2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Yapt

Yaptirdin mi tahlil? Kac yasindasin bu arada?

Iyi sabretmissin
Dilerim cok gönülden pozitifi görürsün ve saglikli bir hamileligi..
ilk deneme miydi bu?
Evet ilk denemem tek embriyo.doktorum test gününü 15 gün sonrasına verdi,ben dayanamayıp 10.gün idrar test yaptım negatif çıktı.inşallah kısmetimde vardır.

Evet ilk denemem tek embriyo.doktorum test gününü 15 gün sonrasına verdi,ben dayanamayıp 10.gün idrar test yaptım negatif çıktı.inşallah kısmetimde vardır.

10.gun normal idrar testleriyle zor.. hic uzme kendini.
keyfini çıkar, zor biliyorum ama hamile sayilirsin. Ben iki defa tecrübe ettim ne yazik ki. Guvenc beyden memnun insanlari gordukve mutlu oluyorum.
Kabaca ne kadar ödeme yaptiniz peki?

5.900 +ilaçlar 1000-2000 arası ayrıca benim havuz uygulandı 5 kez opu oldum ama işe yaramadı ,her opu içinde 3.500+ yine ilaçlar yaklaşık 30 ü buldu benimki ama benim durumum farklı normalde 5900 + ilaçlar oluyor paket,vallahi Güvenç bey mükemmel bir insan Birkere,temkinli ilerliyor ve her önlemede alıyor hastası için,ben ikinciye gerek kalırsa birkaç Zaman ara verip yine ona gidicem

Uff... umarim umarim mutlu biter bu hikaye...

Ben sonra idrar testi alıp kendim evde yaptım silik çizgi cikti

O benim değilmiş canım testler hastanede karışmış gittiğim devlet hastanesi bana başkasının beta hcg sini vermiş devlet hastaneleri böyle oluyor işte özele gitmezsen 50 lira verip
Hay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir belki ha haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…