- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
Sakın korkma canım artık 38. Haftan bitecek yani bebeğin senin kucağına gelmeye hazırlanıyor her şey çok güzel olacak dua ediyorum ben sürekli sen de eksik etme inşallah sağlıkla kavuşacağız meleklerimizeEvet var ama o kadar aşırı çok değil canım dakikada değil yani saate ancak geliyor Karnımda taş gibi hayırlısı ama ben korkmaya başladım ya
Ayy valla açıkcası ben korkuyordum , odadan çatı muayenesi olmadan çıkınca kuş gibi hafiftim valla , ilginç bi mutluluk vardı içimde gün boyu
Ayyy ne güzel de anlatmışın uzun uzun ve ayrıntılı , valla çok iyi oldu E Elifece20Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş ... ben o 40 kilo domates noldu onu merak ettim
Evet ya valla normal Doğum kasılmasından sancısından korkmuyorum da en çok o dikiş olayı korkutuyor beni
Canim ama bide şöyle düşünsen, ya normal dogum senin ve bebegin hakkinda hayirli degilse, ya kanaman olursa yada ne biliyim basiniza bisey gelicegine, sana bebegine bisey olucagina sezeryan ol daha iyi. Bazen Allahin senin icin neyi hayirli ettigini bilemezsin. İnsanlar cok konusuyor cok biliolar ama senin ve bebegin icin hayirli olan bu demekki. Rabbinin yazdigini kabul et, uzulme. Normal yapip Allah korusun kotu bisey olucagina, Bebegin ve sen saglikli olun ama sezeryan olsun. Tevekkul et. Hersey cok guzel olucak merak etmeBana doktorum 37+2 ye yani haftaya çarşamba ya gün verdi, dedim erken değil mi, düzenli sancı var dua et erken gelmesin dedi, ben başladım ağlamaya bebeğime normal doğum hakkı tanıyamıyorum diye ama gerçekten yapamam, şu alttan dikiş olayını bile düşünemiyorum en basitinden, kimse planlı sezeryan olacağımı da bilmiyor, çünkü herkes tutturmuş bi sakın kendini kestirme, normal doğur falan pazartesi gittiğimde söylicem herkese mecburi diye, makat geliş falan. Yani psikolojik olarak hiç iyi değilim çocuğumun geleceğine,kavuşacağımıza bile sevinemiyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu ama kimselere söyleyemiyorum biraz rahatlamak için yazıyorum buraya, yoksa böyle avaz avaz ağlamak istiyorum, bi eşim bi ben biliyoruz, eşimden de Rabbim razı olsun bana hep destek bana,
canim cok gecmis olsun. Allah bi an evvel yavruna kavustursun insallah, ve uzun saglikli bir hayat surun. cok zor olmus sizin icin, insallah Rabbim benzerinden sakinsin tum sevdiklerini.kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
Canim Allah bir avazda kurtarsin ve cok kolay dogum nasip etsin insallah.Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Allah razı olsun canım, zaten bana kalsa iyice kendimden emin olmadan çocuk da düşünmezdim belki ama artık yine milletin çenesinden bıktım olmuyor mu olmuyor mu, şimdi elhamdülillah ondan kurtuldum ve bi mucize yaşıyorum, Rabbim iyi bi anne olmayı nasip eder de inşallah telafi ederim bu durumuCanim ama bide şöyle düşünsen, ya normal dogum senin ve bebegin hakkinda hayirli degilse, ya kanaman olursa yada ne biliyim basiniza bisey gelicegine, sana bebegine bisey olucagina sezeryan ol daha iyi. Bazen Allahin senin icin neyi hayirli ettigini bilemezsin. İnsanlar cok konusuyor cok biliolar ama senin ve bebegin icin hayirli olan bu demekki. Rabbinin yazdigini kabul et, uzulme. Normal yapip Allah korusun kotu bisey olucagina, Bebegin ve sen saglikli olun ama sezeryan olsun. Tevekkul et. Hersey cok guzel olucak merak etme
Normal yapamam diyorsan zaten sezaryen olacaksın sonuçta senin hayatının en önemli olayı senin bedenine ne şekilde müdahale edilmesini istemediğini biliyorsan kimseye laf düşmez kuzum. Evet adı üstünde normal olanı normal doğum ama kendin zaten yapamayacağını düşündüğün bir doğum şeklini sırf elalem ne der diye seçemezsin dimi ama. Sonuçta senin bedenin senin kararınBana doktorum 37+2 ye yani haftaya çarşamba ya gün verdi, dedim erken değil mi, düzenli sancı var dua et erken gelmesin dedi, ben başladım ağlamaya bebeğime normal doğum hakkı tanıyamıyorum diye ama gerçekten yapamam, şu alttan dikiş olayını bile düşünemiyorum en basitinden, kimse planlı sezeryan olacağımı da bilmiyor, çünkü herkes tutturmuş bi sakın kendini kestirme, normal doğur falan pazartesi gittiğimde söylicem herkese mecburi diye, makat geliş falan. Yani psikolojik olarak hiç iyi değilim çocuğumun geleceğine,kavuşacağımıza bile sevinemiyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu ama kimselere söyleyemiyorum biraz rahatlamak için yazıyorum buraya, yoksa böyle avaz avaz ağlamak istiyorum, bi eşim bi ben biliyoruz, eşimden de Rabbim razı olsun bana hep destek bana,
AminnnnInşallah kazasız belasız bi şekilde hayırlı zamanda sizler de kavusursunuz yavrularınıza
Şöyle bi durum var benim sata göre aslında 39+2 oluyor ama ultrasonda 37+2, geç döllenme olmuş keseyi falan geç gördük, sanırım o yüzden bu tarihi verdi doktorum, çünkü arkadaşım aynı doktoru erken tarih sezeryana ikna edememişti, bi gün bi gündür demiş almamış doktor, dediğim gibi düzenli sancı gördü bide o varNormal yapamam diyorsan zaten sezaryen olacaksın sonuçta senin hayatının en önemli olayı senin bedenine ne şekilde müdahale edilmesini istemediğini biliyorsan kimseye laf düşmez kuzum. Evet adı üstünde normal olanı normal doğum ama kendin zaten yapamayacağını düşündüğün bir doğum şeklini sırf elalem ne der diye seçemezsin dimi ama. Sonuçta senin bedenin senin kararınTek bir yanlış ıkınmayla ya da ıkınamamayla neler olduğunu okuyoruz görüyoruz ya da duyuyoruz. Normal doğum için en önemli şey kendine güvenmek ve gerçekten istemek. Aksi halde kendi sağlığını da bebeğin sağlığını da tehlikeye atmış olursun. Sezaryen olmakta çekinebileceğin hiçbir şey yok zaten bu sadece eşini ve seni ilgilendirir canım hiç elalem ne der diye canını sıkma kimseye bilmesi gerektiğinden fazla açıklama yapmak zorunda değilsin. Yalnız 37+2 beklenebilecek max süre mi başka bir doktorun daha fikrini al istersen. Sezaryenmiş normalmiş kucağına sağlıkla aldıktan sonra hiç önemi yok boşuna tatlı canını sıkma dualarımız seninle
Hiç kendini suçlama bence.herkes normal Doğum yapacak diye bir kaide yok.benimde normal Doğuma hiç cesaretim yok en baştan beri o kadar kötü bir hamilelik geçiriyorumki bide normal Doğum düşüncesi beni iyice strese sokuyor.dr bebeğin kafasının önden gittiğini söyledi sağlığıyla ilgili bi sorun oluşturup oluşturmadığını sorduğumda sadece normal Doğumda seni zorlar onun dışında bi sorun teşkil etmiyor dedi bende zaten normal Doğum düşünmüyorum korkuyorum olamamam kasılıp kalırım gibi hissediyorum dedim.nasıl istersen seni bebeğini sıkıntıya sokmayız Ozaman sezeryan yaparız dedi nasıl sevindim anlatamam milletin normal Doğum yapmayana bakış açısı nasıl bir baskı yaptıysa üzerimde dr da aaa olurmu öyle şey normal Doğum şöyle böyle diye başlayıp beni eleştirir sanmıştım herkese de söylüyorum sezeryan istediğimi kim ne düşünürse düşünsün..Bana doktorum 37+2 ye yani haftaya çarşamba ya gün verdi, dedim erken değil mi, düzenli sancı var dua et erken gelmesin dedi, ben başladım ağlamaya bebeğime normal doğum hakkı tanıyamıyorum diye ama gerçekten yapamam, şu alttan dikiş olayını bile düşünemiyorum en basitinden, kimse planlı sezeryan olacağımı da bilmiyor, çünkü herkes tutturmuş bi sakın kendini kestirme, normal doğur falan pazartesi gittiğimde söylicem herkese mecburi diye, makat geliş falan. Yani psikolojik olarak hiç iyi değilim çocuğumun geleceğine,kavuşacağımıza bile sevinemiyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu ama kimselere söyleyemiyorum biraz rahatlamak için yazıyorum buraya, yoksa böyle avaz avaz ağlamak istiyorum, bi eşim bi ben biliyoruz, eşimden de Rabbim razı olsun bana hep destek bana,
Tebrik ediyorum canım açık yürekliliğin için, düşüncelerini ifade ettiğin için, keşke ben de öyle olabilseydimHiç kendini suçlama bence.herkes normal Doğum yapacak diye bir kaide yok.benimde normal Doğuma hiç cesaretim yok en baştan beri o kadar kötü bir hamilelik geçiriyorumki bide normal Doğum düşüncesi beni iyice strese sokuyor.dr bebeğin kafasının önden gittiğini söyledi sağlığıyla ilgili bi sorun oluşturup oluşturmadığını sorduğumda sadece normal Doğumda seni zorlar onun dışında bi sorun teşkil etmiyor dedi bende zaten normal Doğum düşünmüyorum korkuyorum olamamam kasılıp kalırım gibi hissediyorum dedim.nasıl istersen seni bebeğini sıkıntıya sokmayız Ozaman sezeryan yaparız dedi nasıl sevindim anlatamam milletin normal Doğum yapmayana bakış açısı nasıl bir baskı yaptıysa üzerimde dr da aaa olurmu öyle şey normal Doğum şöyle böyle diye başlayıp beni eleştirir sanmıştım herkese de söylüyorum sezeryan istediğimi kim ne düşünürse düşünsün..
Ne mutlu sana, gozunaydin canim. Darisi basimiza :)Kızlar allah hepinizdn razı olsn mesajlarınızı tek tek okudm alıntılayamdm kb.
Akşam saat 9:40 civarı oğlum doğdu çok şükür.
Biraz zor oldu doğumum umduğm gibi olmasada çok şükür geçti bitti saat 1:30 da evimize geldk.
Allahım bu nasıl bir aşk bakmaya kıyamıyor insan yahu ne kadar güzel pamuk gibi mis kokulu birde acayiip yakışıklıı:))
3.450 gr 50 cm doğdu şu an uyuyor banada 4-5 tane dikiş attılar.
İnşllh biraz toparlanayım size doğumu yazarm.
Çok uykusz ve yorgnm size yazayımda öyle yatayım dedim.
Dualarnız için çok saoln sizede çook dua ettim rabbim kolay doğumlar nasip eder inşllh hayırlısıyla.
@tugbavebebik canm şimdide sıra sendemii of inşlllh çabuk kolay bir şekilde verir bitnm rabbim kurtarsn hemn
Allah razı olsn canm darısı biraz daha kolayı sizin başınıza inşllh :)Ne mutlu sana, gozunaydin canim. Darisi basimiza :)