Selamlar,bende varım...bahçeci Fulya'da 3 aralıkta transferim oldu,18 aralık test günüm,2.gün 4 hücreli dondurulmuş tek embriyo transferi,doktorum Güvenç bey,bende de ne belirti,ne bir his hiçbişicik yok ben 1 yıldır tedavideydim ancak transfere geçebildik,banada tutmadı gibi geliyor,bol dua ediyorum ama Allahım ol dediyse olmuştur ben günümü bekliyorum öğrenmek için,benim savaşım rezerv azlığı ile.bende bu olmazsa 2.tedaviye yine Güvenç beyle devam edicem çünkü çok memnunum,benim için her önlemi aldı,her yolu denedi,ben çok takıntılıyım,irdelerim herşeyi,defalarca mail attım sayfalarca okudu,yanıt verdi,aradı çağırdı sadece konuşmak için,defalarca aradım hep sabırla bıkmadan usanmadan geri döndü o kadar yoğunluğunun arasında,böyle bir doktoru bulmuşken kaybedemem.
Yok perşembe yaptiricam. 36 yim ocakta 37 olcamYapt
Yaptirdin mi tahlil? Kac yasindasin bu arada?
Yok perşembe yaptiricam. 36 yim ocakta 37 olcam
Evet ilk denemem tek embriyo.doktorum test gününü 15 gün sonrasına verdi,ben dayanamayıp 10.gün idrar test yaptım negatif çıktı.inşallah kısmetimde vardır.Iyi sabretmissin
Dilerim cok gönülden pozitifi görürsün ve saglikli bir hamileligi..
ilk deneme miydi bu?
Evet ilk denemem tek embriyo.doktorum test gününü 15 gün sonrasına verdi,ben dayanamayıp 10.gün idrar test yaptım negatif çıktı.inşallah kısmetimde vardır.
Kelebek7977 aynı gün transver olmuşuz arkadaşım benimde 3 aralıkta transverim Mustafa bey yaptiYok perşembe yaptiricam. 36 yim ocakta 37 olcam
O gün ikimizde merkezdeymisiz arkadaşım demekkiKelebek7977 aynı gün transver olmuşuz arkadaşım benimde 3 aralıkta transverim Mustafa bey yapti
5.900 +ilaçlar 1000-2000 arası ayrıca benim havuz uygulandı 5 kez opu oldum ama işe yaramadı ,her opu içinde 3.500+ yine ilaçlar yaklaşık 30 ü buldu benimki ama benim durumum farklı normalde 5900 + ilaçlar oluyor paket,vallahi Güvenç bey mükemmel bir insan Birkere,temkinli ilerliyor ve her önlemede alıyor hastası için,ben ikinciye gerek kalırsa birkaç Zaman ara verip yine ona gidicem10.gun normal idrar testleriyle zor.. hic uzme kendini.
keyfini çıkar, zor biliyorum ama hamile sayilirsin. Ben iki defa tecrübe ettim ne yazik ki. Guvenc beyden memnun insanlari gordukve mutlu oluyorum.
Kabaca ne kadar ödeme yaptiniz peki?
Evet hatırlıyorum seni,test günün ne zaman idrar test yaptınmı senKelebek7977 aynı gün transver olmuşuz arkadaşım benimde 3 aralıkta transverim Mustafa bey yapti
et olabilir benim 17.00 deydi saatO gün ikimizde merkezdeymisiz arkadaşım demekki
5.900 +ilaçlar 1000-2000 arası ayrıca benim havuz uygulandı 5 kez opu oldum ama işe yaramadı ,her opu içinde 3.500+ yine ilaçlar yaklaşık 30 ü buldu benimki ama benim durumum farklı normalde 5900 + ilaçlar oluyor paket,vallahi Güvenç bey mükemmel bir insan Birkere,temkinli ilerliyor ve her önlemede alıyor hastası için,ben ikinciye gerek kalırsa birkaç Zaman ara verip yine ona gidicem
Evet canım bende 16:45 te aldılarEv
et olabilir benim 17.00 deydi saat
Bende baktırmadim dahaEvet canım bende 16:45 te aldılar
Ha ha benden önceki arkadaştın demek sen.sen pozitifi aldınmı öyle gördüm sankiEvet canım bende 16:45 te aldılar
9.gün 112 çıkan sen değilmisin hcg öyle okudum sankiKanda
Bende baktırmadim daha
O benim değilmiş canım testler hastanede karışmış gittiğim devlet hastanesi bana başkasının beta hcg sini vermiş devlet hastaneleri böyle oluyor işte özele gitmezsen 50 lira verip9.gün 112 çıkan sen değilmisin hcg öyle okudum sanki
Hay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir belki ha haaO benim değilmiş canım testler hastanede karışmış gittiğim devlet hastanesi bana başkasının beta hcg sini vermiş devlet hastaneleri böyle oluyor işte özele gitmezsen 50 lira verip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?