2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

çok geçmiş olsun cnm, kontrolden gelince yaz mutlaka, inş bi an önce ayağa kalkar toparlanırsın..
ben de cnm ya sürekli video izleyip duruyorum, videolarda altı değişen bebekler de maşallah pek bi sakin :) benimki anne karnında çılgın hareketlerde, doğduktan sonra ayağını elini oynatmadan duramaz her yere kaka bulaştırır gibime gelio :)

Geçmiş olsun cnm bnm, inşallah iyileşir yawrun bia an önce..

ayy kıyamam ya... Allah yardımcınız olsun cnm, gelen misafirden de yardım eden çıkar heralde

Canımallah saglıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallaah..
bencde cok korkuyorum sürekli kusmaktan aç olunca kusmuyormuymusuz

Minnoşun neden midesını yıkadılar ki

Canım aşağı indi bebiş, 2 hafta fln oluyo geçen hafta çatı muayenesinde açılma yok yumuşama var demişti, dün gece 1 saat sancı çektim 2 3 tane daha sancı gelseydi hastaneye gitcektik ama geçti, anlamıyorum ne su var ne nişan ama sol çatı kemiğim beni öldürüyo, ben doğurduğumu anlamıycakmışım gibi geliyo cidden çok sıkıldım, bi de şimdi okudum melegim66 40. haftada doğurmuş ama bebiş kaka yapmış içerde, neye karar versem bilemedim. doğurayım diye yapmadığım şey kalmadı ama yok yaa gelmiyo

KIZLAR merak eden soran herkese tek tek tedekkür ediyorum hiç yazamadım ve okuyamadımda bebeişimizi cuma günü evimizie getiridkl ALLAH ın izniyle ... günler nasıl geciyor diye merak edenler rutin alt al emzirme seansları ( bebegim yeni doganda kaldıgı ve benle ge c tanıstıgı için emmede sıkıntı yasıyoruz ememiyor :) ayrıca sütüm cokk yok sadece memeden doymuyor sagıyorum bulabildiğim sütümü direk dolaba atuıyorum hazırda tutuyorum ama oda yetmiyor tabikide kan sekeri düştügü için yeni dogana yatmıstı bebegim o yuzden mama takviyesi yapıyorum ) gaz cıkar tekrar rütin seyler.... uykusuzz günler geceler resmen zombi gibiyim agrılarımda cabası ama bu mutluluk herseye bedelmiş onu anladımm kendim kalkcak halim yokken ALLAH bisekilde yardım ediyormus bunu anladım ... ve herkesin tatması dilegimle şimdilik bizden bukadar ....

muhakkak doktorunuza söylemelisiniz, bir tanıdığım astım olduğu için doğumuna hem kadın doğumcu hem de göğüs hastlıkları uzmanı girmişti, sizin durumunuza göre doktorunuz yönlendirecektir, direk sezeryan diyeceğini sanmıyorum.

onun dışında sezeryandan bu kadar korkmayın, bakın bir çok arkadaşımız sezeryan doğum yaptı, ben ikinciye yapacağım mesela.
bazen canımı sıkıp sezeryan doğum hakkında ileri geri konuşanlar olursa, aaaa bu devir de normal doğum mu olurmuş, bağırmalı çağırmalı diye dalga geçiyorum. normal doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, ama bazı kişiler bu konuyu saçma sapan bir ego savaşına dönüştürüyorlar, öyle kişilere ben de böyle cevap veriyorum.

Kimseyle aşık atmak için veya kimsenin gönlü olsun diye bebeğime zarar verecek bir seçim yapmam, o yüzden doktor ne diyorsa odur, size de tavsiye ederim.
hem korkunuzu hem de önyargınızı bırakın, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alacağınız ana odaklanın, öyle veya böyle kimseyi ilgilendirmez.

Amin canim. Rabbim yardimcin olsun, hangi mamayi veriosun bizede bilgi verebilirmisin

Anladım canım biraz daha içim rahatladı valla. Sen hayırlısıyla kurtul da anlatısın canım

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.haklısın önce bebegimi ve kendimi düşünmeliyim.etrafadaki insanlar çok bilir hep. Bu dönemde moral bozmakta üstlerine olmuyor

Bebe

Bugün çıktık ewe canım..sagol duaların için..kayınvaldem yanımdaydı o fark etti gözlerinin beyazı sarı oluyomuş.hemen doktora götürdük kan tahlili yaptı onda belli oldu..mama evolvia veriyorum..günde 2-3 kez 30 cc

Canımallah saglıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallaah..
bencde cok korkuyorum sürekli kusmaktan aç olunca kusmuyormuymusuz

Minnoşun neden midesını yıkadılar ki
Canım mide boş olunca o kadar bulantin olmuyor zaten minnoşum kaka yapmış teyzesi o yüzden midesini yikadilar

Aynen bende öyleyim çok ağrım oluyor bacaklarda ve kasiklarda bide iyice aşağı düştü karnim oturamiyorum kalkamiyorum Karnım one doğru bağımsızlığını ilan edecek
Benı de arkadan gören hamile demez ama önde resmen füze var. Az kaldı allah yardımcımız olsun inş.
Çok haklısın canım sezeryan da artık çok rahat oluyor.
Canım seninki bir gelmiş pir gelmiş maşallah, benimki dönmezse ben daha zorlamayacagim sanırım, sezeryana alıştırdım kendimi
Canım çok geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, heyecanla kavuşma gününü bekliyoruz bizde

Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun

Ben sana demiştim ilk ekim annesi sen olacaksın içime doğdu diye :) Hayırlı olsun canım.

Benim de tek dileğim bu inşallah minnoşumuz kendisi başlatır doğumu :)

Canım 40 bitirmeden doğumu başlatma. Günü doldurduktan sonra mekonyum denen o kakayı yutma ihtimali oluyor. Takvim günün ne zaman doluyorsa o gün git bence ki ben de seninle aynı durumdayım benim doktorum bu şekilde yönlendirmede bulundu. Umarım buna gerek kalmaz da kendiliğinden geliverir minnoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…