2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugun alttan cok agrim vuruyo migde bulantim var tuvalete gitme sıklıgim 5 dk ya düştü hic halimde yok

Masallah CNm Allah bize de böyle Doğum
Nasip eder inşallah ben de hiç bağırmak çağırmak istemiyorum muhtemelen acidan ya da duygusallıktan agliycam, ne güzel kavuşmuşsun yawruna, ağzınızın tadı bozulmasın, güle güle büyütürsün inşallah :)

nişan illaki pembe ya da kırmızı bir şey degil Demekki ?
Yok canım nişan kırmızı ve pembe tonlarında benim 1 haftadır geliyordu ama doğum yapacağım gün daha sulu geldi

Ayyy T tugbavebebik yazdıklarınla ağlattın beni , mutluluk gözyaşları neyse ki ☺️☺️ Biran kendimi düşündüm yerinde , çok duygusal anlar yaaaaaa ....

Sen özelde mi Doğum yaptın devlette mi , ne güzel hızlı ilerlemiş Doğumun maşallah ...sağlıkla büyütmek nasip olur bebişini inşsllah CNm :dua:
Teşekkür ederim canım. Özelde yaptim

Slm kızlar ben hala nst ,serum, agri kesici hap ile devam ediyorum hastanede ,ağrılarım azaldı ama tamamen bitmeyince göndermiyor Dr ,birazdan nst ye bagliycak sonuç a göre değerlendirecek dualarinizi bekliyorum

Kızlar ya benim hastane çantam hastane çantası dğeil bildiğin hastane valizi bavulu gibi bi şey oldu. Seyahate çıkıyorum adeta o_O
Ben de tekerlekli bavulun en küçük boyunu kendime, bebişime de bebek çantası aldım onu hazırladım ama standart bez bebek çantalarından büyük biraz, boşver eksiklik çekmeyelim de fazlalık olsun

Kızlar sezeryan olanlara bi sorum olacak, hani hemşireler falan odaya girip çıkıp soru falan soruyorlar ya neden sezeryan olunduğuna dair soru falan bişey soruyorlar mı ya da biliyorlar mı sezeryan sebebini

Kızlar pazartesi sezeryan olucam burda sezeryan olan arkadaşlar kac günde toparlaniyor insan süt hemen geliyor mu acaba
Bende pazartesi günü sezeryan olacağım 2 . Sezeryanım olacak ilkinde ikinci gün ayaktaydım kolay oluyor diyemem ameliyat sonuçta toparlanmak kişiden kişiye fark ediyor Rabbim sağ sağlim yavrularımıza kavuşmayı nasıl etsin inşallah

Kızlar ya bende bisey sorcm hastanede doğum sonrası yanımizda birinin kalması gerekiyormu yani eşim olacak zaten ama bayan olarak birinin kalması sart mi acaba çünkü yanımda kalacak kimse yok gibi şuanda.illa ki bir bayan kalmaliysa ayarlamaya çalışayim.özelde olacak ama iki kişilik oda kalıcm muhtemelen

Kızlar herkese merhaba ben de doğum yaptım çok şükür iyiyiZ. Buraya yazmıştım suyum geldi gidiyorum diye:) Güzel dualariniz için çok teşekkür ederim. Sancilarim birden bastırdı herşey güzel gidiyordu suni sanci bile vermediler kendi sancimi çekiyordum doğumumu çok yakin hissediyordum fakat doktor bebeğin başının biraz ödem yaptığını kanala girmeye çalıştığını ama giremediğini söyledi. Sezeryana alalim riske atmayalim yoksa zor bir doğum olur dedi spinal sezeryan ile ikinci prensesimi aldım kucagima çok şükür. Ağrılarım var ama dayanilmayacak gibi değil ağrı kesici biraz rahatlatıyor. Hepinizi öpüyorum tüm hamislere hayırlı kolay doğumlar diliyorum ☺

ben sezeryanla dogum yapan arkadaslara soru sormak ıstıyorum. ameliyattan önce sonda takıyolarmıs. doktor bana takmıcak. dogumdan sonra serum verliyior ve bol su iç denıyor. bende sonda olmayacak hasta bezi bana bu tuvalet ihtıyacı için yeterli olurmu. normalde sondayı kac saat sonra cıkarıyolar. birde ameliyattan önce lavman yapıyolarmı. yogun kanama kac gun suruyor. cevap verirlerse cok sevıırım. kafamda deli sorular. nolcak acaba

Kimler özel hastanede doğum yaptı ya da yapmayı düşünüyor kızlar? Hastane hizmetlerine neler dahil?

Bencde özelde yapıcam. Hastane hizmetlerine herşey dahil canım herşeyi hastane veriyor istemezsen sen kendi götürdüklerindem veriyorsun. 3. Gün yatış.

Kızlar ya bende bisey sorcm hastanede doğum sonrası yanımizda birinin kalması gerekiyormu yani eşim olacak zaten ama bayan olarak birinin kalması sart mi acaba çünkü yanımda kalacak kimse yok gibi şuanda.illa ki bir bayan kalmaliysa ayarlamaya çalışayim.özelde olacak ama iki kişilik oda kalıcm muhtemelen

İlk doğumda eşim kalmıştı yanımda sadece, bebeğin altını da aldı, beni wc ye götürüp yardım da etti.
Eşiniz bu işleri yapar diyorsanız en güzeli bence o ilk geceyi eşle birlikte geçirmek oluyor.

ben sezeryanla dogum yapan arkadaslara soru sormak ıstıyorum. ameliyattan önce sonda takıyolarmıs. doktor bana takmıcak. dogumdan sonra serum verliyior ve bol su iç denıyor. bende sonda olmayacak hasta bezi bana bu tuvalet ihtıyacı için yeterli olurmu. normalde sondayı kac saat sonra cıkarıyolar. birde ameliyattan önce lavman yapıyolarmı. yogun kanama kac gun suruyor. cevap verirlerse cok sevıırım. kafamda deli sorular. nolcak acaba

3 yıl önce ilk doğumumu yaptım, sonda da taktılar, lavman da yaptılar, ama çevremde duyuyorum artık pek yapılmıyormuş. Valla ben rahat ettiydim açıkçası ama doktor ne derse o tabi ki.

Kanama benim çok yoğun olmamıştı, hastanede hasta bezi taktılar doğum bitince, sonra ben gece pedine geçtim, öyle devam ettim, ama bazı arkadaşlarım ilk hafta hep hasta bezi kullandılar, sanırım biraz bünye ile alakalı bu durum.

İlk doğumda eşim kalmıştı yanımda sadece, bebeğin altını da aldı, beni wc ye götürüp yardım da etti.
Eşiniz bu işleri yapar diyorsanız en güzeli bence o ilk geceyi eşle birlikte geçirmek oluyor.
Sağolsun esin yarım etmis ya benim eşimde sordum bakarım sanada bebeğede diyor inslh.
Cevap için teşekkürler :)

Kızlar herkese merhaba ben de doğum yaptım çok şükür iyiyiZ. Buraya yazmıştım suyum geldi gidiyorum diye:) Güzel dualariniz için çok teşekkür ederim. Sancilarim birden bastırdı herşey güzel gidiyordu suni sanci bile vermediler kendi sancimi çekiyordum doğumumu çok yakin hissediyordum fakat doktor bebeğin başının biraz ödem yaptığını kanala girmeye çalıştığını ama giremediğini söyledi. Sezeryana alalim riske atmayalim yoksa zor bir doğum olur dedi spinal sezeryan ile ikinci prensesimi aldım kucagima çok şükür. Ağrılarım var ama dayanilmayacak gibi değil ağrı kesici biraz rahatlatıyor. Hepinizi öpüyorum tüm hamislere hayırlı kolay doğumlar diliyorum ☺
Hayırlı olsun gözün aydın darısı biz bekleyen anne adaylarına olsun inslh :halay:bizimkiler pek acelesi yok gibi

X