2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?

Doktoru sezaryana gün veren arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlükken alıyor doktorlar sezaryana?

Duruma göre değişir elbette, benimki 39u bitirmesini istiyordu, ama biraz iri olduğundan beklemeyecek suyun yetmeyecek dedi son kontrolde, yine de 39 içinde almaya çalışıyor, haftaya kontrolde belki biraz daha öne çeker bilemiyorum. Bana kalsa 38 bittiği gibi alsın, yok almam dedi :)

heramora ilk doğumumu da 39 bittiği gün yaptım, ama hep iri bebel muhabbetine.
Başka sebeplerle risk görürse doktorlar 37-38 gibi alıyorlar sanırım

benm çatıya göre karar verilecek de acaba sezaryan derse ne zamana der merak ettim. Teşekkür edsrim :)

Ultrasona göre 37 +2 ama bugün 39 un bitmesini bekledik dedi demek ki son adet tarihime göre karar vermiş, benim bu yüzden kafam çok karıştı

Nerdeyse takvimi kapanacak bizde tık yok salı gel demişti doktor suni sancı için bildiğiniz kaçıyorum şuan perşembe gidicem ozamana kadar doğar inşallah

Kızlar dünden bu yana nişanım geliyor.sancılarım var 80leri gördük serum taktılar düşürmeye çalışıyorlar.düşmezse alıcaklar bebeğimi çok korkuyorum.ciğer geliştirici iğne yaptılar ama geç değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…