bu ay hamile olan olacak mı bakalım beklemedeyim
amin hayırlısıyla inşbi mucize gerçekleşse nasıl mutlu olurum inşallah çifter çifter hamiş oluruz :)
hayırlısıyla inş canım2016baharda insallah bende bebegimi kucagima alirim rabbim bir an once nasip etsin...
Ayy hadi hayirlisi bende 2.denememde selim adini duymustum ruyamda 3 kez selim selim selim diye seslenilmisti eger olsaydi mehmet selim olacakti:)geçende rüyamda bir sürü çiçek gördüm renk renk anlamına baktığımda da yakında hamilelik müjdesi alacağınıza işarettir diyor dün gece de eşimle bebek konusunu konuştuk eğer erkek olursa Ömer Furkan koymak istiyordum ama birden Muhammed koyalım dedim eşime o da tamam o zaman Muhammed Enes koyarız dedi bakalım hayırlısı bu ay neler olacak
Hayırlısı inşallah bebişine güzel isimler koyacağın günler de gelecek ben inanıyorum hepimiz inanalımAyy hadi hayirlisi bende 2.denememde selim adini duymustum ruyamda 3 kez selim selim selim diye seslenilmisti eger olsaydi mehmet selim olacakti:)
geçen aylarda yakı yaptım soğan suyu içtim süt buğusu yaptım 2 ay klomen kullandım bu ay bıraktım 41 Meryem suresi okudum ama daha zamanı gelmediğinden hamile kalamadım henüz ya olacaksa aslında özel bir şey yapmadan da oluyor nasip hayırlısımerhabalar kızlar bende bahara inş bebek sevmek istiyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı hamile kalabilmek için
eğer belli bir neden yoksa gebe kalamamk için nasipten başka bişi değil canım. varsa tedavi edilmesi gereken bişi yaptır tabiki ama yoksa işte badem ceviz incir bal ye. eşinde keçi boynuzu yesin. onun dışında bişi yapamazsın. Allah ol deyince oluyor. Allh herkese sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsinmerhabalar kızlar bende bahara inş bebek sevmek istiyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı hamile kalabilmek için
sen atanırsın bence canım ben de ders çalışıyorum havalar sıcak ya mat çalışıyorum sözellere geçmedim daha sen atanda kitaplarına ben sahip çıkarımaaynaa kpss yi ne yaptın canım. ben dersaneye gidecektim ama bebiş geldi ve dersane işi yattı :) hem yüksek lisan s hem kpss evde nasıl olacak bilmiyorum. acab şimdiden başlasammı yoksa biraz ertelesemmi ? birde bir umut acaba 3. 4. atamada atanır mıyım ki diyorum keşke olsada ders çalışmasam artık :)
sen atanırsın bence sıkma canını ben maddi durumdan dershane düşünemiyorum kendim halledeceğim bir arkadaşım bana kitap falan da yolladı kendi kaynaklarımda vardı elimdeki mat kitabı soru bankasını bir haftaya bitireceğim işte atanmam lazım canım hayırlısıyla maddi sorunlarımız da b,ter heM sen de bebişinin kısmetiyle atanırsın bence bu ay bende ilk defa çok takmıyorum hamişliği oluruna bıraktım ALLAH bilir doğru zamanıaaynaa kpss yi ne yaptın canım. ben dersaneye gidecektim ama bebiş geldi ve dersane işi yattı :) hem yüksek lisan s hem kpss evde nasıl olacak bilmiyorum. acab şimdiden başlasammı yoksa biraz ertelesemmi ? birde bir umut acaba 3. 4. atamada atanır mıyım ki diyorum keşke olsada ders çalışmasam artık :)
ahhh canım keşke olsa ama çok düşük puanım ya. 88 olsaydı yds 80 üstü olduğu için kesindi. ama şimdi zor gibi. bende usb lerde var canım yani videolar. atansam hepsini veririm sana. tabi ben o usb leri 2 ay kala almıştım. sözel bilgim yok çünkü tabi geç kaldım. yarısını bile izleyemedimsen atanırsın bence canım ben de ders çalışıyorum havalar sıcak ya mat çalışıyorum sözellere geçmedim daha sen atanda kitaplarına ben sahip çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?