2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Eşim den prodictor test istedim Eczanesi o yok ama minvali var diyerek 15 tl ye after 10 site bir test satmış nette bakınca Milliyet gazetesinde sahte testler listesinde ilk sırada. .off delirdim. .kullanan var mı diyim bari

Kızlar bakin bakayım hep sonuç ayni böyle cıkmış Acaba HCG daha bakilmamismi o yüzdenmi 00 sonuç yoksa HCG daha cikmamismi

Bakin kızlar internetten baktığıma gore bunlar yazıyor HCG sonuclanmismi yoksa sonuclanmamismi kızlar 0.0 bir sonucmudur.yoksa çıkmamış mi ya
Foto attım bakin bi ya

Eklentiler

• 20160125_183202.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 63
Bakin kızlar internetten baktığıma gore bunlar yazıyor HCG sonuclanmismi yoksa sonuclanmamismi kızlar 0.0 bir sonucmudur.yoksa çıkmamış mi ya
Foto attım bakin bi ya

Çıkmış canım

Alttaki zaten 0 ile 10 arası normalmis seninki de 0 çıkmış normal

Ama hamile olup olmadığını nasıl anlayacağız onu anlamadım

Çıkmış canım

Alttaki zaten 0 ile 10 arası normalmis seninki de 0 çıkmış normal

Ama hamile olup olmadığını nasıl anlayacağız onu anlamadım
Canım bu gün makinalar arızalı dedi
Kan tüpünü veren sekreter acaba sonucu etkiledimi.

Yani simdi cıkmış sonuç o zaman hamile değilim ben anladım

Canım bu gün makinalar arızalı dedi
Kan tüpünü veren sekreter acaba sonucu etkiledimi.

Yani simdi cıkmış sonuç o zaman hamile değilim ben anladım

Yani bana öyle geldi canım ama arkadaşlar da baksınlar

Hamileysen bu değer 10 dan fazla çıkmalıydi demi

Hayırlısı olsun dur bakalım gelecek Ay uğurlu gelsin inşallah

Canım bu sonuç cıkmış yani
Bende 0.0 görünce sonuç çıkmamış sandım

Kızlar bat 27 ocak yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ki bende pıhtılaşma sorunu varda en kısa sürede öğrenmek istiyorum iğneye başlayacağım hamileysem

Foto attım bakin bi ya
Sonuç 0.0 çıkmış. Üzgünüm ama hamile değilsin demek bu.. hcg değerinin 10'dan yüksek olması gerek diye bilyorum hamilelik için.

Benide eklermisiniz 22 yasındayım 4 aylık evlıyım ilk cocugum olcak inş.

Guldemeti ne yaptın canım evde Test yaptın mi? Regl olmadıkça 5 gun bekle bakalim
Canım adet olmadım 2 gün geçti bu gün doktora sonucu gösterdim.gebelik yok dedi ama yeni yerleşme olabilir adet olmazsan 5 gün sonra tekrar kan testi yapalım.hayatımda ilk defa adetim geçti ben eminim hamile olduğuma. Artik şüphem yok. Eminim yani. Biliyorum ya biliyorum ben.

hadi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…