2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bencde özelde yapıcam. Hastane hizmetlerine herşey dahil canım herşeyi hastane veriyor istemezsen sen kendi götürdüklerindem veriyorsun. 3. Gün yatış.
Her hastane farklı bence ben dahada önce de özel de yaptım şimdi de yapicam özelde sadece. Bir gece yatış var hasta bezi veriyor sadece yani bebek kıyafeti falan mi herşey dediğin anlamadım ama her şehirde farklıdır eminim canım

Her hastane farklı bence ben dahada önce de özel de yaptım şimdi de yapicam özelde sadece. Bir gece yatış var hasta bezi veriyor sadece yani bebek kıyafeti falan mi herşey dediğin anlamadım ama her şehirde farklıdır eminim canım

Evet canım kıyafet sampuan bez her ne gerekiyorsa veriyorlarmış. Terlik havlu vs bile veriyorlar ama ben kendim götürüyorum. Hastaneden hastaneye degişiyor olabilir.

Kizlar iki gun önce alfamet diye bi tansiyon ilacina basladim, tansiyonum 14 e cikmis o yuzden verdi doktor ama iki gundur mahvoldum ya surekli uyuyorum, gozlerimi acamiyorum. Bugun gunduz bi yattim 4 saat uyumusum, geceleri bi kere kalkiorum artik. Geceler iyide gunduz cok kotu yapti beni. İcmiyim diyorum bisey olurmu sizce? Gunde iki kere olcuyorum tansiyonumu, 12 ve 13 cikiyor. 14 olmadi daha hic. İcmek istemiorum ya yoksa yarin yataktan cikamicam biliorum :KK43:

2 gündür sancılardan uyuyakalıyorum gün içinde, adet dönemleri gibi resmen... bi de ara ara nefesim kesiliyor.. sancılar da baya çıkışa doğru elektrik çarpması gibi:KK43:

Kizlar iki gun önce alfamet diye bi tansiyon ilacina basladim, tansiyonum 14 e cikmis o yuzden verdi doktor ama iki gundur mahvoldum ya surekli uyuyorum, gozlerimi acamiyorum. Bugun gunduz bi yattim 4 saat uyumusum, geceleri bi kere kalkiorum artik. Geceler iyide gunduz cok kotu yapti beni. İcmiyim diyorum bisey olurmu sizce? Gunde iki kere olcuyorum tansiyonumu, 12 ve 13 cikiyor. 14 olmadi daha hic. İcmek istemiorum ya yoksa yarin yataktan cikamicam biliorum :KK43:

O ilacın aynısını bende kullanıyorum günde 3 tane içiyorum. Uyku fln yapmıyor bende hiç. Doktora bırakyimmi diye sordum Hayır asla dedi. Son günler artık bence iç yukselmesin

O ilacın aynısını bende kullanıyorum günde 3 tane içiyorum. Uyku fln yapmıyor bende hiç. Doktora bırakyimmi diye sordum Hayır asla dedi. Son günler artık bence iç yukselmesin
İlk basladigindada yapmadimi hic? Ben simdi ölctum 12 ye dusmus tansiyonum. Daha iki gun oldu ya, biliorum icersem yarin kalkamam napicam :KK43:

Ya doktor bana da günde 2 saat yürü dedi ama cook yoruluyorum ve bacaklarim çok ağrıyor yuruyemiyorum anca bir saat eşimde yurmumezsen Sezeryan olursun diye korkutuyor beni napcam yaaaa.zaten Veledın gelesi yok:KK43:

Kimler özel hastanede doğum yaptı ya da yapmayı düşünüyor kızlar? Hastane hizmetlerine neler dahil?
canım bende ozelde yaptim ama benim kurumun ozel sigortasi vardi yatış ve doğumu karşıladı ama dogum ucretlerine genelde 1 gece yatıs dahildir

Kızlar pazartesi sezeryan olucam burda sezeryan olan arkadaşlar kac günde toparlaniyor insan süt hemen geliyor mu acaba
canım ben hemen toparlanmak zorunda kaldim 24 saat geçmeden ayaktaydim ama çok ağrım oldu hala var o yuzden en az 2 gün yürüyüş dışında hiç kalkmaz uzanirsan hemen toparlanirsin sütde geliyor hemen sagdikca veya emzirdikce artiyor benim ilk gün yok denecek kadar azdi ama ben moralimi bozmadım hiç

Kızlar ya bende bisey sorcm hastanede doğum sonrası yanımizda birinin kalması gerekiyormu yani eşim olacak zaten ama bayan olarak birinin kalması sart mi acaba çünkü yanımda kalacak kimse yok gibi şuanda.illa ki bir bayan kalmaliysa ayarlamaya çalışayim.özelde olacak ama iki kişilik oda kalıcm muhtemelen
Ben sezeryan oldum bence eşin olmasi yeterli özel olduğu için her ihtiyacinla hemsireler ilgilenir sorun olmaz illa bayana gerek yok hatta esinle daha rahat edersin
ben sezeryanla dogum yapan arkadaslara soru sormak ıstıyorum. ameliyattan önce sonda takıyolarmıs. doktor bana takmıcak. dogumdan sonra serum verliyior ve bol su iç denıyor. bende sonda olmayacak hasta bezi bana bu tuvalet ihtıyacı için yeterli olurmu. normalde sondayı kac saat sonra cıkarıyolar. birde ameliyattan önce lavman yapıyolarmı. yogun kanama kac gun suruyor. cevap verirlerse cok sevıırım. kafamda deli sorular. nolcak acaba
Canım bana lavman yaptılar ama normal dogum içindi sonda da taktilar hasta bezi yetermi bilmem ama ben burda arkadaslarin tavsiyesi ile depent aldim ve çok memnun kaldım inanılmaz rahat oldu halada kullaniyorum yoğun kanama kisiye gore degisir bende 2 gün sürdü mesela simdi az az geliyor

Tansiyon çok önemli canım doktorun birak demeden kesinlikle birakma derim

Ben de 32. Haftamdan beri günde üç kez olmak üzere alfamet alıyorum. 14/9 ve üzeri tansiyon için çok tehlikeli. Bizimki gebeliğe bağlı hipertansiyon. Sen o ilacı kullandığın müddetçe kontrol altında tutuyorsun tansiyonu. Bende de ilk hafta halsizlik ve uyku yapmıştı. Doktor kullanmazsam benim ya da bebeğin havale geçirebileceğini, asla normal doğum yapamayacağımı ve acil sezaryene alınacağımı söyledi. Gerçekten şakası yok. Saatini bile ihmal etme çok az kaldı

Ya doktor bana da günde 2 saat yürü dedi ama cook yoruluyorum ve bacaklarim çok ağrıyor yuruyemiyorum anca bir saat eşimde yurmumezsen Sezeryan olursun diye korkutuyor beni napcam yaaaa.zaten Veledın gelesi yok:KK43:
Canım bana doktor gündüz yarım saat akşam yarım saat minimum dedi, yorulduğunda zorlama dinlen dedi. Kendini çok yorma, ben de bugün yürüdüm bacaklarıma belime vuruyo yorulduktan sonra adım atmak imkansız hala geliyo.. Anlıyorum seni.. İstersen 45 dkya indir
Bugün de doğurmadık ha :KK70:

Canım bana doktor gündüz yarım saat akşam yarım saat minimum dedi, yorulduğunda zorlama dinlen dedi. Kendini çok yorma, ben de bugün yürüdüm bacaklarıma belime vuruyo yorulduktan sonra adım atmak imkansız hala geliyo.. Anlıyorum seni.. İstersen 45 dkya indir
Bugün de doğurmadık ha :KK70:
Aynen ya aynı durumdayız sürekli suyum geldi mi nisan geldi mi modundayim ama Yoook bizim veledlerin keyfi yerinde bari doguncada bu kadar rahat sakin olsalar:dondurma:

Kızlar ya eşimden çok fena grip kaptım neler içmek gerekiyordu geçmesi için.zaten uyuyamiyordum bide üstüne bu çıktı. ..nasıl geçer ilaç içmeden :KK43:

X