2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Hosgeldin canim, hayirlisiyla hepimiz hamis haberlerimizi duyurabiliriz buradan insallah. Evet haklisin surekli sormalari insani daha cok yipratiyor bu sene gitmeyecegim o yuzden uzun sureli memlekete. Sadece bayramda 3 gun onuda idare ederim

:) yanlıs anlamısım :) belli olmaz ki canm bi kerede hamile kalanda var . inşallah bu ay olur hepimizin

mrb canm Allah kabul etsin dualarını inşallah.
inşallah sende hamile kalırsın bu ay :)
ne kadarlık evlisin ? ne zamandır bebiş istiyosunuz ?
Allahım cok bekletmez inşallah

Kizzlarr gunaydin c.tesiyi beklemem gerekirken bekleyemeyip az once test yaptim maalesef negayif ciktic.tesi kan tahlilinde de negatif cikmasindan korkuyorum

Kizzlarr gunaydin c.tesiyi beklemem gerekirken bekleyemeyip az once test yaptim maalesef negayif ciktic.tesi kan tahlilinde de negatif cikmasindan korkuyorum

adet tarihin ne zamndı ki canm ? korkmanı gerektirecek bişi yok elden bişey gelmiyor ne yazık ki negatif cıkarsa bi sonraki aya , yine negatif cıkarsa bi sonraki aya ben 5 hatta 6 aydır böyleyim Allah'ım cok bekletmesin inşallah hiç kimseyi

Benim tup bebek canimson adet tarihim 2 haziran transferden 12 gun sonra tahlil istiyo doktor 2.cizgi cok silik ilk hamileligimde de boyle olmustu hayirlisi bakalim

Benim tup bebek canimson adet tarihim 2 haziran transferden 12 gun sonra tahlil istiyo doktor 2.cizgi cok silik ilk hamileligimde de boyle olmustu hayirlisi bakalim

aa ben transfer kısmını okumadım sanırım kuzum kusura bakma . ikinci çizgi silikse gebelik vardır zaten ..
kanı ne zaman veriyosun

Merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??

AKLINA OLUMSUZ ŞEYLER GETİRME
bende adet günüm bugün ama dayanamadım test yaptım negatif cıktı 2.yi istiyoruz ilk ay bakalım hayırlısıyla Rabbimden istiyoruz Rabbim isteyen kulunu geri çevirmez bizleri de geri çevirmesin inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…