2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hadi hayrlisi canım ben sendeb once doguracam dedim oyle de oldu ins. Ikinizde sağlıkla kurtulursunuz sakinligine hayranım ve bu şekilde de devam et sonunda cok guzel bir prenses seni bekliyor sonuçta

Canım oncelikle hayırlı uğurlu olsun bebegin.. tez zamanda yanına gelecek inşallah..
neden olmuş bu durum. Suyu az diye mi?
Evet canım suyum çok azalmış ve bebek oksijensiz kalmış rahmimde kurumuş geç toparlanir dedi ama çok şükür kuzum iyi birde tam iyilesirse kucagima verirlerse cok cok iyi olacak

Canim hic uzulme ve kotu dusunme. Sen ve bebek icin ne hayirlisiysa Allah onu nasip etsin. Bence duan bu olmali. Hic belli olmaz hayirlisi normal dogum ise o tarihten once belki gelir bebis.
Aynen canım hep hayırlısını istedim ve böyle çabucak normal doğum yapanların hikayelerini okudukça hep kendimi hayal ettim bakalım, sağolun kızlar verdiğiniz destek için @triton-x AvukatAnne

Bende kontrole gidiyorum, bebişim dönmüşdür İnsaallah dönmediyse sezeryan tarihi vericek doktorum
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Evet canım suyum çok azalmış ve bebek oksijensiz kalmış rahmimde kurumuş geç toparlanir dedi ama çok şükür kuzum iyi birde tam iyilesirse kucagima verirlerse cok cok iyi olacak
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun tez vakitte

Kızlar, bebeği dünyaya gelenler, doğum için hastanede olanlar, hepinize gecmişmolsun, Allah kolaylık versin ve bir avazda kurtarsın. Maşallah ekim ayına baya hareketli giriyoruz. Rabbim hepimize sağlık versin herseyden once. Herkes kendisi be bebeği için en hayırlı şekilde doğumunu yapsın inşallah. Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın, biraz kafam karıştı kim doğurdu kim doğuracak:)))

Kızlar herkes ten tene teması duymuştur, her yerde karşıma çıkıyor ama malesef çoğu hastane buna müsait değil ya da önemsemiyorum her neyse, ben de doğar doğmaz yapamıcam ama hayalim günde bir kez de olsa bebişimi cıbıl cıbıl koynuma koyup emzirmek bikaç ay

Şimdi okudum canım, çok şükür, amin inşallah, Rabbim hayırlı evlat eylesin

Evet cnm yatırmıyorlar hatta ben daha erken taburcu oldum dedi idralini yap öylr çıkarsn idrali bekledk diye biraz daha geç geldm eve. Rabbim hepinize kolay sağlıklı doğmlar nasip etsn inşllh. Sütümüz biraz sıkıntılı gecdn beri uyuyamdk bir türlü:/
T tugbavebebik esmaasya nasıl oldunz kızlar

Ben hala hastanedeyim, tansiyonum yuksek cikti, idrar tahlili verdi, nst de yine hareketleri az bebegimin, bidaha aldilar nst ye. Yan tarafta bir dogum var aman Allahimmmmmm, ben agladim gozlerim karardi resmen kadincagazin cigliklarindan şu annelik ne kutsal biseymis, gun gectikce daha iyi anliyorum

Yaa benim gittiğim yerde de nst doğum habe de çok saçma, iki ayrı yerde olmalı aslında zor bişey mi sanki hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

ayseyma ben de geldim kontrolden. ben o muayene koltuguna bıle yatamadım. doktor da zorlamadı. hiç riske atmayalım normal dogum diye bebegıde senı de riske atmayalım dedi. sende sadece kendini düşün canım milletin ne dediğine bakma sakın. nst ye girdim. 80 ve 100 lerde sancı cıktı. tam 39 bıtınce bıtecek haftaya persembeye alacaklar. suyun gelırse fln ebelere söyle sakın seni alttan muayene etmeye kalkmasınlar dedi. bizim durumlar cok farklı kimse bizi kolay kolay da anlamaz ne var sanki derler. ben 8 senedir ugrasıyorum bu durumla o kadar alıstımkı. hıc moralını bozma. nst ye gırerken bebek cıkardılar ameliyattan hemen bende baktım o kadar guzeldıkı masallah. 1 dk olmadan annnesi de cıktı. agrım var dıyodu ama o kadar az anestezı vermıslerki hemen uaynmıs. sezeryan 20 dk fln suruyomus. ben baya cesaretlendım gibi ya haftaya carsamba nasıl oluurm bilmiyorum. allah herkesin yardımcısı olsun. hayırlı dogumlar olsun. bebişler hemen annelerinin yanına gelsinler saglıklı saglıklı. anneler hemen iyileşsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…