2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
Canım ben gittiğimde 37+1 di ama bişi demedi . Zaten verdiği raporda gün yazmıyorki, hastanın doğum iznine ayrılması, şmdiye kadar kullanmadığı 5 haftayı dopum sonrasına aktarması hususunu bildiririm falan gibi bi yazı oluyor.. Dotkorun da çok katı birisi değilse bişi olmaz benxe

Slm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Sonra sancılar 10 dk da bi geldi ve 10 sn sürüyodu..domates işini bıraktım :).. sonra gece 1 e kadar hep 10 dk da bir ve 10 sn süren kasılmalar devam.ama dayanılmıycak gibi değil.hafif geçiyo.1 den sonra 3 e kadar gene belden girip karnın alt kısmına yayılan sancılar ama bu defa 5 dk da bir.üçbuçukda gittik hastaneye.acıklığa bakti ilk 6 cm.sonra nst ye bagladı 90 larda sancılar.5 ve 7.30 arası üç dk bir süren ve 50 sn olan belden girip karnının altına yayılan sancılar.en zor kısmı bu kısımdı.sonra tam 7.50 de tosunum geldi.biraz dikişim fazla.Rabbime sükürler olsun Kavuştuk yawrumuza

bdt den önce doğarsa nasıl oluyor acaba

Hakkınızı helal edin..cok uzun ve detaylı yazdım merak eden olabilir belki doğum sürecini diye.inşallah hepiniz sag salim gününde yawrularınıza kavusursunuz
Olurmu hic canim helal olsun tabi :) ah ne sanslisin, kavustun yavruna hemde normal dogumla.. Gozunaydin, darisi basimiza ama benim yavrum hala donmedi

Hayırlı olsun canım allah bağışlasınn :)

alttan dikiş olayı nasıl bi şey ben ondan da çok korkuyorum.

Korkutmak istemem ama kolay bişey değil
Eger kendi yırtılırsa daha kötü oluyomus.o yüzden ebeler kontrollü kesik atıyomus.Bebek iriyse ya da doğum süreci çok uzamıssa riske atmayıp kesik atıyolar.

Kizlar Bugün benimde ağrılarım var kızlar belim ağrıyor ve vajina ya sanki bıçak batiriliyor. Hafif hafif bişeyler oluyor. Acaba gelicek mi minigim hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
Olabilir canım sancıya benziyor anlattıkların bende doğuramicam galiba nişanı gelip açıklıkla bu kadar uzun süre bekleyen anne adayı olarak tarihe geçecem :)

Canımmm çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsunn :):)
Bebeğin kilosu falan tahmin edilen gibimiydi? Bir de cinsiyeti sana her doktor farklı söylüyordu diye hatırlıyorum doğunca öğrenicem diyordun ?
Çok sevndim sağlıklı olmanıza, sancıları da evde çekmişsin genelde, maşalah, darısı başımıza...

Sağol canım allah razı olsun..darısı hayırlısıyla senin basına inşallah
Ewet cinsiyet doğana kadar muallak gibi oldu.oğlumuz oldu..kilolu iri bi bebek dediydi doktor son 2 hafta hep önden gidiyodu.iri oldu tahmin edilen gibi

Hayırlı olsun gözünüz aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…