2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yaa benim gittiğim yerde de nst doğum habe de çok saçma, iki ayrı yerde olmalı aslında zor bişey mi sanki hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
İnsaallah canim. Hic sorma ya psikolojim bitti, yani bebegim makat gelisli olmasaydida ben yine sezeryan derdim bugunden sonra

canım alttan muayene olamıyosun sanırım vajinusmus mu vardı

Ben de inan merak ediyordum seni ne olacak diye hakkımızda hayırlısı olsun, doğumhane den geçerken çatalı falan gördüm kötü oldum zaten ben de ani bişey olsa kimseye haber vermeden sadece eşimle giderim ki alttan muayene ettirmem ki inşallah gerek kalmayacak, sezeryan dan korkmuyorum zaten tabi ameliyat sonuçta ama çok çabuk ayaklanılıyor artık, onları örnek alıyorum o zaman 6 Ekim senin, benim 5i, Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah hayırlısı ile sonra da bu hastalıktan

G gunesjuly1234 canım seni bi daha ne zaman çağırdı ve şu an kaç kilo bebiş, benim 9 gün önce 2650 gramdı inşallah haftaya kadar üç kilo yu geçer diye umut ediyorum bide pazartesi gitcem tekrar hem nst hem kan tahlili için falan

Kizlaaar sali gününe randevu verdi, sezeryan icin, hem korku hem heyecan hem sevinc cok garip hisler icindeyim :) tansiyon ilaci verdi bana ama cok ciddi degilmis. Allah yardimcimiz olsun İnsaallah
Canim bana da geçen hafta gün verdiğinde çok tuhaf olmuştum sanki bebeğimi zorla alacaklar gibi karnımdan, karmaşık bi his gerçekten, endişe ve sevinç hepsi karışık tabi ben kimseye de söylemedim daha karmakarışık yani içimde yaşıyorum
Hayırlısı olsun canım hepimiz için ben de tamamen uyumak istemediğimi söyledim ama epidural mi spinal mi sormadım

Kızlar bende doktordan geliyorum bebek hala dönmemiş ameliyat olursun günün dolmuş dedi sadece canım çok skildi devlete gittim gittiğime pişman oldum ne boyunu söyledi ne kilosunu haftaya kendi doktoruma gitcem artık o ne derse kabul etcem çok güveniyorum çünkü

Maşallah doğuran doğurana hani biz ekim anneleriydik

Yavrusuna kavuşanlar hayırlı olsun evladınız inşallah biz bekleyenler de sağ salim kavuşuruz.

Dün ve bugün hiç hissetmediğim bir ağrı vuruyor beni, çatı kemiklerim ayrılıyor belim kırılıyor sanki. Daha iki gün önce evde fırıldak gibi dönerken şimdi bacaklarımı toplayamıyorum, acaba bebek kanala mı giriyor? Kontrolüm pazartesi ama acaba gitsem mi yine de doktora? Gaz sancısı gibi bişeyler dolaşıyor belimde oturamıyorum yürüyemiyorum acaba doğumla alakası mı var

Hayırlısı olsun canım, ee kendi doktoruna en son ne zaman gittin ki, günün çok yakın neden taa haftayı bekliyorsun ki, nst falan sık oluyor artık

Daha önce bunları hiç yaşamadıysan bence ihmal etme en azından ara, mesela benim de gaz sancısı oldu ama ben emindim öyle olduğuna ve en azından yürüme zorluğu falan yaşamadım hiç

Daha önce bunları hiç yaşamadıysan bence ihmal etme en azından ara, mesela benim de gaz sancısı oldu ama ben emindim öyle olduğuna ve en azından yürüme zorluğu falan yaşamadım hiç
Doktorum devlette olunca arayamıyorum malesef, gaz gibi de geliyo ama emin olamıyorum. Ama çatı kemiklerimin ağrıdığına eminim bacaklarım ayrılıyor sanki birbirinden. Bir de bebiş bugün aşırı hareketli hiç durmuyor, bi ordan bi ordan keseyi patlatmak için herşeyi yapıyor sanki. Of ne yapsam bilemedim psikolojim bozuluyor hastaneye gidince de, gelen parmaklıyor giden parmaklıyor tövbestağfrullah

Benimde aynı durum şuan ya

Benimde aynı durum şuan ya

Kasılmam da var benim her zaman olduğu gibi, sertleşip yumuşuyor karnım. Sende de bel ağrısı mı var? Gaz yapıcı bişeyler yedin mi hiç acaba ondan mı diyorum ben barbunya yedim iki gün önce, o gaz yaptı. Ama şu an hissettiğim gaz mı anlayamıyorum. Annem doğum sancısı zaten gaz sancısı gibi olur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…