2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ

1.new smiles
2.gecekusu-01
3.

hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

akşam klomeni içtim sahurda da diğerini içerim artık bakalım

inşllah hepimiz oluruz :) tabi daha bata 13 gün var
hayırlısıyla inşallah senin de ismini yazarız canım benim dün bitti klomene yeniden başladım bir de soğan kürüne başladım bakalım bir hafta içeyim dedim ama oruçken biraz etkiliyor lavaboya çok sık gidiyorsun ama ne yapayım bir de onu deneyeyim dedim süt buğusunu da yapacağım

IRMAK EL KADİR listemi yeniden başlıyor gördün mü bu sefer 99 ESMAYI OKUYACAĞIZ

ben yapamıyorum onları ya midemi bulandırıyo soğan kürü ..incir yiyim dedim zaten sevmem öyle kuru meyveleri klomene umut bağladım bi tek hayırlısı inşallah istersen süt bugusunu iyi arastır canm iltihap ve mantara sebep olmus bazı arkadaslarda

ben de artık canıma tak etti de içeyim dedim canım klomene dün yeniden başladım iftar ve sahurda içtim işte doktora kalsa 5 gün oruç tutma diyor sonra ödemesini düşünmüyor hayırlısı bakalım süt buğusunu annem de yap dedi ayakların hep çıplak yap iltihap varsa temizlenir dedi yapacağım onu da bakalım canım

klomen sonrası iğne karından mı vurdular sana bana kalcadan yaptı hemşire dr recetede belirtmeden karından yapmıyoruz dedi ..
inşallah işe yarar canm o zamn önümüzdeki aya inşalah adet olmayız

bana çatlatma iğnesi vermedi doktor canım 3 yumurtam olduğundan bir iki tane olsaydı verirdim ama 3 taneye vermeyeyim kist oluşmasın dedi senin kaç yumurtan oluştu boyutları ne

bana çatlatma iğnesi vermedi doktor canım 3 yumurtam olduğundan bir iki tane olsaydı verirdim ama 3 taneye vermeyeyim kist oluşmasın dedi senin kaç yumurtan oluştu boyutları ne

3 mü dedi 5 mi dedi bilmiyorum drumu cok seviyorum ama bazen ağzının içinde geveliyo kelimeleri ama çok iyi dedi
boyutlarını söylemedi bana benimde o an aklıma gelmedi sormak keske sorsaydım ya

3 mü dedi 5 mi dedi bilmiyorum drumu cok seviyorum ama bazen ağzının içinde geveliyo kelimeleri ama çok iyi dedi
boyutlarını söylemedi bana benimde o an aklıma gelmedi sormak keske sorsaydım ya
benim 3 taneydi 20-16-15 mm boylarında ben de bayağı umutlanmıştım ama olmadı adet oldum bu ay ikinci kullanışım klomeni senin ilk mi

ilk canm beni dr umutlandırdı aslında kontrole gittiğimde pazar akşamı için iğne yazdı .. sonrada ay sonunda gelirsin bakarız ne kadarlık olduguna gebeliğinin dedi

ilk canm beni dr umutlandırdı aslında kontrole gittiğimde pazar akşamı için iğne yazdı .. sonrada ay sonunda gelirsin bakarız ne kadarlık olduguna gebeliğinin dedi
şaşırdım nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor anlamadım benim doktor adet olursan da gel olmzsan da dedi sıkma canını ama belki de umutlu olmak etkili bilemezsin canım herkes de aynı etkiyi yaratmıyor ki hem sen ilk kullanmanda hamile kalırsın belki ben de 2. ya da 3. kullanmada hamile kalacağım umutlu ol sonuç belli olana kadar ALLAH yüzünü güldürsün canım hepimizin

korkuyorum bende yine hayal kırıklıgı yasamaktan ama bir bildiği vardır diyorum bazende
kürtaj zamanımda falan çok destek olmustu doktorum bana bebeğimi kaybettiğimi bile pat diye söylememişti
evet bu kadar umut verici konusması inşallah sonrasında hayal kırıklıgı yasatmaz bana
Allah yüzümüzü tez zamanda güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…