• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Selam kizlar hepinize. Benide alin araniza;) Hayirlisiyla uygun zamanda eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Bizimde 3.ayimiz bu aydan pek umitli degilim esimin calisma saatlerinden dolayi. Hakkimizda hayirlisi ins bizde yakin zamanda duyururuz burdan mutlu haberlerimizi

Selam kizlar hepinize. Benide alin araniza:KK66: Hayirlisiyla uygun zamanda eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Bizimde 3.ayimiz bu aydan pek umitli degilim esimin calisma saatlerinden dolayi. Hakkimizda hayirlisi ins bizde yakin zamanda duyururuz burdan mutlu haberlerimizi
inşallah hepimiz seviniriz

Selam kizlar hepinize. Benide alin araniza:KK66: Hayirlisiyla uygun zamanda eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Bizimde 3.ayimiz bu aydan pek umitli degilim esimin calisma saatlerinden dolayi. Hakkimizda hayirlisi ins bizde yakin zamanda duyururuz burdan mutlu haberlerimizi

hosgeldin canm inşallah

Selam arkadaşlar, benim bi sorum olacak.
Ben Haziran annesi olmak istiyorum. Ama bu sene olamayacak çünkü lazer epilasyon yaptırıyorum. Ekim gibi bitecek. haziran annesi olabilmem için eylül gibi hamile kalmam gerekiyor. Yani 2016 Eylül ayında.
Sorum ise; Adet düzensizliğim var. Evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. (1 buçuk yıl) Bu sebepten şuan düzenli geliyor. Ama ara verdiğim aylarda yine düzensiz geldi. Şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim? Biliyorum çok erken ama Haziranda doğsun istiyorum bebeğim. Hapı erken bırakıp denemeler yapacağım. Hangi günler adet oluyorum diye. Belki bu işe yarar. Bildiğiniz başka bir şey var mıdır?

Ben Haziran annesi olmak istiyorum. Ama bu sene olamayacak çünkü lazer epilasyon yaptırıyorum. Ekim gibi bitecek. haziran annesi olabilmem için eylül gibi hamile kalmam gerekiyor. Yani 2016 Eylül ayında.
Sorum ise; Adet düzensizliğim var. Evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. (1 buçuk yıl) Bu sebepten şuan düzenli geliyor. Ama ara verdiğim aylarda yine düzensiz geldi. Şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim? Biliyorum çok erken ama Haziranda doğsun istiyorum bebeğim. Hapı erken bırakıp denemeler yapacağım. Hangi günler adet oluyorum diye. Belki bu işe yarar. Bildiğiniz başka bir şey var mıdır?
adet olduğun günden itibaren 14. gün önemli diyorlar yumurtlama haftası oluyormuş o hafta benim bildiğim bu canım

ovulasyon testi kullanmalısın canım. ama şundan emin olki o bebek öyle planlı zamanda gelmiyor. Allah aratmasın bence hiç takılma şu ay bu ay diye. hayırlı zamanda olsun

Tabiki Allah aratmasın. Büyük konuşmam asla :) Ama Haziran olsun çok istiyorum.
O 14. günü duymuştum. Ama benim düzenli değil ya, ya o tutmazsa diyorum.
Ovulasyon testi nedir? Yumurtlama gününü mü hesaplıyor?

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

Tabiki Allah aratmasın. Büyük konuşmam asla :) Ama Haziran olsun çok istiyorum.
O 14. günü duymuştum. Ama benim düzenli değil ya, ya o tutmazsa diyorum.
Ovulasyon testi nedir? Yumurtlama gününü mü hesaplıyor?
yumurta çatlamay yakın koyu çift çizgi oluşuyor. ve anlıyorsun. gebelik testi gibi idrar testi yani.

Back