- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
Burnunu tıka kokusu gelmeden bi yudumda iç. Hiç aklıma gelmezdi evlat sahibi olmak için uğraşacağım..evet yapayım şimdiden içeyim bari ay tadı kötü ama şifa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnunu tıka kokusu gelmeden bi yudumda iç. Hiç aklıma gelmezdi evlat sahibi olmak için uğraşacağım..evet yapayım şimdiden içeyim bari ay tadı kötü ama şifa
benim de hayırlısı bakalımBurnunu tıka kokusu gelmeden bi yudumda iç. Hiç aklıma gelmezdi evlat sahibi olmak için uğraşacağım..
Günaydın İnşallah Allah gönlüne göre versin. Stres yok Rabbim ol derse olur.Gunaydin kizlar birazdan transferim olacak cok stresliyim dualarinizi bekliyorum
Gunaydin kizlar birazdan transferim olacak cok stresliyim dualarinizi bekliyorum
Ins.girmek uzerreyim artik hayirlisiyla 4 temmuzda belli olacak dualarin icin cook cokk tsk ederimAllah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır sonrasında da güzel haberler verirsin bende dua edicem senin için
Amin ins.tsk ederim verende alanda rabbim hayirlisi artik herseyin dua edip beklemek dusuyor banadaGünaydın İnşallah Allah gönlüne göre versin. Stres yok Rabbim ol derse olur.
ALLAH HAYIRLISIYLA BU AY SEVİNDİRİR İNŞ SENİ CANIMGunaydin kizlar birazdan transferim olacak cok stresliyim dualarinizi bekliyorum
Insallah canim hayirlisiyla tutarsa bu mubarek gunlerde rabbim hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul eylesinALLAH HAYIRLISIYLA BU AY SEVİNDİRİR İNŞ SENİ CANIM
amin canımInsallah canim hayirlisiyla tutarsa bu mubarek gunlerde rabbim hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul eylesin
İnşallah bu listelere bizi eklemeyide nasip etsin inşallahhhh2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ
1.new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin
amin canım inşallah yakın zamanda hamiş arkadaşlarımız olur hayırlısıyla ramazan bereketlidirİnşallah bu listelere bizi eklemeyide nasip etsin inşallahhhh
amin canım inşallah yakın zamanda hamiş arkadaşlarımız olur hayırlısıyla ramazan bereketlidir
Daha çok var canım unut gitsin. Bu mubarek ayı değerlendirelim. Yüzümüz elbet bir gün gülecekinşallah batlar nedir kızlar benim 2 temmuz daha upuzun 9 günüm var
hayırlısıyla cümlemize inş aminAllah'ım bize de annelik sevincini tadmayı nasip etsin. Ben de anne olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Hoşgeldin Hakkımızda hayırlısı herkesin bünyesi farklı kimi hemen hamile kimi benim gibi bekliyor. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Kendime en uygun topigi buldum da geldim.2 yillik evliyim ben de hayirlisiyla bebek istiyorum. Pkoluyum ve bal tarcin corekotu karisiminda 3. Günüm... Ovulasyon testleri de aldim. Odevimi ypmismiyim tek sorunum asiri kasik agrisi