- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 44
beni direk sezeryana cagırdı haftaya persembe. bugun kan ve idrar tahlillerini verdim. 3200 dedi ama net birsey diyemiyorum dedi. bebek çok asagıda oldugu için dogru ölçum yapamıyor. 2 haftadır 2900 geliyodu. dogunca görcez ınsallah. nst de 100 leri gördum bugun ama cok canım yanmıyor.G gunesjuly1234 canım seni bi daha ne zaman çağırdı ve şu an kaç kilo bebiş, benim 9 gün önce 2650 gramdı inşallah haftaya kadar üç kilo yu geçer diye umut ediyorum bide pazartesi gitcem tekrar hem nst hem kan tahlili için falan
ben bayadır kullanıyorum tansiyon ilacını bugun sordum bırakayımmı dıye hayır asla daha da cıkar bırakma dedi aman dikkat edin ıhmal etmeyın son haftalar.Kizlaaar sali gününe randevu verdi, sezeryan icin, hem korku hem heyecan hem sevinc cok garip hisler icindeyim :) tansiyon ilaci verdi banaama cok ciddi degilmis. Allah yardimcimiz olsun İnsaallah
İyi iyi kilosu iyi inşallah hatta genelde ultrason dan daha fazla doğuyor tam ölçülmüyor, benim en fazla 40 geldi sancım ama neden dua et daha erken gelmesin dedi anlamadımbeni direk sezeryana cagırdı haftaya persembe. bugun kan ve idrar tahlillerini verdim. 3200 dedi ama net birsey diyemiyorum dedi. bebek çok asagıda oldugu için dogru ölçum yapamıyor. 2 haftadır 2900 geliyodu. dogunca görcez ınsallah. nst de 100 leri gördum bugun ama cok canım yanmıyor.
Devlet e gidiyorsan zaten gecenin bi yarısı bile acil gitsen illa doktor olur, hem çocuk da hareketli diyorsun inşallah vardır dahaDoktorum devlette olunca arayamıyorum malesef, gaz gibi de geliyo ama emin olamıyorum. Ama çatı kemiklerimin ağrıdığına eminim bacaklarım ayrılıyor sanki birbirinden. Bir de bebiş bugün aşırı hareketli hiç durmuyor, bi ordan bi ordan keseyi patlatmak için herşeyi yapıyor sanki. Of ne yapsam bilemedim psikolojim bozuluyor hastaneye gidince de, gelen parmaklıyor giden parmaklıyor tövbestağfrullah
canım özel mesaj atacağım şimdi bende çok zorlandım da acile gittiğimdeolamıyorum malesef. evet avar ve hala devam ediyo
banada öyle diyo doktor 3 haftadır. bende geceleri hem suyum gelmiş diye uyanıyorum ruyalarda hep öyle. hala kapıdan cıkarken bugun suyun falan gelirse banyonu fln yap persembeyı bekleme hemen gel alalım dedi. son haftalar ya nolcagı belli olmuyo. bı sancı cok cıkıyor bı az o da krıter olmuyorİyi iyi kilosu iyi inşallah hatta genelde ultrason dan daha fazla doğuyor tam ölçülmüyor, benim en fazla 40 geldi sancım ama neden dua et daha erken gelmesin dedi anlamadım
Iki hafta falan oldu canım onda dönene kadar bekleriz 42 ye kadar bir sorun olmadikca demişti doktorum bugünde suyu yeterli dedi drvletteki doktor o yüzden bekleyim diyorum bu hafta 40 bitiyor işte sancı nisan su hicbisey yokHayırlısı olsun canım, ee kendi doktoruna en son ne zaman gittin ki, günün çok yakın neden taa haftayı bekliyorsun ki, nst falan sık oluyor artık
Evet cnm yatırmıyorlar hatta ben daha erken taburcu oldum dedi idralini yap öylr çıkarsn idrali bekledk diye biraz daha geç geldm eve. Rabbim hepinize kolay sağlıklı doğmlar nasip etsn inşllh. Sütümüz biraz sıkıntılı gecdn beri uyuyamdk bir türlü:/
T tugbavebebikesmaasya nasıl oldunz kızlar
Bekleyeyim biraz geçmezse bize hastane yolları göründüDevlet e gidiyorsan zaten gecenin bi yarısı bile acil gitsen illa doktor olur, hem çocuk da hareketli diyorsun inşallah vardır daha
Gozunaydin canim. Ne mutlu sana, bitti gitti iste ne guzel :) simdi meleginle saglikli guzel gunleriniz olur İnsaallahKızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Gazla ayırabiliyorum artık ya gaz olduğunda yaygın bi ağrı olıyo gögüs kafesimi sıkıştırıyo popoma vuruyo bi de gaz.. şuan kasığıma vuruyo belim kopmuş gibi bedenimden kasılma gelince ama düzensiz geliyor İşte bi giriyor 3 saat sonra 1 saat snra belki gene geliyorKasılmam da var benim her zaman olduğu gibi, sertleşip yumuşuyor karnım. Sende de bel ağrısı mı var? Gaz yapıcı bişeyler yedin mi hiç acaba ondan mı diyorum ben barbunya yedim iki gün önce, o gaz yaptı. Ama şu an hissettiğim gaz mı anlayamıyorum. Annem doğum sancısı zaten gaz sancısı gibi olur diyor.
Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Insallah canim darisi bizlere olsun.allah acisini gostermesin evladinin.Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Elbette bi bildikleri vardır tabibanada öyle diyo doktor 3 haftadır. bende geceleri hem suyum gelmiş diye uyanıyorum ruyalarda hep öyle. hala kapıdan cıkarken bugun suyun falan gelirse banyonu fln yap persembeyı bekleme hemen gel alalım dedi. son haftalar ya nolcagı belli olmuyo. bı sancı cok cıkıyor bı az o da krıter olmuyor
İlginç yani en azından nst için çağırıyorlar son haftalardaIki hafta falan oldu canım onda dönene kadar bekleriz 42 ye kadar bir sorun olmadikca demişti doktorum bugünde suyu yeterli dedi drvletteki doktor o yüzden bekleyim diyorum bu hafta 40 bitiyor işte sancı nisan su hicbisey yok
Maşallah subhanallah gözünüz aydınKızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Amin inşallah, maşallah subhanallah hayırlı evlat olsun inşallahKızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur