2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Bir yil oldu benimde hep.aklımda 9 ay kalmis nasil geçti aylar anlamadim. Neredeyse tüm arkadaşlarım hamile kaldi ben ayni yerde sayıyorum.. Yok yataktan kalkmiyim yok şöyle uzanayim. Çok skildim ya.
Bi cogumuz ayni durumdayiz canimm nasip birazda o dediklerinin hepsini hatta kim ne diyosa deniyorumm :)

ibuyudugunu anlayabilirsinn nıyorum canım günde iki
Minik igne batmalari olur kasiginda yumurtalarin buyudugunu anlayabilirsinn ben doktoruma sagda buyudu diyodumm guluyoduu evet sagda olmuss flann nedense solda hic buyumedi ilk igne kullandim 5 gunn sagda ve solda bi tane oldu :) dedim ikisinde de varr :KK70:

Minik igne batmalari olur kasiginda yumurtalarin buyudugunu anlayabilirsinn ben doktoruma sagda buyudu diyodumm guluyoduu evet sagda olmuss flann nedense solda hic buyumedi ilk igne kullandim 5 gunn sagda ve solda bi tane oldu :) dedim ikisinde de varr :KK70:
hadi ya anlaşılıyor mu öyle

Onu duyması bile heyecan verici canım senin kullandığım haplar ne için
Qfolidoce folik asti canimm gebelik dusunenlere veriyolar gebe olanlarada b12 flan varicinde progestan da rahim duvarin inceyse ona destek olsun diye bebek olursa onunla besleniyo ya tutunmak icin gumuluyo icine uygun kalinliga gelmesi lazimm ve dusuk olmasin gebe kalirsan diye

Qfolidoce folik asti canimm gebelik dusunenlere veriyolar gebe olanlarada b12 flan varicinde progestan da rahim duvarin inceyse ona destek olsun diye bebek olursa onunla besleniyo ya tutunmak icin gumuluyo icine uygun kalinliga gelmesi lazimm ve dusuk olmasin gebe kalirsan diye
b12 kullanıyor musun canım

Tekbasina diyosan bilmiyorum canimm
klomenle birlikte b12 de içsem mi diye düşündüm ama doktora sormadan kullanmayayım bakalım pazartesi yumurtalarıma bakınca ne kadar büyümüş olacak acaba çok merak ediyorum

klomenle birlikte b12 de içsem mi diye düşündüm ama doktora sormadan kullanmayayım bakalım pazartesi yumurtalarıma bakınca ne kadar büyümüş olacak acaba çok merak ediyorum
10 12 mm civarinda olur eger olusursa cnm. Ilac olarak alma haftada 1 balik ye canim o daha faydali folik asitin icindeki yetiyo zaten kendin sakin bisi kullanma doktora sormadann

X