• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

ÖYLELER CANIM SIKMA CANINI UMUTSUZLUK ASLA YAKIŞMIYOR SEN ANNE OLACAKSIN ANNELER HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR...
ELTİ DEĞİL Mİ KUMADAN BETER SEN BOŞVER BOL DUALARLA KENDİNE İNANARAK GÜVENEREK KAFANI DA RAHAT ETTİREREK OLACAK YOKSA UMUTSUZLUKLA OLMUYOR HEP AKLIMIZDA BEBEK OLDUĞUNDAN KAYBEDİYORUZ SÜT BUGUSU DA YAPTIN MI

Süt bugusunu hic duymadim nasil bir sey

[Ayy post: 41604572, member: 611960"]EVET CANIM ÖYLE KULLANDIM DÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM[/QUOTE]
Ayy hadi Allah hayirli sonuclar nasip etsin insallah

Süt bugusunu hic duymadim nasil bir sey
SÜTÜ İYİCE KAYNATACAKSIN İÇİNE MAYDONOZ KOY SONRA ÜZERİNE PİKE AL BUHARINA OTURUR VAZİYETTE 20 DK FALAN DURUP EŞİNLE YAKINLAŞACAKSIN CANIM BEN BU AY YAPTIM BİR KEZ

BENİM DE BU AY 2 AYIM BAKALIM ŞİMDİ DE BATA 13 GÜN VAR

inşallah olur canm .:KK68:. ben 1 kez kullandım daha bat yarın normalde ama gecikme olur belki yine gecen ayki gibi olsun istemiyorum .:KK12: adetim 10 gün gecikti bebişim geliyo sanmıstım :eek:

inşallah olur canm .:KK68:. ben 1 kez kullandım daha bat yarın normalde ama gecikme olur belki yine gecen ayki gibi olsun istemiyorum .:KK12: adetim 10 gün gecikti bebişim geliyo sanmıstım :eek:
AY KUZUM BU AY OLUR İNŞAALLAH DA 3 SIRAYA DA SENİN İSMİNİ YAZARIZ

inşallah canm .. olmazsada yapacak bişi yok tabi hakkımızda hayırlısı

Hakkimizda hayirlisi ben suan 13. gundeyim ama adetlerim son donemde duzensizlesti. Kurler icin gec kaldim ya adet bitiminde ya adetin 2. gununde baslaniliyor cogu. Bende iftarda ve sahurda kuru invir yiyorum belki yum. faydasi olur. Gecen ay ovu. testinde kopkoyu cizgi goremedim cunku. Bakalim 3. Hamisimiz kim olacak:21:

Hakkimizda hayirlisi ben suan 13. gundeyim ama adetlerim son donemde duzensizlesti. Kurler icin gec kaldim ya adet bitiminde ya adetin 2. gununde baslaniliyor cogu. Bende iftarda ve sahurda kuru invir yiyorum belki yum. faydasi olur. Gecen ay ovu. testinde kopkoyu cizgi goremedim cunku. Bakalim 3. Hamisimiz kim olacak:21:
bekliyoruz 3. hamişi

:KK57: 13 gün mu geçti. Yapmadım mi test . inşallah vardır bebisin 3. Sıraya seni yazarız :KK68: benimde yarın gelmesi gerekiyor normalde ama kürtaj sonrası düzenim bozuldu iyice . geçen ay ilaçla adet olmuştum :KK34:

:KK57: 13 gün mu geçti. Yapmadım mi test . inşallah vardır bebisin 3. Sıraya seni yazarız :KK68: benimde yarın gelmesi gerekiyor normalde ama kürtaj sonrası düzenim bozuldu iyice . geçen ay ilaçla adet olmuştum :KK34:

Yok tatlim adet oldum adetin baslangicindan 13.gundeyim yumurtlamayi tutturmaya calisiyorum.:KK49: yoksa bat 19-20temmuz. bu ay takip etmicem dedim ovu. testi falan yapmayacagim ama akinti vs takip edicem. yoksa stress yapiyorum. Ben bu aydan pek umutlu degilim canim ya duzenli iliski olamiyor esimin calisma saatlerinden dolayi. Hayirlisi artik.

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar iyi geceler bende ovülasyon testleri yapıyorum bu aralar yumurtlama dönemim. :oops:İnşallah dua edin.
Ben sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum fakat çok vaktim yok ramazan ayının ilk haftası adetli geçti. O edenle hatime geç başladım yoğun geçiyor. Allah 'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.:KK68:
Bayrama memlekete gideceğiz yaz tatilimizde orda geçeçek insanların sorularından davranışlarından bunalacağım biliyorum inşallah mutlu mutlu dolaşırım tatilde.

Kızlar bide iyi mi kötü bilmem ama benim adetlerim saat gibi dakikasında gelir 2.5 yıldır bir kere ümitlendirmedi beni.:KK51:
Bazen diyorum adetlerim geçikse de ümitlensem diye:KK53:

Kızlar iyi geceler bende ovülasyon testleri yapıyorum bu aralar yumurtlama dönemim. :oops:İnşallah dua edin.
Ben sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum fakat çok vaktim yok ramazan ayının ilk haftası adetli geçti. O edenle hatime geç başladım yoğun geçiyor. Allah 'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.:KK68:
Bayrama memlekete gideceğiz yaz tatilimizde orda geçeçek insanların sorularından davranışlarından bunalacağım biliyorum inşallah mutlu mutlu dolaşırım tatilde.
HAYIRLISIYLA ALLAH HEPİMİZİ SEVİNDİRİR CANIM

Back