- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
Ben bide bu ay ovülasyon testi aldım bakalım nasıl olacakHADİ BAKALIM BU AY BEKLEYELİM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bide bu ay ovülasyon testi aldım bakalım nasıl olacakHADİ BAKALIM BU AY BEKLEYELİM
HIMM BAKALIM BEN DE OVULASYON TAKVİMİ YÜKLEMİŞTİM TELİME DOĞURGANLIK BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI DİYORBen bide bu ay ovülasyon testi aldım bakalım nasıl olacak
Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden.HIMM BAKALIM BEN DE OVULASYON TAKVİMİ YÜKLEMİŞTİM TELİME DOĞURGANLIK BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI DİYOR
ben bu ay bir kez yaptım canım annem söyledi bakalım umarım şifa olurBen süt maydanoz buhari yapiyorum iki gundur felaket karnim agriyo. Aranizda yapan var mi
inşallah hepimiz sevinirizSelam kizlar hepinize. Benide alin araniza Hayirlisiyla uygun zamanda eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Bizimde 3.ayimiz bu aydan pek umitli degilim esimin calisma saatlerinden dolayi. Hakkimizda hayirlisi ins bizde yakin zamanda duyururuz burdan mutlu haberlerimizi
Selam kizlar hepinize. Benide alin araniza Hayirlisiyla uygun zamanda eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Bizimde 3.ayimiz bu aydan pek umitli degilim esimin calisma saatlerinden dolayi. Hakkimizda hayirlisi ins bizde yakin zamanda duyururuz burdan mutlu haberlerimizi
HAYIRLISI CANIM3. sıraya kim gececek acaba
AMİNHepimiz hakkinda hayirlisi olsun..
adet olduğun günden itibaren 14. gün önemli diyorlar yumurtlama haftası oluyormuş o hafta benim bildiğim bu canımSelam arkadaşlar, benim bi sorum olacak.
Ben Haziran annesi olmak istiyorum. Ama bu sene olamayacak çünkü lazer epilasyon yaptırıyorum. Ekim gibi bitecek. haziran annesi olabilmem için eylül gibi hamile kalmam gerekiyor. Yani 2016 Eylül ayında.
Sorum ise; Adet düzensizliğim var. Evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. (1 buçuk yıl) Bu sebepten şuan düzenli geliyor. Ama ara verdiğim aylarda yine düzensiz geldi. Şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim? Biliyorum çok erken ama Haziranda doğsun istiyorum bebeğim. Hapı erken bırakıp denemeler yapacağım. Hangi günler adet oluyorum diye. Belki bu işe yarar. Bildiğiniz başka bir şey var mıdır?
ovulasyon testi kullanmalısın canım. ama şundan emin olki o bebek öyle planlı zamanda gelmiyor. Allah aratmasın bence hiç takılma şu ay bu ay diye. hayırlı zamanda olsunSelam arkadaşlar, benim bi sorum olacak.
Ben Haziran annesi olmak istiyorum. Ama bu sene olamayacak çünkü lazer epilasyon yaptırıyorum. Ekim gibi bitecek. haziran annesi olabilmem için eylül gibi hamile kalmam gerekiyor. Yani 2016 Eylül ayında.
Sorum ise; Adet düzensizliğim var. Evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. (1 buçuk yıl) Bu sebepten şuan düzenli geliyor. Ama ara verdiğim aylarda yine düzensiz geldi. Şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim? Biliyorum çok erken ama Haziranda doğsun istiyorum bebeğim. Hapı erken bırakıp denemeler yapacağım. Hangi günler adet oluyorum diye. Belki bu işe yarar. Bildiğiniz başka bir şey var mıdır?
yumurta çatlamay yakın koyu çift çizgi oluşuyor. ve anlıyorsun. gebelik testi gibi idrar testi yani.Tabiki Allah aratmasın. Büyük konuşmam asla :) Ama Haziran olsun çok istiyorum.
O 14. günü duymuştum. Ama benim düzenli değil ya, ya o tutmazsa diyorum.
Ovulasyon testi nedir? Yumurtlama gününü mü hesaplıyor?