Amin canım Rabbim senin de bebeğini hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün akıllı bir evlat olur inşallah sizler de onun başında sağlık ve sıhhatle yaşarsınız inş dualarına çok sağol ben çok memnum oldum gerçekten de sağol canım bu ay umut etsem mi etmesem mi bilemedim sana da akıl danışayım canım ben son iki aydır ayın 16sında adet oldum bu ay da 10unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmışsın diyorlar ama bilemiyorumAllahim en kisa ve en hayirli zamanda bebegini karnina koysun. Bekletmesin,aratmasin nsallah.
Amin canım Rabbim senin de bebeğini hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün akıllı bir evlat olur inşallah sizler de onun başında sağlık ve sıhhatle yaşarsınız inş dualarına çok sağol ben çok memnum oldum gerçekten de sağol canım bu ay umut etsem mi etmesem mi bilemedim sana da akıl danışayım canım ben son iki aydır ayın 16sında adet oldum bu ay da 10unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmışsın diyorlar ama bilemiyorum
adet olacakmışım gibi hissetmiyorum bugün yine akıntım vardı beyaz yumurtalarım geç mi çatladı acaba diye düşündüm ama inan canım ne düşüneceğimi bilmiyrum 1 senedir istiyoruz biz de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan başka sorunlar da var çok kafama takıyorum..Beklemeyi cok iyi bilirim. Guzel dileklerin icin cok sagol.
6 gun erken yaptirmissin ben adetten 6 gun sonra yaptirdim negatifti :) sonuc; gec dollenme. Adet olmadim,adet tarihimden 22 gun sonra anlasildi gebelik testinde,tabi hemen kan testi yapildi ve cikti canim.
O yuzden acele etme adet tarihinin en az 2-3 gun gecmesini bekle. Ve kafaya takma. Oluruna birak. Biz aylarca denedik. Artik takinti haline gelmisti gebelik testi almak. Negatif negatif. Bu sefer dedik ki, bu ay da deneyelim,zaten yine olmayacak. Obur ay tedavi icin dr a gideriz dedik. Kasmadik. Emindik cunku olmuyodu. Her ay gunasiri iliski olurdu. O ay sadece ovulasyon testiyle abladigim yumurtamin catlama gununde ve ertesi gununde ust uste 2 gun iliski oldu. Diger gunler akisina biraktik. Gunasiri falan olmadi. O ayda oldu iste...
Cunku kafadan silmistik. Ben kendime soz verdim. Gebelik testi almiycam. Bidaha ovulasyon testi de almiycam dedim. Ve almadim ikisini de...
Kafaya takma,erkenden bakma. Kafani ve bedrnini rahat birak.
İnsallah olacak.
adet olacakmışım gibi hissetmiyorum bugün yine akıntım vardı beyaz yumurtalarım geç mi çatladı acaba diye düşündüm ama inan canım ne düşüneceğimi bilmiyrum 1 senedir istiyoruz biz de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan başka sorunlar da var çok kafama takıyorum..
Ama ders çalışmak bana iyi geliyor kafama taktıkça da sanki olmuyor çok düşündükçe..
Bir komşum bana beşik vernişti onu kurmayı o kadar çok istiyorum ki
O zaman umutsuzluğa kapılmıyayım bekleyeyim
telefona adet takvimi indirmiştim ben 13 haziranda adet olurum diye düşünüyorken o bugün ekrnıma msjı gelmiş adetinizi 2 gün kaldı diye o 15 haziran diye gösteriyor ben gerçekten de testi erken yaptırmış olduğuma kanaat getirdimZaten sikintilarin varmis bi de buni kafaya takip iyice strese girme. Biraz oluruna birak.
Beyax akintin varsa gec yumurtlamis olabilirsin. Eger yumurtlaman duzensizse ovulasyon testi kullam canim. Belki de yumurtlamayi tutturamiyosun.
bekleyelim bakalım canım, belki güzel haberler alırız.henüz adet olmadım
bugün de adet olmadım ve kasıklarımda ağrı devam midem yanıyor yemek yaparken tiksinmeye başladım bilemedimbekleyelim bakalım canım, belki güzel haberler alırız.
canım o sebepler pskolojik, hiç aldanma. ben de hiç bir belirti yok mesela şuan, ama geçen ay benimde midem yanıyordu. çok istiyoruz ondan kaynaklı. hiç sıkma canını bidahaki ay olur inşallah canım.bugün de adet olmadım ve kasıklarımda ağrı devam midem yanıyor yemek yaparken tiksinmeye başladım bilemedim
bilmiyrum canım şimdi klomenin de işe yaradığı düşüncesi silindi aklımdan özelde rahim röntgeni çektireyim diyorum atatürkde de alıyorlarmış 200 küsür özelde daha rahat oluyormuş o da 300 müş bakalım eşim biraz sıkışık ama bir çaresini bulup çektireceğim yoksa böyle umutla beklemekle olmuyor tek o kalmıştı ama yok çok istemekle de olmuyor nasip kısmet bilmiyorum ya kafam çok karışıkcanım o sebepler pskolojik, hiç aldanma. ben de hiç bir belirti yok mesela şuan, ama geçen ay benimde midem yanıyordu. çok istiyoruz ondan kaynaklı. hiç sıkma canını bidahaki ay olur inşallah canım.
özelde olacaksan ben araştırdım canım hepsini. anestezili yapılıyo sana söylediğim yerde ve yeni açıldığı için çok çok uygun. ve okadar konforluki seni ameliyethaneye taşıyorlar sedye ile sonra odana çıkarıyorlar odalr ve banyo çok lüks ve temiz. birde yemek geitriyorlar yemek yiyip dinlenip çıkıyorsun atabi bu biraz reklam ama bence çok güzel o fiyata bulman mümkün değil. ben doğumu bile orada düşünüyorum ama 2 dr. da erkek biraz çekiniyorum.bilmiyrum canım şimdi klomenin de işe yaradığı düşüncesi silindi aklımdan özelde rahim röntgeni çektireyim diyorum atatürkde de alıyorlarmış 200 küsür özelde daha rahat oluyormuş o da 300 müş bakalım eşim biraz sıkışık ama bir çaresini bulup çektireceğim yoksa böyle umutla beklemekle olmuyor tek o kalmıştı ama yok çok istemekle de olmuyor nasip kısmet bilmiyorum ya kafam çok karışık
erkek mi çekiyor kiözelde olacaksan ben araştırdım canım hepsini. anestezili yapılıyo sana söylediğim yerde ve yeni açıldığı için çok çok uygun. ve okadar konforluki seni ameliyethaneye taşıyorlar sedye ile sonra odana çıkarıyorlar odalr ve banyo çok lüks ve temiz. birde yemek geitriyorlar yemek yiyip dinlenip çıkıyorsun atabi bu biraz reklam ama bence çok güzel o fiyata bulman mümkün değil. ben doğumu bile orada düşünüyorum ama 2 dr. da erkek biraz çekiniyorum.
dr. yapıyor canım hsg yi. radyoloji uzmanı ile birlikte. erkek yani oradaki dr.lar. ben gittim ama çok çekindim ve mecburda kalmıştım aslında 500-600 çok fazlaydı ve dr. çok iyiydi ama doğum için erkek etrcihim değil. büyük konuşmayayımdaerkek mi çekiyor ki
üzme kendini olursa olur diye düşün rahatla birazADET OLDUM UMUTLAR DİĞER AYA ARTIK ÇOK DÜŞÜNMEYECEĞİM
yeni düşünmeye başladınız4 senelik evliyim. Eğer nasip kısmet olursa 2016 yaza bebişimiz olsun istiyoruz, temmuz sonunda kontrolüm ve testlerim yapılacak bakalım sonuç ne olacak. kistim var inş. bir aksaklık falan olmaz...
çok haklısın şu stresimden kurtulmalıyımüzme kendini olursa olur diye düşün rahatla biraz
hayırlısı canım tedavi mi olacaksın şimdi inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizeMerhaba bugun sabah dr.gittim rahim duvarim inceymis istedigi kalinlikta degilmis transferim yine ertelendi offf offf
Ilacin dozunu arttirdi canm carsamba gunu tekrar gidicem kontrole bakalim o gun belli olacak artik transfer gunuhayırlısı canım tedavi mi olacaksın şimdi inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?