- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeniden hoşgeldin. Benim bebeğim geç döllenme biliyorum çünkü yumurta takibi ve ovulasyon testi yaptım 26 günde bir adwt oluyorum normalde 13. Günde yumurtlamam laxım 19. Gün yumurtlayıp hamile kaldım arada 5 gün var o yüzden sonradan yükseldi benimde hcg hatta adet günümden sonra bile idrarda çooook silik çıkıyodu ikinci çizgi panik yapma inşallah bugün herşey yolunda giderGunaydın canım
evet senın yazılarınıda okumustum, senın reglı tarıhın neydı yanı gecıktıgın tarıh ?
Kac gun oldu yanı 17 cıkalı sonuc?
Benım bugun kesın 188 ve uzerı cıkmalı sonuc bu sabah yıne ıdrar testı yaptım yıne sılık bu nasıl ıs anlamadım
Merhaba canım
sende bugun kan verecekmısın
ınsallah guzel sonuclarımız olur bende bugun testı tekrarlayacagım .
sen ıdrar testı yaptıgında sıonucun nasıldı acaba benım sılık cıkıyor hep cızgılerım acaba bı degısıklık olmadımı dıyorum.
Kızlar buarada erken hastaneye gıtmeyenlerı anlayabılırım ancak mesela benım gebelıkte tsh hormonum yukselıyor ve bu cocukta zeka sorunu ve dusuk veya erken dogumu tetıklıyor bu sebeble ben ogrenır ogrenmez bır takım testler sonucu ılaca baslamam gerekıyor.
2. gebelıgı olanlar kestırebılır ama ılk gebelıklerın kesınlıkle hemen dr gıdıp usg bısey gormeseler bıle bu testlerı yaptırması gerektıgını dusunuyorum.
Suanda ben perintalog'a gıdıyorum bana dedıgı sey tsh 8 haftadan sonra tedvaı etmenın bır manası yok tsh 3 cıktı ancak doktor ılac vermedı sanırım gebelıgıme hıc guvenmıyor.
Allahtan dılegım hakkımızda hayırlısını nasıp etmesı ve dıs gebelık olmaması saskınım oylece beklemek cok sıkıcı ne hamıleyım dıyebılıyorum ne degılım
gec dollenmeyı bende bı arastırayım
gec dollenme dedınız sey bıldıgınız gec ılıskı dımı gec bulusma
hsyırlı olsun canımBenim göğüslerim çok sızlıyor yani yüz üstü yatamıyorum akşamları karnimda sağa sola dönerKen bi küçük acı oluyor ve arada batma oluyor ve adetten önce lekelenme oldu ve kanamada olmuştu 1 gun sonra kesildi adete ceviricek sanmistim oylr olunca gittim hemen doktora evrede test yaptım pozitif görünce şaşırdım ruyada yim gibi şuan bekliyorum işte randevu daha çok erken ultrason da gözükmesi dedi bana doktorum 3 yada 4 hafta olmadı galiba dedi bakalım hayırlısı inşallah bu ayın sonunda gideceğim ozaman görürüm bebegimi
Kizlar okulun ilk günü, deş yapmayip sadece oturmama rağmen bir saat once, fena olsun tansiyonunmdüştü. Eczanede olcturdum, 7-4olmuş. Tuzlu ayran içtim artik son dersim neyse ki eve gecegim hemen. Sanirim daha sık yemek yemem lazim. Sabah 7 de yapmistim kahvaltimi.
Valla bende yanımda kuruyemiş muz süt peynirli sandwich götürdümBen de oğrenciyim bi hafta sonra derslerim başlayacak :) yanımızda bişeyler tasimaliyiz bence :) ben bi muz, küçük bi süt ve bi avuç kadar kuru yemiş taşımayı düşünüyorum yanimda:) bence sizler içinde zor olmaz bunları taşımak :) belki muz yerine Elmada olabilir :) öğlen yemeği çıkıyor okulda ama bulantıdan gidebilir miyim yemekhaneye hiç bilmiyorum :)
kişisel bilgilerine tahmini doğum tarihini yaz çıkar canımTeşekkür ederim hepimizin inşallah. Bu yukarıda doğuma şu kadar kaldı yazıyor ya onu nasıl ekliyoruz acaba. Ay cahilliğimi hoş görün
Geçmiş olsun tatlımKızlar korktuğm başıma geldi. İlaçlar kabızlık yaptı. Hamileliğin en sevimsiz rahatsızlığıyla yine başbaşaym
Geçmiş olsun canım, gün kurusu tüket ara öğünlerde iyi gelir inşallah...Kızlar korktuğm başıma geldi. İlaçlar kabızlık yaptı. Hamileliğin en sevimsiz rahatsızlığıyla yine başbaşaym
Teşekkür melek hanım. İlk arkadaşım:))kişisel bilgilerine tahmini doğum tarihini yaz çıkar canım
Herkese merhabalar
Tam olarak nerden başlayacağımı bilemedim. 5 haftalık bebişle sizlere jatılmak istedim
rica ederim canımTeşekkür melek hanım. İlk arkadaşım:))
sorma canım 5 gündür bende aynı problemi yaşıyorum doktor birşey olmaz ağrın olmadığı sürece dedi ama çok tedirginim. bu süreç içerisinde hamilelik belirtilerim devam ediyor mide bulantısı ve karın şişmesi.Bendede hafif kahve lekelenme oldu randevumda cuma günü tedirgin oldum
canımmmm hamilesinn yaaa çok sevindim çookkkhenüz bilmiorm tahmini ebemiz 25 eylül 10 ekım dıor bakalm:)
kahve leke içerde önceden kalmış kan demek korkma canımBendede hafif kahve lekelenme oldu randevumda cuma günü tedirgin oldum
Bende bulantıda yok karnımda şişlik oldu bazen gönek çevremde bir ağrı oluyor cumayı beklemeden gitsem mi acaba (içerisinde
Geçmiş olsun tatlım
Sağolun kızlar. İnşallah geçer.Geçmiş olsun canım, gün kurusu tüket ara öğünlerde iyi gelir inşallah...
cnm gun kurusu iyi geliyo sabahlari kalkinca ac karnina 2 3 tane ye 1 bardakta su ic erik kurusuda iyi geliyo cnm onuda kaynatip iciceksin hem faydalıSağolun kızlar. İnşallah geçer.
Emel gün kurusu İyi mi geliyor kabızlığa. Eşime aldırayım madem
Sağol canım önerileri uygulayacğm inş:)cnm gun kurusu iyi geliyo sabahlari kalkinca ac karnina 2 3 tane ye 1 bardakta su ic erik kurusuda iyi geliyo cnm onuda kaynatip iciceksin hem faydalı
Canim sıkıldı ufaklik görünmedi kalp atisi algilanamadi arkadaki iki kese kaybolmus suanki şekli düzgün bir kese bebek en alt noktada ama oltrason algilayamadi dr da cok konuşmuyor pazartesi başka dr dayanamazsam cuma gitcem cok ultrason a da girmim diyorum kafam karıştıya benimde midem kazınıyor
kontrole gittinm i tatlım seninle tarihlerimiz aynıymış hadi hayırlı haberler bekliyoruz
ne demek cnm burda birbirimize destek icin varızSağol canım önerileri uygulayacğm inş:)
düzgün bir kese varmıs canım üzme kendini normalde çoğul gebelik mi dedilerCanim sıkıldı ufaklik görünmedi kalp atisi algilanamadi arkadaki iki kese kaybolmus suanki şekli düzgün bir kese bebek en alt noktada ama oltrason algilayamadi dr da cok konuşmuyor pazartesi başka dr dayanamazsam cuma gitcem cok ultrason a da girmim diyorum kafam karıştı