2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Hayırlısıyla inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar bebek isteyenler beraber dertleşelim bakalım yıl sonuna kadar kimler ALLAH'IN izni ve hayrıyla hamile kalabilecek....
Arkadaşlar merhaba bende anne olmak isteyip olamayanlardanım Keçiboynuzu deneyenler varmı benim eşim Keçiboynuzu kürü içmiyor ama kendisini yiyor işe yararmı

Arkadaşlar merhaba bende anne olmak isteyip olamayanlardanım Keçiboynuzu deneyenler varmı benim eşim Keçiboynuzu kürü içmiyor ama kendisini yiyor işe yararmı
Yarar canım kendisini yesin ne kadar hamile kalamayan arkadaşımız var üzülüyorum ya hiç sorun olmamasına rağmen bende kalamıyorm

Yarar canım kendisini yesin ne kadar hamile kalamayan arkadaşımız var üzülüyorum ya hiç sorun olmamasına rağmen bende kalamıyorm
Allah Razı olsun ben tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama tedaviye ikna edemiyorum Allah'ım inş isteyen herkese nasip etsin içimi rahatlattın. Çok inatçı bi eşim var kürü içireniyorum

Allah Razı olsun ben tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama tedaviye ikna edemiyorum Allah'ım inş isteyen herkese nasip etsin içimi rahatlattın. Çok inatçı bi eşim var kürü içireniyorum
Erkekler inat yapıyor bazı konularda canım evet eşindemi sorun var

yumurta fazlalaştırıyor canım bizim sorunumuz yok ama hamile de kalamıyorum
Bazı vücutlar zamanını beklermiş eşinle beraber olmadan önce bir kağıda 21 besmele yazıp üZerinde Taşı ve çocuk olana kadar çıkarma bunun yararını Görenler var Allah'ım inş sanada nasip etsin

Bazı vücutlar zamanını beklermiş eşinle beraber olmadan önce bir kağıda 21 besmele yazıp üZerinde Taşı ve çocuk olana kadar çıkarma bunun yararını Görenler var Allah'ım inş sanada nasip etsin
Ben 41 Meryem suresi ile acve hurması yaptım yağmur suyu okudum daha yeni ama ne gelirse Allahtan gelir mutlaka yararını görürsün cnm

Amin inşallah ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar versin eli ayağı düzgün tam yani ama çevremdeki kadınlar üzüyorlar sadece beni kendi kendime takılacağım görüşmeyeceğim komşularımla da oturum kpss için dersime daha çok sarılacağım

Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf
bunlar bitmez canım bitmez münasebetsiz insanlardan bende bıktım usandım. anlatmıştım banada kandil günü oldu aynısı. onlar zannediyorki kendi bebekleri garanti. verende lanada Allah kimsenin ahını almamak gerek. Allaha havale ediyorum. ayrıca doğmuş yaşayan çocukların bile garantisi yokki. başımıza her an her şey gelebilir. benim eşimde o akşam farketti ve birdaha onlarla görüştürmücem seni dedi. ben kesicem ilişkimi bunlar bundan anlıyor çünkü sadece. inşallah tokat yemezler.

Son düzenleme:
eşinde ne sorun var canım sperm hızına iyi geliyormuş ama hiç sperm yoksa çok etkili değil sanırım.

bunlar bitmez canım bitmez münasebetsiz insanlardan bende bıktım usandım. anlatmıştım banada kandil günü oldu aynısı. onlar zannediyorki kendi bebekleri garanti. verende lanada Allah kimsenin ahını almamak gerek. Allaha havale ediyorum. ayrıca doğmuş yaşayan çocukların bile garantisi yokki. başımıza her an her şey gelebilir. benim eşimde o akşam farketti ve birdaha onlarla görüştürmücem seni dedi. ben kesicem ilişkimi bunlar bundan anlıyor çünkü sadece. inşallah tokat yemezler.
Aynen canım şurada birbirimizi biz anlıyoruz ama ben anlamıyorum canım insanın yüzünden bile fesat olduğu anlaşılır ben kendime şaşkınım ya ben mutlu oluyrum insanlar ise bir fedatlık arıyor altından

X