- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Canım ben gittiğimde 37+1 di ama bişi demedi . Zaten verdiği raporda gün yazmıyorki, hastanın doğum iznine ayrılması, şmdiye kadar kullanmadığı 5 haftayı dopum sonrasına aktarması hususunu bildiririm falan gibi bi yazı oluyor.. Dotkorun da çok katı birisi değilse bişi olmaz benxeİnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
bdt den önce doğarsa nasıl oluyor acabaCanim dun aradim ben 37+0 da gelin dediler. Normalde doktorumla randevum yarindi. Ama gitmek zorunda kaldim bugunden. Sen de bir ara istersen. Yalniz raporun suresi beklenen dogum tarihinde bitiyor. Sordum ya dogmazsa o tarihte diye, tekrar 10 gun uzatiyormuslar raporu dogmazsa. Analik izni bitimini de bebek dogduktan sonra calistiklarimizi ekleyerek hesapliyorlarmis.
alttan dikiş olayı nasıl bi şeyHakkınızı helal edin..cok uzun ve detaylı yazdım merak eden olabilir belki doğum sürecini diye.inşallah hepiniz sag salim gününde yawrularınıza kavusursunuz
Olurmu hic canim helal olsun tabi :) ah ne sanslisin, kavustun yavruna hemde normal dogumla.. Gozunaydin, darisi basimiza ama benim yavrum hala donmediHakkınızı helal edin..cok uzun ve detaylı yazdım merak eden olabilir belki doğum sürecini diye.inşallah hepiniz sag salim gününde yawrularınıza kavusursunuz
Hayırlı olsun canım allah bağışlasınn :)Slm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Sonra sancılar 10 dk da bi geldi ve 10 sn sürüyodu..domates işini bıraktım :).. sonra gece 1 e kadar hep 10 dk da bir ve 10 sn süren kasılmalar devam.ama dayanılmıycak gibi değil.hafif geçiyo.1 den sonra 3 e kadar gene belden girip karnın alt kısmına yayılan sancılar ama bu defa 5 dk da bir.üçbuçukda gittik hastaneye.acıklığa bakti ilk 6 cm.sonra nst ye bagladı 90 larda sancılar.5 ve 7.30 arası üç dk bir süren ve 50 sn olan belden girip karnının altına yayılan sancılar.en zor kısmı bu kısımdı.sonra tam 7.50 de tosunum geldi.biraz dikişim fazla.Rabbime sükürler olsun Kavuştuk yawrumuza
alttan dikiş olayı nasıl bi şeyben ondan da çok korkuyorum.
Olurmu hic canim helal olsun tabi :) ah ne sanslisin, kavustun yavruna hemde normal dogumla.. Gozunaydin, darisi basimiza ama benim yavrum hala donmedi
alttan dikiş olayı nasıl bi şeyben ondan da çok korkuyorum.
Hakkınızı helal edin..cok uzun ve detaylı yazdım merak eden olabilir belki doğum sürecini diye.inşallah hepiniz sag salim gününde yawrularınıza kavusursunuz
Olabilir canım sancıya benziyor anlattıkların bende doğuramicam galiba nişanı gelip açıklıkla bu kadar uzun süre bekleyen anne adayı olarak tarihe geçecem :)Kizlar Bugün benimde ağrılarım var kızlar belim ağrıyor ve vajina ya sanki bıçak batiriliyor. Hafif hafif bişeyler oluyor. Acaba gelicek mi minigim hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
Canım allahbagıslasın minnoşunu..
Slm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Sonra sancılar 10 dk da bi geldi ve 10 sn sürüyodu..domates işini bıraktım :).. sonra gece 1 e kadar hep 10 dk da bir ve 10 sn süren kasılmalar devam.ama dayanılmıycak gibi değil.hafif geçiyo.1 den sonra 3 e kadar gene belden girip karnın alt kısmına yayılan sancılar ama bu defa 5 dk da bir.üçbuçukda gittik hastaneye.acıklığa bakti ilk 6 cm.sonra nst ye bagladı 90 larda sancılar.5 ve 7.30 arası üç dk bir süren ve 50 sn olan belden girip karnının altına yayılan sancılar.en zor kısmı bu kısımdı.sonra tam 7.50 de tosunum geldi.biraz dikişim fazla.Rabbime sükürler olsun Kavuştuk yawrumuza
Hayırlı olsun canım allah bağışlasınn :)
Canımmm çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsunn :):)
Bebeğin kilosu falan tahmin edilen gibimiydi? Bir de cinsiyeti sana her doktor farklı söylüyordu diye hatırlıyorum doğunca öğrenicem diyordun ?
Çok sevndim sağlıklı olmanıza, sancıları da evde çekmişsin genelde, maşalah, darısı başımıza...
Hayırlı olsun gözünüz aydın canımSlm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Bdt den önce doğarsa doğum raporunu veriyorsun zaten 4 ay için kaldığı yerden devam ediyor iznin canımbdt den önce doğarsa nasıl oluyor acaba
bdt den önce doğarsa nasıl oluyor acaba