2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İyi geceler kızlar ağrılarım olunca acil e geldik nst de ağrılar yüksek ćikti serum felan takıldı ağrılar geçmezse bebeği alırım diyor Dr 2880 gr dedi 1 hafta önce 2800 idi bir haftada çok az büyümüş ama Dr normal diyor şuan yemek şu yasak gece sezeryana alabilirim dedi dualarinizi bekliyorum Rabbim evkatlarimizi sağa salim kucağımiza aldirsinn

Her drun yontemi farkli oluyo canim.benim hamileligim basindan beri skintili gecti kanamali yatistaydim ilk 3 ayda.birde ciger gelisimi 35.haftaya kadar tamamlaniyor diye biliyorum.yani artik erken dogum riskinde degiliz 37.haftadan oncesi erken dogum oluomus.canim birde seninnhastanendede spinalle epudral arasinda fiyat farki varmi.spinalden ek ucret aliolarmi.
Onu ben bugun senden duydum ilk kez, aklimda ama görümcem dogum yapicagim hastanede anestezi uzmani, ona bi sorucam. Haber veririm sanada, bu arada sen hangi ildesin hangi hastane

İyi geceler kızlar ağrılarım olunca acil e geldik nst de ağrılar yüksek ćikti serum felan takıldı ağrılar geçmezse bebeği alırım diyor Dr 2880 gr dedi 1 hafta önce 2800 idi bir haftada çok az büyümüş ama Dr normal diyor şuan yemek şu yasak gece sezeryana alabilirim dedi dualarinizi bekliyorum Rabbim evkatlarimizi sağa salim kucağımiza aldirsinn
Allahim yardimcin olsun İnsaallah.. Hakkinizda hayirlisi buysa, saglikli bi sekilde gelsin bebecik. Sende duanda bizi unutma, hadi bakalim guzel haberlerini beklioruz İnsaallah

Onu ben bugun senden duydum ilk kez, aklimda ama görümcem dogum yapicagim hastanede anestezi uzmani, ona bi sorucam. Haber veririm sanada, bu arada sen hangi ildesin hangi hastane

Oo gorumce anestezi uzmaniysa daha ne olsunncanim sen her turlu bilgiyi oneriyi tavsiyeyi alirsin ondan:KK66:denizlideyim canim ben.

Riskli haftalari atlattik artik canim cok sukur.kilosunuda dert etme zayif bebekler daha cabuk toparlaniyo.aramizda 2 gun var bende sali gunu doguma gidicem kismetse.zamane bebeleri beklemio artikcanim

Iyi gece ler herkese benimde bugun 13.00 de sezeryan randevum vardi cok şükür oglumu kucagima aldim kizim abla oldu.spinal anesreziyle oldum ama çok stresliydim ameliyatin sonunda uyutmuslar beni kendime geldigimde sadece yanimda bi hemsire kalmisti bebisim benden once gitmis odamiza.su an agrilarim var igneyle biraz hafifliyor sonra tekrar başlıyor. 39 haftalık 3 kg 50 cm doğdu oglusum.cok şükür atlattik darısı bütün hamile lere olsun saglikla kucağıniza alirsiniz insallh

Biraz da iri sanırım, dün gittim ben de 3 kilo 47 cm. Benim kesin sezeryan zaten, yine de doktor 39 içinde almak istiyor, ama çok kilo alırsa erkene çekeriz dedi mecbur.
Canım evet iri bir bebekmis. Boyda uzun sanırım, 39un içinde alınacak gibi duruyor bizimki de, seninkinede maşallah muhtemelen doguma aynı zamanda gideriz seninle

Ay kızlar bu ne 3 gün ban yedim neredeyse yarınız doğurmuş maşallah Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah :dua:

Kızlar ya çok sessiz kaldık...doğum yapanlar bebekleriyle biz kaldık yine başbaşa :anneadayı:hepimiz doğum yapsakta artık bebekler hakkında konuşsak.
Bide yarın artık grubun adına uygun olarak ekim anneleri olabilecek bundan sonra doguranlar 1 ekim e giriyoruz :halay:

ah ah keşke bebeğimle olsam onu emzirip kollarimda uyuttuktan sonra çok zor geliyor onsuzluk

Bizde eylulu ucundan yakaladik kizlar ekimi bekleyemedik . Bugun spinal anestezi ile kizima kavustum cok zordu ama onun sesini duymak bile tum acilarimi hafifletti . Allahim dileyen herkese nasip etsin dogum yapmamis arkadaslarada simdiden hayirli dogumlar insaallah
Hayırlı olsun canım, saglıkla büyütün inşallah:)

Ay canım Allah en hayırlısını versin. Senin ilki de sezeryandı di mi? Yoksa suni sanci derdi sanirim doktor.

Iyi gece ler herkese benimde bugun 13.00 de sezeryan randevum vardi cok şükür oglumu kucagima aldim kizim abla oldu.spinal anesreziyle oldum ama çok stresliydim ameliyatin sonunda uyutmuslar beni kendime geldigimde sadece yanimda bi hemsire kalmisti bebisim benden once gitmis odamiza.su an agrilarim var igneyle biraz hafifliyor sonra tekrar başlıyor. 39 haftalık 3 kg 50 cm doğdu oglusum.cok şükür atlattik darısı bütün hamile lere olsun saglikla kucağıniza alirsiniz insallh
Masallah canim, Allah anali babali buyutsun.

Oo gorumce anestezi uzmaniysa daha ne olsunncanim sen her turlu bilgiyi oneriyi tavsiyeyi alirsin ondan:KK66:denizlideyim canim ben.
2 sene once mezun oldu daha, taze anestezici :)) ama benim ameliyatima o giricek. Spinal ile ilgili sadece kisiden kisiye degisiyor diyo. Kimisi cok sakinmis hic bisey olmadan cikiomus, kimiside panik olunca uyutmak zorunda kaliolarmis. Yani bana sadece yenge sakin ol, gerisi kolay diyor :)

X