2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canim gozunaydin gunubirlik dogurup ciktinmi yani hastaneden masallah yatirmiyolarmi 1 gun bile.saglikli sihhtli bol sutlu guunleriniz olsun insallahh.yalniz ben heyecandan dogurcam bugun topigi okudukca. @besyo86 canim seninde gozunaydin saglikla sihhatle buyutursun insallahh.@tugbavebebik insallah sag salim.bi avazda kavusursunuz.

Benimde bel agrilarim var gunduzden beri ama sikligina bakmadim hic.birde akintim cok fazla bugun hayirolsun insallahh.

Mrb kızlar biraz uzun olacak ama sizlerle doğum hikayemi paylasmak istiyorum gecen hafta cuma ilk deda ic camasirimda farkli bir islaklik farkettim drum ctsi kontrole gelmemi soyledi kontrolde hereyin yolunda olduğunu gelen suanda su gibi gözükmüyor ama bu durum anladilamayabilir pztsi crs bir daha geliyorsun ters bir durum olursa hemen geliyorsun dedi o gunden sonra bebegimin hareketleri çok yavasladi hatta burayada yazdim ama eşim abartiyorsun yeri daralmistir ondan dedi pztesi kntrlde dr suyun çok azalmış hakliymissin sizinti var açıklık sancı falan yok bu bebeği en geç yarın alıyorum herşeyin çok iyi iken normal doğum deneyeceğim dedi sali 6 da yatisim yapildi once suni sanci verildi saat 1 e kadar ama bende tik yok kac defa sancidan dolayi hastaneye gelen ve evde sürekli sancı ile gezeen ben drda çok sasirdi nasıl olur dedi ne bir agri ne bir açılma ben bu bebeği bugün alacağım tercihini yap dedi normal zaman olsa 2 gün seni beklerim dedi bizde hayrlisi deyip saat 2 ye kadar gelişme olmazsa sezeryna ok dedik yanima kardesimi istedim cunku hep ya bebek karisirsa korkusu vardi drum bebek iyi cikmayabilir sakın korkma bebeğin iyi ama sürekli uyku halinde bir başkası bebeği öyle görürse etkilenir kimseyi almayalim dedi spinal sezeryan oldum çok rahat geçti bebeğim dogdugunda bana gostermediler ve aglamadi inleme seklinde sesler geldi drum iyiki normal olmamis suyun gercekten cok az dedi benim tnsyn çok dustu ve mide bulantimda artınca narkoz verdiler odaya geldigimde bebegim yoktu sonra geldi drlar girip girip çıktı o anda göğsümden asagisi uyusukken kalkmaya çalıştim bana ne yapıyorsun dikislerin diye tepki verdiler uyusukluk 4 saatte geçti ve o anda inanilmaz ağrılarım oldu helede ilk yürüyüş için kaldirdiklarinda ağladım ama sonra azaldi ve ağrı oldugunda ağrı kesici isteyin ben geç istedim ama şimdi daha iyiyim çok şükür, bebegimde akcigerinde ki problemden dolayi yoğun bakıma alindi dogumdan sonra eşime herseye hazırlıklı olun demişler eşim ruh gibi geziyordu sorduğumda yorgunluktan diyordu crs oglen bebegimi gormeye gittim mışil mışıl uyuyordu onu oyle uzaktan sevdim esime gittim anlattım biraz rahatladı aksam emzirme denemesi yaptık önce almadı çok ağladi panik oldum ama sonrasında cok cok emdi hatta gogsumu çekince agladi bile cok iyiydi çok şükür sonra eşim gormeye gitti hala açtı seninki emzik emiyordu oda bir neseyle geldi böyle böyle dediler bana ama oğlum çok iyi diye adam gunler sonra yemek yedi espiri yaptı simdi süt sagip gönderiyorum çıktığı kadar hiç üzülüyorum sütüm az diye ne verirsek kardir ve oglusumu ozledim görüş saatini ve evimize gelecrgi günü bekliyorum inş bebeğini henüz dogurmayanlar sağlıklı bir sekilde dogum yapıp bebeğini kucagina alir uzun oldu ama bizden bu kadar

Gunaydin yok canim onlar yalancı,bende de oluyor.dogum sancisi daha beter

@esmaasya allahim hayirli dogumlar versin.saglikla kucagina al bebisini

Dogum yapan tum arkadaslarin sutu bol olsun.ben ev stresindan ogluma odaklanamiyorum.insallah hakkimizda hayırlısı

Iyiki doktoru dinlemissin canım çok şükür atlaissiniz ilk oğlumda kalmıştı kuvezde çok iyi bakıyorlar yakindada verirler inşallah

Canım oncelikle hayırlı uğurlu olsun bebegin.. tez zamanda yanına gelecek inşallah..
neden olmuş bu durum. Suyu az diye mi?

Canim hic uzulme ve kotu dusunme. Sen ve bebek icin ne hayirlisiysa Allah onu nasip etsin. Bence duan bu olmali. Hic belli olmaz hayirlisi normal dogum ise o tarihten once belki gelir bebis.

doktorunla konuş bence canım benim doktorum bana en geç tam 37 0 da verebilirm o günden sonra veremem demişti hatta gününü not ettirmişti bana :)

Çok teşekkür ederim canlar ben yarın kontrole gittiğimde dra sorarım. Ozaman o ne derse ona göre raporu alacağım gün diğer randevuyu alırım.

Maşallah canım bebeğine darısı bizim başımıza inş.
Canım bebek nasıl iyi olacaksa öyle olsun bence. . . Bende başından beri normal doğum istiyorum ama halen makat gelisli olduğu için o nasıl sağlıklı olacaksa onu tercih edeceğim. Üstelik sen korkuyorsun buyuzden kendini zorlamana hiç gerek yok. İnş. Sağ salim gelsin minisin
Canım gözün aydın. Bebeğin kucağında artık darısı bize olsun inş.
Allah sağlıkla birbirinize bir an önce kavuştursun inş. Sen iyi düşün iyi olsun inş.

Eee canım o zaman hiçbir sorun yok istediği kadar geç döllenme olsun önemli olan sat ona göre hesaplanır zaten içini ferah tut. Önemli olan bebeğine sağ sağlim kavuşman nasıl kavuştuğun değil

Kızlar dua edin bana hastanedeyim yatış yaptım artık bebişi bekliyoruz gelsin cimcimem

Oyyy bir minnoş daha eylül bebesi oluyor, gözünaydın sağlıkla al kucağına canım.

Doktorun bir sorun görmediği sürece bırak bebeğin başlatsın doğumu kilosuna hiç takma 25 yaşında iki kişiden biri 55 kg biri 85 kg olabiliyor değil mi? Önemli olan sorun gözükmemesi. İçini ferah tut ve birazcık daha sabret inan her şey çok güzel olacak

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın yakışıklı oğlunla aşkınız ömür boyu sürsün inşallah. Maşallah size

Kötü şeyler atlatmışsın canım ama geçti gitti bebeğin iyi ve daha iyi olacak sadece bunu düşün çok az kaldı evine gelecek annesi

Kızlar suyum geldiii ve halada geliyor hafif sancılar var bu defa doğru alarm dua edin yazabildiğim kadar yazacağımm

İşte buuuuuuu beklediğimiz haber, sağlıkla al kucağına canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy canım allah yardımcın olsunn kolaylıkla doğurursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…