Allahımmm maşallahh sizeeee.. allah bize de nAsip eder inşallaahhKızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Nst için artık haftada bir gel dedi zaten dr ben bebegim çok hareketli maşallah sancimda yok diye gitmiyorum canım 15 aylık oğluma bakacak birini bulursam gidebiliyorum ancakElbette bi bildikleri vardır tabi
İlginç yani en azından nst için çağırıyorlar son haftalarda
Maşallah subhanallah gözünüz aydın
Amin inşallah, maşallah subhanallah hayırlı evlat olsun inşallah
Hee bide çocuk var, o zaman Rabbim daha da yardımcın olsunNst için artık haftada bir gel dedi zaten dr ben bebegim çok hareketli maşallah sancimda yok diye gitmiyorum canım 15 aylık oğluma bakacak birini bulursam gidebiliyorum ancak
Amin canım sağol şimdi de tam doğum zamanı hasta oldu yavrum üşüttüHee bide çocuk var, o zaman Rabbim daha da yardımcın olsun
Canım benimki 2,700 ben napıyımT tugbavebebik gozunaydin canim, ne mutlu sana. Darisi bizim basimiza İnsaallah :) kilosuda iyi Masaallah, benimki 3100 gr, dahada almaz dedi doktorseninki minikse benimkini dusunemiorum ozaman
Canımmmm bütün bebikler öyle minnoş oluyorlar :) bakma sen kilo konuşuyoruz ama, ben 3900 doğan bebeği de gördüm arkadaşımın, 3.100 doğan da, ikisi de mini minnacık geldi gözüme :):)T tugbavebebik gozunaydin canim, ne mutlu sana. Darisi bizim basimiza İnsaallah :) kilosuda iyi Masaallah, benimki 3100 gr, dahada almaz dedi doktorseninki minikse benimkini dusunemiorum ozaman
Belki de cnm doğum fazına geçmişsindir sen de rahat ol ,zaten artık doğsa da prematüre sayılmayacak bebeğin, Allah yardımcın olsun, hayırlısı inşKızlar yürüyemiyorum, sanki bacaklarım kilitlendi gibi. Oğlum aşırı hareketli canımı yakacak kadar hiç böyle olmamıştı. Arada ağrı da geliyor bir tuhaf, su da geliyor gibi avuç içi kadar ıslandı çamaşırım iki kere art arda. Doğuruyor muyum acabaaa ??? Birazdan doktora gideceğiz herşey yolunda mı diye dua edin olur mu anormal bir durum yoktur inşallah..
Kızlar bende doktordan geliyorum bebek hala dönmemiş ameliyat olursun günün dolmuş dedi sadece canım çok skildi devlete gittim gittiğime pişman oldum ne boyunu söyledi ne kilosunu haftaya kendi doktoruma gitcem artık o ne derse kabul etcem çok güveniyorum çünkü
Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Kızlar gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere olsun inş.Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Aynen cnmBiz daha en az 2 hafta bekleyeceğiz sanırım son zamanlar geçmiyor. . .
Benim doktorum da cok kilolu istemiyoruz Doğum kolay olur filan dedi ..Kızlar kiloları dert etmeyin yaa, arkadaşım tam 40 hafta yı doldurduğu halde 2800. Doğurdu bebeğini ama şimdi görseniz diğer yaşıtlarına göre maşallah ı var yani
Arkadaslar Allahima binlerce kez sukur olsun.... bugun spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bebegim 2 kilogram dpgdu cook sukur yanimda. Bu gunleri gordum ya Allahima hamd olsun...