2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlaaarr kontrolden geldim ben de plesantam yaşlanmış, suyum sınıra yaklaşmış. Doktor 41. Haftada suni sancı ile başlatırız doğumu çünkü plasenta artık bebeği besleyemiyormuş, suyum da 1 hafta sonra yetmeyecekmiş. Nolur dua edin de kendiliğinden gelsin bebeğim. Hepinizden Allah razı olsun:KK200:
hiç kendine sıkıntı yapma, benim 5 haftadır yaşlanma var bu hafta artık suyumuz çok azalmış haftaya bekleyemeyiz dedi doktor, yarın sezeryanla alacak senin günün daha ileri bir sıkıntı olmaz

Tatlım bize eğitimde anlattılar. Spinal de l2 l3 omurlari arasındaki beyin omurilik sıvısı na, epiduralde ise l1 ve l2 omurlarinin dışına anestetik madde veriliyor. Spinalde çok az dozla çok hızlı uyuşma meydana geliyor. Epiduralde biraz daha uzun sürüyor. Hızlı yanıt alındığı için spinal daha çok tercih ediliyor sezeryan da, normal doğumda ise epidural tercih ediliyormuş.

Hmm cok sagol canim bilgi icin arti bi ucret almiyoruz spinal icin diyince hastane acaba epudral dahami etkilide fiat farki var die dusunmustum

Kizlar sizde de karnınızın kasılıp garip yamuk bi sekil aldigi cok oluyo mu??bende artti bu aralar
Canım benim de oluyor bazen sağdan sivriliyor bazen soldan sivriliyor ama bebeğim geriniyor bence bi yerden ayağı bi yerden totosu sivriliyor gibi oluyor. Eğer kasılma böle bişiyse ben anlamıyorum demektir :)
Ama bana doktorm dedi ki tüm karnın tahta gibi sertleşirse kasılma odur demişti, bilemedim

Kızlar ya çok sessiz kaldık...doğum yapanlar bebekleriyle biz kaldık yine başbaşa :anneadayı:hepimiz doğum yapsakta artık bebekler hakkında konuşsak.
Bide yarın artık grubun adına uygun olarak ekim anneleri olabilecek bundan sonra doguranlar 1 ekim e giriyoruz :halay:
Aynen canımmm:) geri kalan da ne zaman doğurcam stresine gircek yarın itibariyle :) mesela biz :KK70:

hiç kendine sıkıntı yapma, benim 5 haftadır yaşlanma var bu hafta artık suyumuz çok azalmış haftaya bekleyemeyiz dedi doktor, yarın sezeryanla alacak senin günün daha ileri bir sıkıntı olmaz
Canım hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine , 37 den sonra hepimizin plesantaları yaşlanıyormuş zaten,
İnşallah çok güzel geçsin yarın, kendini toparlayınca bize de haber ver

Canim Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin en kolayı ile

İyi akşamlar arkadaşlar benim migdem inanılmaz kötü durumda gece gündüz miğdem bulanıyor hatta dün gece uyku uyanıp çıkardım gaviskon şurup içiyorum ama 2 saatte etkisi geçiyor bu durumda olan varmı yoksa dr konuşmalımıyım sizce kötü birşeymi bu

Benimde 4 ekim canim :)) nasil olucak dogum seklin sezeryan sanirimda genelmi spinalmi epudralmi
Benim kucuk popolum ters durdugu icin mecbur sezeryan, spinal istiorum İnsaallah, son dakka bi degisiklik olmazsa tabi :) sabah saat 8 bucukta gel dedi doktor. Seninki saat kacta? Spinalmi?

Benim kucuk popolum ters durdugu icin mecbur sezeryan, spinal istiorum İnsaallah, son dakka bi degisiklik olmazsa tabi :) sabah saat 8 bucukta gel dedi doktor. Seninki saat kacta? Spinalmi?

Benimkide ters duruyo ve kafa giderek yukari cikio bugun dahada ustteydi dr cikisi karistirdi herhalde dio:) benim pihtilasma sorunuda var suda az bebek donemez bu suyla dedi dr zaten.mecburi sezeryan.bi gun once gidicem son usg nst yapicak.birde 30.haftamda ciger gelistrici olmustum bi doz daha pzt yapilcakmis.sali gunude sabah 7de gel dogumhaneye dedi.tahliller yapilcak.8 8.30 gbide ben gelicem dedii.12den sonra bisey yeme gece uyandinn su icebilirsin ama sabah su dahi icmeden gel dedi.spinal veya genel olucak anestesi uzmaniyla konusucam korkuorumda biraz.alindi olanlardan tavsiye oneri ariyorum nette oyle

İyi akşamlar arkadaşlar benim migdem inanılmaz kötü durumda gece gündüz miğdem bulanıyor hatta dün gece uyku uyanıp çıkardım gaviskon şurup içiyorum ama 2 saatte etkisi geçiyor bu durumda olan varmı yoksa dr konuşmalımıyım sizce kötü birşeymi bu

Ayni durumdayim gaviscon biraz rahatlatio benide.sutte iyi gelio bi dene istersen canim.bebegin kafasi yukarida oldugu icin mideye baski yapiomus

Benimkide ters duruyo ve kafa giderek yukari cikio bugun dahada ustteydi dr cikisi karistirdi herhalde dio:) benim pihtilasma sorunuda var suda az bebek donemez bu suyla dedi dr zaten.mecburi sezeryan.bi gun once gidicem son usg nst yapicak.birde 30.haftamda ciger gelistrici olmustum bi doz daha pzt yapilcakmis.sali gunude sabah 7de gel dogumhaneye dedi.tahliller yapilcak.8 8.30 gbide ben gelicem dedii.12den sonra bisey yeme gece uyandinn su icebilirsin ama sabah su dahi icmeden gel dedi.spinal veya genel olucak anestesi uzmaniyla konusucam korkuorumda biraz.alindi olanlardan tavsiye oneri ariyorum nette oyle
Bugun ismini unuttum, biri spinal anestezi ile yaptigi dogumu yazdi burda, bende onun yazdiklarini okuyana kadar korkuodum ama okadae guzel anlatmiski icim rahatladi. Cok arastirdim, hic korkucak bisey yok. Zaten hemen uyusuomus, 3 dakikada bebegini vermisler, 20 dakikadada dikis fln bitmis, 4 saat uyusukluk devam ediomus. Bu arada tabi sanciyi fln hissetmiosun, uyusma gecmeye yakin agri kesici yaptiklari icin genel anestezi kadar sanci olmuormus, cok hafif adet sancisi gibiymis. Kime sorduysam sakin genel olma dediler bana canim. Bakalim yasayip gorucez :)

Seninle aramizda 3 gun var. Bana ciger gelistirici yapmadilar, sana niye yapiolarki

Bugun ismini unuttum, biri spinal anestezi ile yaptigi dogumu yazdi burda, bende onun yazdiklarini okuyana kadar korkuodum ama okadae guzel anlatmiski icim rahatladi. Cok arastirdim, hic korkucak bisey yok. Zaten hemen uyusuomus, 3 dakikada bebegini vermisler, 20 dakikadada dikis fln bitmis, 4 saat uyusukluk devam ediomus. Bu arada tabi sanciyi fln hissetmiosun, uyusma gecmeye yakin agri kesici yaptiklari icin genel anestezi kadar sanci olmuormus, cok hafif adet sancisi gibiymis. Kime sorduysam sakin genel olma dediler bana canim. Bakalim yasayip gorucez :)

Emel yazmisti sagolsun.bol su icmek onemli olan demis ama oncesindemi iciyoruz acaba dogum sonrsimi orasi karisti bendede.ya benimde aklima yatiyoda basinci yapilani hissediosun ama aci hissetmiosun cok korkuyosan psikolojik olarak hissedebilirsin dien var.anestezi uzmaniyla bi konuscam bakalim

X