, yürürken full ağrı zaten normalde de hep bi sızı bi hareketlilik gelip giden düzensiz sancılar..

çıkışa baya yakın değil mi hareketleri ? benim de öyle.. kafasını dayadığı içinde hep bi sızlama hep bi ağrı önceden uff ağrıyo filan derdim şimdi bu acıyla yaşamaya alıştım normal gelio, yürürken full ağrı zaten normalde de hep bi sızı bi hareketlilik gelip giden düzensiz sancılar..

Geçen hafta Bnm de doktor pozisyonu almış ama kanala girmemiş dedi . Hatta dedim ben aşağıya doğru hiç baskı hissetmiyorum dedim ,hissedersin daha dedi ... ben bu haftada hala bi değişiklik hissetmiyorum bzm kız hala çıkışı bulamadı galiba ....☺️

Aynen benimde öyle kasılma var ağrı var ama düzenli değil karnında epey bi indi fark ediyorum ama başka bişey olmuyor hayırlısı eli kulağında demekki geldi gelecek inslh

Bugün kontrolumuz vardı,kilosu 2800 dedi doktor. Artik pek kilo almiyor oğlum ama doktor normal sınırlar icinde kilosu,sen kimsenin lafını takma dedi.kizlar bir de suni sanci beni cok korkutuyor,arkadaslarim suni sanci alacagina sezaryen ol diyor.kuzenim de suni sanciyla doğurdu,o zorlamayla idrar kesesinde sorun oluşmuş.1hafta sürekli altima kaçırdım dedi.

X