- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
sağlığın nasıl?Ederim canım sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlığın nasıl?Ederim canım sagol
Çok teşekkürler canım iyi gibiyim sen nasilsinsağlığın nasıl?
ben de yorgunum bayramda annemin temizliğini yaptım annem rahatsız da canım gelince kendi evimi temizledim ettim derken şimdide ders başında mat çalışıyorum öyle bu ay bebek aklıma mecburen gelmeyecek doktora da gitmedim klomen kullanımına bu ay ara vermiş oldum ama belli de olmaz bakalımÇok teşekkürler canım iyi gibiyim sen nasilsin
İncir ye canım yumurta kalitesini artırırmış ben yemiştim geçtiğimiz ay faydasını gördüm kolay gelsinben de yorgunum bayramda annemin temizliğini yaptım annem rahatsız da canım gelince kendi evimi temizledim ettim derken şimdide ders başında mat çalışıyorum öyle bu ay bebek aklıma mecburen gelmeyecek doktora da gitmedim klomen kullanımına bu ay ara vermiş oldum ama belli de olmaz bakalım
ben de bir ara yedim sonra bıraktım tekrar alır yerim canım hayırlısı bakalımİncir ye canım yumurta kalitesini artırırmış ben yemiştim geçtiğimiz ay faydasını gördüm kolay gelsin
bende 2012 haziranda evlendim evlendiğimiz ilk günden beri anne baba olmak için yanıp tutuşuyoruz ama nasip işte inşallah 2016 yılında hepimiz hayırlısı ile anne baba oluruz
Aşılama tutmadı gitmiyorum artık doktora gitmiyorum ekim e kadar. Bi geçen çok ağrım oldu gittim 24 mm yumurta oluşmuş onadan oluyormuş yumurtalarım tembel bende bal çörek otu tarçın kullandım oluruna bıraktım dua ile bekliyorum kafaya takıyormıyorum psikolojim bozuluyo Allah kimseyi böyle bir durumla imtihan etmesinneden umutsuzsun ki umutlu ol umutsuz olmuyor umutsuz bir şekilde ALLAH'TAN nasıl isteyeceğiz zamanı bellidir ALLAH inş seni hayırlısıyla tez zamanda sevindirir
canım lütfen üzülme biliyorum dışarıdan konuşmak kolay ama inan sen pozitif olursan gerçekten inanırsan olacak. aşılama zaten bana göre gereksiz bişi. çok tutmuyormuş onla. sen incir kürü yap, şu klomeni falan kullan eşinde keçi boynuzu suyu içsin olur inşallah. bak senin problemin çok büyük değil gerçekten söylüyorum. klomenle pkolu arkadaşım hemen gebe kaldı. seninkide buna benzer ilaçla gelişir yumurta. ama biraz sabretmek gerekiyor. hiç problem olmasa bile 6 ay olmaması normal.Aşılama tutmadı gitmiyorum artık doktora gitmiyorum ekim e kadar. Bi geçen çok ağrım oldu gittim 24 mm yumurta oluşmuş onadan oluyormuş yumurtalarım tembel bende bal çörek otu tarçın kullandım oluruna bıraktım dua ile bekliyorum kafaya takıyormıyorum psikolojim bozuluyo Allah kimseyi böyle bir durumla imtihan etmesin
Dua ediyorum inşallah bü ay tutunur bebeğim dün çatlama günümü 21 ağustosta eşimin doğum günü ona süpriz yapmak istiyorum inşallah Rabbim bana niymetini sunar bende eşime hediye ederimcanım lütfen üzülme biliyorum dışarıdan konuşmak kolay ama inan sen pozitif olursan gerçekten inanırsan olacak. aşılama zaten bana göre gereksiz bişi. çok tutmuyormuş onla. sen incir kürü yap, şu klomeni falan kullan eşinde keçi boynuzu suyu içsin olur inşallah. bak senin problemin çok büyük değil gerçekten söylüyorum. klomenle pkolu arkadaşım hemen gebe kaldı. seninkide buna benzer ilaçla gelişir yumurta. ama biraz sabretmek gerekiyor. hiç problem olmasa bile 6 ay olmaması normal.
amin inşDua ediyorum inşallah bü ay tutunur bebeğim dün çatlama günümü 21 ağustosta eşimin doğum günü ona süpriz yapmak istiyorum inşallah Rabbim bana niymetini sunar bende eşime hediye ederim
amin canım inşallah en yakın zamanda bebeklerimiz bizimle olur. biz de çok istiyoruz ve ikimizde bi çocuk görsek birbirimizden gizli gizli bakıyoruz üzmeyelim birbirimizi diye allahım bize tattırsın evlat sevgisini ne diyelim bu da bizim sınavımız
Bazen diyorum kendi kendime boşa üzüyorsun kendini elbet bir gün olur vardır Rabbimin uygun bulduğu bi vakit vardır zamanı hayırlısı artık takıyormıyorum kafamaAllah gönlünüze göre versin inşallah canım gönlünü ferah tut allah büyük :)
ben bu ay klomeni bıraktım artık diper ayaSelam kizlar yarin yine dr.kontrolum var tedaviye yeniden baslicaz ne zaman basliyalim diye konuscaz bu arada kromozom test sonuclarim cikmis ama hala elime ulasmadi umarim kotu birsey yoktur
Bende simdi dr.dan geldim dr.a kalsa hemen simdi baslicak tedaviye ama ben eylulde baslayalim dedim psikolojik olarak hazir degilim daha nasip olursa eylulde baslicazben bu ay klomeni bıraktım artık diper aya
BİRAZ DİNLEN İYİ OLUR CANIMBende simdi dr.dan geldim dr.a kalsa hemen simdi baslicak tedaviye ama ben eylulde baslayalim dedim psikolojik olarak hazir degilim daha nasip olursa eylulde baslicaz