hayırlısı tabiki cnm, en azından günün belli, benim daha hiçbir şey belli değil, belirsizlik daha kötü inan..
Doktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?
benm çatıya göre karar verilecek de acaba sezaryan derse ne zamana der merak ettim. Teşekkür edsrim :)Duruma göre değişir elbette, benimki 39u bitirmesini istiyordu, ama biraz iri olduğundan beklemeyecek suyun yetmeyecek dedi son kontrolde, yine de 39 içinde almaya çalışıyor, haftaya kontrolde belki biraz daha öne çeker bilemiyorum. Bana kalsa 38 bittiği gibi alsın, yok almam dedi :)
benm çatıya göre karar verilecek de acaba sezaryan derse ne zamana der merak ettim. Teşekkür edsrim :)
ayy her türlü bekletebilir yani.. O zaman boşa ümitlenmeyeyim :))Bazı doktorlar sancı başlayınca almayı tercih ediyorlar, belki öyle bir teklifte de bulunabilir sana.
Benimkini persembe gunu verdi canim. Yarin sabah icin, sabah sezeryan olucam Allahin izniyleDoktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?
Yani 38+1 olucam yarinDoktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?
ayy her türlü bekletebilir yani.. O zaman boşa ümitlenmeyeyim :))
Doktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?
son ay geçmiyormuş ya resmen sürünüyorum ne bi yere gidesim var ne kimseyi göresim var...Ay biz sonlardayız valla bana sa geçmiyor zaman. Doktoe alalım dese hiç ikiletmicem :)
Haftaya p.tesi randevum var benim de, belki erkene çeker benim tarihi diyorum, yoksa doğum 17sinde
yaa kavuşuyorsun miniğineee. İnşallah her şey güzel olur senin için inşallah :)Benimkini persembe gunu verdi canim. Yarin sabah icin, sabah sezeryan olucam Allahin izniyle
Canım aynen 38+6. Da alacak beni deBenimki 38+6 alıyo nerdeyse 39 bitmiş olacak perşembe günü allah nasip ederse inşallah
anladığım kadarıyla 39+0 da ya da ona yakın alıyorlar geneli. Sağolun kızlarr
Benim icimede 18i olacak gibi :)Ay biz sonlardayız valla bana sa geçmiyor zaman. Doktoe alalım dese hiç ikiletmicem :)
Haftaya p.tesi randevum var benim de, belki erkene çeker benim tarihi diyorum, yoksa doğum 17sinde
bana da 20 si doğuyorrrr :))Benim icimede 18i olacak gibi :)