Hadi hayrlisi canım ben sendeb once doguracam dedim oyle de oldu ins. Ikinizde sağlıkla kurtulursunuz sakinligine hayranım ve bu şekilde de devam et sonunda cok guzel bir prenses seni bekliyor sonuçtaAllah razı olsun arkadaşlar şuan sancılar düzenli neredeyse 5 dk düştü açılma 5 cm herşey yolunda.. Ama gerçek sancı başkaymışşş :) ebe muayene kafasını zorluyor dedi kafasına değiyordu sanırım kuzum çok çektirmeyecek annesine
Evet canım suyum çok azalmış ve bebek oksijensiz kalmış rahmimde kurumuş geç toparlanir dedi ama çok şükür kuzum iyi birde tam iyilesirse kucagima verirlerse cok cok iyi olacakCanım oncelikle hayırlı uğurlu olsun bebegin.. tez zamanda yanına gelecek inşallah..
neden olmuş bu durum. Suyu az diye mi?
Aynen canım hep hayırlısını istedim ve böyle çabucak normal doğum yapanların hikayelerini okudukça hep kendimi hayal ettim bakalım, sağolun kızlar verdiğiniz destek için @triton-xCanim hic uzulme ve kotu dusunme. Sen ve bebek icin ne hayirlisiysa Allah onu nasip etsin. Bence duan bu olmali. Hic belli olmaz hayirlisi normal dogum ise o tarihten once belki gelir bebis.
Hakkında en hayırlısı olsun inşallahBende kontrole gidiyorum, bebişim dönmüşdür İnsaallahdönmediyse sezeryan tarihi vericek doktorum
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun tez vakitteEvet canım suyum çok azalmış ve bebek oksijensiz kalmış rahmimde kurumuş geç toparlanir dedi ama çok şükür kuzum iyi birde tam iyilesirse kucagima verirlerse cok cok iyi olacak
Şimdi okudum canım, çok şükür, amin inşallah, Rabbim hayırlı evlat eylesinKızlar allah hepinizdn razı olsn mesajlarınızı tek tek okudm alıntılayamdm kb.
Akşam saat 9:40 civarı oğlum doğdu çok şükür.
Biraz zor oldu doğumum umduğm gibi olmasada çok şükür geçti bitti saat 1:30 da evimize geldk.
Allahım bu nasıl bir aşk bakmaya kıyamıyor insan yahu ne kadar güzel pamuk gibi mis kokulu birde acayiip yakışıklıı:))
3.450 gr 50 cm doğdu şu an uyuyor banada 4-5 tane dikiş attılar.
İnşllh biraz toparlanayım size doğumu yazarm.
Çok uykusz ve yorgnm size yazayımda öyle yatayım dedim.
Dualarnız için çok saoln sizede çook dua ettim rabbim kolay doğumlar nasip eder inşllh hayırlısıyla.
@tugbavebebik canm şimdide sıra sendemii of inşlllh çabuk kolay bir şekilde verir bitnm rabbim kurtarsn hemn
Evet cnm yatırmıyorlar hatta ben daha erken taburcu oldum dedi idralini yap öylr çıkarsn idrali bekledk diye biraz daha geç geldm eve. Rabbim hepinize kolay sağlıklı doğmlar nasip etsn inşllh. Sütümüz biraz sıkıntılı gecdn beri uyuyamdk bir türlü:/Canim gozunaydin gunubirlik dogurup ciktinmi yani hastaneden masallah yatirmiyolarmi 1 gun bile.saglikli sihhtli bol sutlu guunleriniz olsun insallahh.yalniz ben heyecandan dogurcam bugun topigi okudukca. @besyo86 canim seninde gozunaydin saglikla sihhatle buyutursun insallahh.@tugbavebebik insallah sag salim.bi avazda kavusursunuz.
Benimde bel agrilarim var gunduzden beri ama sikligina bakmadim hic.birde akintim cok fazla bugun hayirolsun insallahh.
Amin cnm hayırlısyla inşllhŞimdi okudum canım, çok şükür, amin inşallah, Rabbim hayırlı evlat eylesin
Canim benim hadi gozunaydin, sakin ol dualarimiz seninle, kavus İnsaallah bebisine bi an evvelKızlar benim de suyum geldi hastaneye gidiyoruz dualarinizi bekliyorum.
Yaa benim gittiğim yerde de nst doğum habe de çok saçma, iki ayrı yerde olmalı aslında zor bişey mi sankiBen hala hastanedeyim, tansiyonum yuksek cikti, idrar tahlili verdi, nst de yine hareketleri az bebegimin, bidaha aldilar nst ye. Yan tarafta bir dogum var aman Allahimmmmmm, ben agladim gozlerim karardi resmen kadincagazin cigliklarindanşu annelik ne kutsal biseymis, gun gectikce daha iyi anliyorum