yok hiççççççççç moral bozma sen bundan önce hamilelik de yaşadığın için tüplerin açık canım bundan dolayı doktor daha kendinden emin ben ama hiç hamilelik yaşamadım mesela klomene 4-5 ay işe yaramazsa rahim röntgeni çektiririz dedi kafamda soru işareti var belki de bunu takınca da olmuyor bilmiyorum hayırlısı TEVEKKEL ALLAH diyorumkorkuyorum bende yine hayal kırıklıgı yasamaktan ama bir bildiği vardır diyorum bazende
kürtaj zamanımda falan çok destek olmustu doktorum bana bebeğimi kaybettiğimi bile pat diye söylememişti
evet bu kadar umut verici konusması inşallah sonrasında hayal kırıklıgı yasatmaz bana
Allah yüzümüzü tez zamanda güldürsün inşallah
Amin ins.bende senin gibi cok korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan tekrar ayni seyleri yasamaktan bir turlu kiramiyorum icimdeki bu endiseyi korkuyukorkuyorum bende yine hayal kırıklıgı yasamaktan ama bir bildiği vardır diyorum bazende
kürtaj zamanımda falan çok destek olmustu doktorum bana bebeğimi kaybettiğimi bile pat diye söylememişti
evet bu kadar umut verici konusması inşallah sonrasında hayal kırıklıgı yasatmaz bana
Allah yüzümüzü tez zamanda güldürsün inşallah
umutlu bekleyelim arkadaşlarAmin ins.bende senin gibi cok korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan tekrar ayni seyleri yasamaktan bir turlu kiramiyorum icimdeki bu endiseyi korkuyu
insallah canm tek tesellim gebelik geçirmiş olmamyok hiççççççççç moral bozma sen bundan önce hamilelik de yaşadığın için tüplerin açık canım bundan dolayı doktor daha kendinden emin ben ama hiç hamilelik yaşamadım mesela klomene 4-5 ay işe yaramazsa rahim röntgeni çektiririz dedi kafamda soru işareti var belki de bunu takınca da olmuyor bilmiyorum hayırlısı TEVEKKEL ALLAH diyorum
amin canım bu ay umutluyuminsallah canm tek tesellim gebelik geçirmiş olmam
sende bozma sakin moralini Allah doldurcak Kucaklarımızı insallah
evet mecburi olarak yeni düşünmeye başladıkyeni düşünmeye başladınız
İYİ ETMİŞSİN CANIM İNAN BEN KOMŞULARIMIN BAZILARINI DOST GİBİ GÖREYİM DEDİM DE HERKES KENDİ DOĞURGANLIKLARINI ANLATTILAR BANA DAHA DA TUZ BASIYORLAR ONUN İÇİN ŞURADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEDİĞİN YEDİ KAT EL SANA GERÇEKTEN ARKADAŞ YAREN OLUYORKızlar bende hamile kalmak istiyorummmm neredeyse 2.5 yıldır deniyoruz olmuyor. sebebsiz kısırlık
Kadınlar kulübünü hep uzaktan takip ediyordum . Yazdıklarınızı okuyor rahatlıyordum. Şimdi bende yazmaya başladım tut tut içim doldu kiminle dertleşecem.
Ama ümidimi yitirmiyorum. İnşallah olacak bebişlerimiz.
Aynen birde benim sıkıntım soruyorlar doktora gittin mi diye evet sebebi yok sebepsiz kısırlık diyorum. E o zaman niye olmuyor diyorlar.İYİ ETMİŞSİN CANIM İNAN BEN KOMŞULARIMIN BAZILARINI DOST GİBİ GÖREYİM DEDİM DE HERKES KENDİ DOĞURGANLIKLARINI ANLATTILAR BANA DAHA DA TUZ BASIYORLAR ONUN İÇİN ŞURADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEDİĞİN YEDİ KAT EL SANA GERÇEKTEN ARKADAŞ YAREN OLUYOR
Amin inşallah canım oo bana da çok şeyeler dediler ama Ramazan günü onları hatırlamak bile istemiyorum herkes ne çekerse bu dilinden çekecek zaten bu sene bitmeden şu Ramazanın bereketi hürmetine RABBİM sevindirsin hayırlısıyla bizi aminAynen birde benim sıkıntım soruyorlar doktora gittin mi diye evet sebebi yok sebepsiz kısırlık diyorum. E o zaman niye olmuyor diyorlar.Çıldırıyorum o yüzden anlamayana anlatmak istemiyorum. İnşallah bebişlerimiz olacak bu günleri unutacağız.
İnşallah canım amin.Amin inşallah canım oo bana da çok şeyeler dediler ama Ramazan günü onları hatırlamak bile istemiyorum herkes ne çekerse bu dilinden çekecek zaten bu sene bitmeden şu Ramazanın bereketi hürmetine RABBİM sevindirsin hayırlısıyla bizi amin
Canım adetin de mi kahverenği akıntı şeklindeydi.arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep
Yok canım normaldi sanırım iltihap aktı bendenCanım adetin de mi kahverenği akıntı şeklindeydi.
Büyük ihtimal öyledir. Dökülsün iltihapların iyi olur seenin için.Yok canım normaldi sanırım iltihap aktı benden
evet canım soğan suyuna devam sahurda içerim yineBüyük ihtimal öyledir. Dökülsün iltihapların iyi olur seenin için.
Durmak yok sebebine sarılmaya devammevet canım soğan suyuna devam sahurda içerim yine
evet yapayım şimdiden içeyim bariDurmak yok sebebine sarılmaya devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?