Kızlar iyi geceler bende ovülasyon testleri yapıyorum bu aralar yumurtlama dönemim.İnşallah dua edin.
Ben sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum fakat çok vaktim yok ramazan ayının ilk haftası adetli geçti. O edenle hatime geç başladım yoğun geçiyor. Allah 'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bayrama memlekete gideceğiz yaz tatilimizde orda geçeçek insanların sorularından davranışlarından bunalacağım biliyorum inşallah mutlu mutlu dolaşırım tatilde.
Yok tatlim adet oldum adetin baslangicindan 13.gundeyim yumurtlamayi tutturmaya calisiyorum.yoksa bat 19-20temmuz. bu ay takip etmicem dedim ovu. testi falan yapmayacagim ama akinti vs takip edicem. yoksa stress yapiyorum. Ben bu aydan pek umutlu degilim canim ya duzenli iliski olamiyor esimin calisma saatlerinden dolayi. Hayirlisi artik.
Kızlar iyi geceler bende ovülasyon testleri yapıyorum bu aralar yumurtlama dönemim.İnşallah dua edin.
Ben sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum fakat çok vaktim yok ramazan ayının ilk haftası adetli geçti. O edenle hatime geç başladım yoğun geçiyor. Allah 'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bayrama memlekete gideceğiz yaz tatilimizde orda geçeçek insanların sorularından davranışlarından bunalacağım biliyorum inşallah mutlu mutlu dolaşırım tatilde.
Kizzlarr gunaydin c.tesiyi beklemem gerekirken bekleyemeyip az once test yaptim maalesef negayif ciktic.tesi kan tahlilinde de negatif cikmasindan korkuyorum
Benim tup bebek canimson adet tarihim 2 haziran transferden 12 gun sonra tahlil istiyo doktor 2.cizgi cok silik ilk hamileligimde de boyle olmustu hayirlisi bakalimadet tarihin ne zamndı ki canm ? korkmanı gerektirecek bişi yok elden bişey gelmiyor ne yazık kinegatif cıkarsa bi sonraki aya , yine negatif cıkarsa bi sonraki aya ben 5 hatta 6 aydır böyleyim Allah'ım cok bekletmesin inşallah hiç kimseyi
Benim tup bebek canimson adet tarihim 2 haziran transferden 12 gun sonra tahlil istiyo doktor 2.cizgi cok silik ilk hamileligimde de boyle olmustu hayirlisi bakalim
C.tesi vericem canim kani tum hamilelik belirtileri var ama c.tesi ola hayir ola artikaa ben transfer kısmını okumadım sanırım kuzum kusura bakma . ikinci çizgi silikse gebelik vardır zaten ..
kanı ne zaman veriyosun
C.tesi vericem canim kani tum hamilelik belirtileri var ama c.tesi ola hayir ola artik
Hadi hayirlisi olsun insallah:) 3. Hamisimiz belli mi oluyor neC.tesi vericem canim kani tum hamilelik belirtileri var ama c.tesi ola hayir ola artik
Saol canim nasip olursa eger testte cok silik rabbim dualarimizi kabul eder ins.Hadi hayirlisi olsun insallah:) 3. Hamisimiz belli mi oluyor ne
AKLINA OLUMSUZ ŞEYLER GETİRMEKizzlarr gunaydin c.tesiyi beklemem gerekirken bekleyemeyip az once test yaptim maalesef negayif ciktic.tesi kan tahlilinde de negatif cikmasindan korkuyorum
3. SIRADA ÇOK BOŞ KALDI ZATENSaol canim nasip olursa eger testte cok silik rabbim dualarimizi kabul eder ins.
Inanmazsin ama kafam 10 gundur o kadar rahat ki ne olumlu ne de olumsuz hic birsey yok duygularim alinmis gibiyim resmenAKLINA OLUMSUZ ŞEYLER GETİRME
hayırlısıyla her şey güzel olur inşInanmazsin ama kafam 10 gundur o kadar rahat ki ne olumlu ne de olumsuz hic birsey yok duygularim alinmis gibiyim resmen
hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??
Hayirlisi olsun tup bebek falan miMerhaba kızlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??
bende adet günüm bugün ama dayanamadım test yaptım negatif cıktı 2.yi istiyoruz ilk ay bakalım hayırlısıyla Rabbimden istiyoruz Rabbim isteyen kulunu geri çevirmez bizleri de geri çevirmesin inşaallah:)AKLINA OLUMSUZ ŞEYLER GETİRME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?