- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
EVET CANIM ÖYLE KULLANDIM DÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUMaaynaa klomeni 2 kez mi kullanıyorsun günde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CANIM ÖYLE KULLANDIM DÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUMaaynaa klomeni 2 kez mi kullanıyorsun günde ?
EVET CANIM ÖYLE KULLANDIM DÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM
ÖYLELER CANIM SIKMA CANINI UMUTSUZLUK ASLA YAKIŞMIYOR SEN ANNE OLACAKSIN ANNELER HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR...
ELTİ DEĞİL Mİ KUMADAN BETER SEN BOŞVER BOL DUALARLA KENDİNE İNANARAK GÜVENEREK KAFANI DA RAHAT ETTİREREK OLACAK YOKSA UMUTSUZLUKLA OLMUYOR HEP AKLIMIZDA BEBEK OLDUĞUNDAN KAYBEDİYORUZ SÜT BUGUSU DA YAPTIN MI
BENİM DE BU AY 2 AYIM BAKALIM ŞİMDİ DE BATA 13 GÜN VARayy hadi inşallah bu ay olur canmmm :) bende 2 kez kullandım bazıları günde 1 kullanıyormusta ondan sordum ... gerci drum 2 dedi de
SÜTÜ İYİCE KAYNATACAKSIN İÇİNE MAYDONOZ KOY SONRA ÜZERİNE PİKE AL BUHARINA OTURUR VAZİYETTE 20 DK FALAN DURUP EŞİNLE YAKINLAŞACAKSIN CANIM BEN BU AY YAPTIM BİR KEZSüt bugusunu hic duymadim nasil bir sey
Ayy hadi Allah hayirli sonuclar nasip etsin insallah[/QUOTE][Ayy post: 41604572, member: 611960"]EVET CANIM ÖYLE KULLANDIM DÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM
BENİM DE BU AY 2 AYIM BAKALIM ŞİMDİ DE BATA 13 GÜN VAR
AY KUZUM BU AY OLUR İNŞAALLAH DA 3 SIRAYA DA SENİN İSMİNİ YAZARIZinşallah olur canm .. ben 1 kez kullandım daha bat yarın normalde ama gecikme olur belki yine gecen ayki gibi olsun istemiyorum . adetim 10 gün gecikti bebişim geliyo sanmıstım
İNŞ ZAMANI GELMİŞTİRinşallah canm .. olmazsada yapacak bişi yok tabi hakkımızda hayırlısı
bekliyoruz 3. hamişiHakkimizda hayirlisi ben suan 13. gundeyim ama adetlerim son donemde duzensizlesti. Kurler icin gec kaldim ya adet bitiminde ya adetin 2. gununde baslaniliyor cogu. Bende iftarda ve sahurda kuru invir yiyorum belki yum. faydasi olur. Gecen ay ovu. testinde kopkoyu cizgi goremedim cunku. Bakalim 3. Hamisimiz kim olacak
13 gün mu geçti. Yapmadım mi test . inşallah vardır bebisin 3. Sıraya seni yazarız benimde yarın gelmesi gerekiyor normalde ama kürtaj sonrası düzenim bozuldu iyice . geçen ay ilaçla adet olmuştumHakkimizda hayirlisi ben suan 13. gundeyim ama adetlerim son donemde duzensizlesti. Kurler icin gec kaldim ya adet bitiminde ya adetin 2. gununde baslaniliyor cogu. Bende iftarda ve sahurda kuru invir yiyorum belki yum. faydasi olur. Gecen ay ovu. testinde kopkoyu cizgi goremedim cunku. Bakalim 3. Hamisimiz kim olacak
13 gün mu geçti. Yapmadım mi test . inşallah vardır bebisin 3. Sıraya seni yazarız benimde yarın gelmesi gerekiyor normalde ama kürtaj sonrası düzenim bozuldu iyice . geçen ay ilaçla adet olmuştum
ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER EN KISA ZAMANDA CANIM
HAYIRLISIYLA ALLAH HEPİMİZİ SEVİNDİRİR CANIMKızlar iyi geceler bende ovülasyon testleri yapıyorum bu aralar yumurtlama dönemim. İnşallah dua edin.
Ben sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum fakat çok vaktim yok ramazan ayının ilk haftası adetli geçti. O edenle hatime geç başladım yoğun geçiyor. Allah 'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bayrama memlekete gideceğiz yaz tatilimizde orda geçeçek insanların sorularından davranışlarından bunalacağım biliyorum inşallah mutlu mutlu dolaşırım tatilde.