Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo hazirana bişi kalmadı canım hadi bakalım inşallah. Haziran, bahar, yaz çiçek gibi bizde açalım Allahım lütfennnn :)Haziran ayından umutluyum ben
AMİN İNŞAALLAHoooo hazirana bişi kalmadı canım hadi bakalım inşallah. Haziran, bahar, yaz çiçek gibi bizde açalım Allahım lütfennnn :)
Ben de bu ay klomen ilk kez kullanacağım bakalım hayırlısıyla hamile kalırız inşallah hepimiz demerhabaaa bende 2016 da bebeğimi kucağima almayi istiyoruum inş. hepimize nasip olur. adetimin 4. günümdeyim dün dr. hormon testi yapti hiç bir sorun çikmadi çok şükür klomen verdi yarin başliyacağim bat 16 haziran doğum günüm 14 ü bu ay gelir bebişim de haziranda rabbimin hediyesi oluur inşallah.
inşallah canım amin.merhabaaa bende 2016 da bebeğimi kucağima almayi istiyoruum inş. hepimize nasip olur. adetimin 4. günümdeyim dün dr. hormon testi yapti hiç bir sorun çikmadi çok şükür klomen verdi yarin başliyacağim bat 16 haziran doğum günüm 14 ü bu ay gelir bebişim de haziranda rabbimin hediyesi oluur inşallah.
sen neiçin kullanacaksın canım ? keşke ben de kullansaydım diyorum şimdi ya. ama geçti.Ben de bu ay klomen ilk kez kullanacağım bakalım hayırlısıyla hamile kalırız inşallah hepimiz de
Hayırlısı canım ama ben klomenden umutluyum bakalım bu ay hamile kalırsak sen de düşüninşallah canım amin.
bu klomeni niye kullanıyorsun canım. bi sorun varda mı dr. verdi yoksa kaliteyi arttırsın diye mi ? ben incir kürü yapıyorum ama prolaktini yükseltebiliyormuş. klomen kullansam diyorum acaba kötü mü olur hep duyuyorum kullanıyorlar ? dr. önermedi ama ben kaliteli olsun istiyorum yumurtalarım.
inşallah canim benim ikinci klomen kullanişim olacak. rabbim tüm isteyenlere bizlere tez zamanda nasip etsin inşallahBen de bu ay klomen ilk kez kullanacağım bakalım hayırlısıyla hamile kalırız inşallah hepimiz de
ne diye verdi peki dr. canım yumrta gelişmiyor muydu yoksa daha iyi olsun diyemi verdi ?Hayırlısı canım ama ben klomenden umutluyum bakalım bu ay hamile kalırsak sen de düşün
Ymurtaları fazlalaştırıyor canım benim bildiğim kadarıyla bir kız gördüm ben hastanede aynı doktora kız zor adet oluyormuş klomeni kullandığı ilk ay hamile kalmış bana dedi ay ben de kullanmalıyım dedim benim de hiç bir sorunum yok ama hamile de kalamıyorum amane diye verdi peki dr. canım yumrta gelişmiyor muydu yoksa daha iyi olsun diyemi verdi ?
yaa ben hep sorunu olanlar kullanıyor diye duyuyordum. keşke kullansaydım 3-4 güne çatlayacak yumurtam ozaman incire devam ne yapalım olur inşallah hayırlısıyla. siz nezamndır deniyorsunuz canım özel değilse ?Ymurtaları fazlalaştırıyor canım benim bildiğim kadarıyla bir kız gördüm ben hastanede aynı doktora kız zor adet oluyormuş klomeni kullandığı ilk ay hamile kalmış bana dedi ay ben de kullanmalıyım dedim benim de hiç bir sorunum yok ama hamile de kalamıyorum ama
hoş geldin caım hepimiz için hayırlı olsun :)Bende varım
Topiğin hayırlı olsun canım
Bizde 1 yıldır istiyoruz daha olmadı bekliyoruz.. Hep bahar bebeğim olsun istemişimdir inşallah Allah nasip eder hepimize..
Eşimle kürler deniyoruz bu ay bakalım hayırlısı..
canim benim prolaktinim yüksek çikmişti ilaç kullandim düşmüş dün bakti dr. çok sevindim kafama takiyodum.incirin prolaktini yükselttiğini bende duymuştum kullancaktim iyikide kullanmamişim dahada yükselirdi prolaktin . benim yumurta tembelliğim varmiş o yüzden kullaniyorum klomeni .dr. önermesi lazim böyle şeyleri canim sonrasinda yumurta takibi yapiliyo Allah korusun kist falan yapabiliyormuş. dr. vermediyse demekki bir sorunun yoktur caniminşallah canım amin.
bu klomeni niye kullanıyorsun canım. bi sorun varda mı dr. verdi yoksa kaliteyi arttırsın diye mi ? ben incir kürü yapıyorum ama prolaktini yükseltebiliyormuş. klomen kullansam diyorum acaba kötü mü olur hep duyuyorum kullanıyorlar ? dr. önermedi ama ben kaliteli olsun istiyorum yumurtalarım.
haklısın canım kist yaptığını duydum bende. 2 defa gebe kaldım ben canım normal yolla ama sonu gelmedi. şimdi biraz hızlandırmak istedim, okadar çok istiyorumki sorun yok ama hemende olmuyor. 4-5 ayda ancak oldu diğerleri. hayırlısı artık bakalım.canim benim prolaktinim yüksek çikmişti ilaç kullandim düşmüş dün bakti dr. çok sevindim kafama takiyodum.incirin prolaktini yükselttiğini bende duymuştum kullancaktim iyikide kullanmamişim dahada yükselirdi prolaktin . benim yumurta tembelliğim varmiş o yüzden kullaniyorum klomeni .dr. önermesi lazim böyle şeyleri canim sonrasinda yumurta takibi yapiliyo Allah korusun kist falan yapabiliyormuş. dr. vermediyse demekki bir sorunun yoktur canim
Hoş buldum canım amin inşallah :)hoş geldin caım hepimiz için hayırlı olsun :)
canimm bebeklerini neden kaybettin dr. kontrolüne gidiyomusun?inş. bu ay sağlikli bir şekilde gebe kalirsin. Ben hiç gebe kalamadim yaa nasil bir duygu hiç bilmiyorumhaklısın canım kist yaptığını duydum bende. 2 defa gebe kaldım ben canım normal yolla ama sonu gelmedi. şimdi biraz hızlandırmak istedim, okadar çok istiyorumki sorun yok ama hemende olmuyor. 4-5 ayda ancak oldu diğerleri. hayırlısı artık bakalım.
nezamandır deniyorsun peki canım ? olur daha üzülme. ikiside ayrı ayrı zor . gebe kalıp kaybetmekte yıpratıyor insanı çok. 1 yılda 2 defa gebe kaldım ama ilki pıhtılaşmadan kalbi durdu. 2. dış gebelikti. kaybetme sebeplerim farklı ve buradan bu işin nasip kısmet olduğu çıkıyor canım. dış gebelik inşallah tekrarlamazsa pıhtılaşma için iğne kullanıcam. hsg çekildim bi problem yok. dr. tamamen şansızlık dedi bana göre nasip değildi tabiki. dr. kontrolüne artık gitmiyorum, şu süreçte yapılacak bişi yok malesef. hromonlarım düzgün,yumurtlmam düzgün bekleyip dua etmek kalıyor geriye. bu 3. deneme olacak son kürtajdan sonra bakalım bunun kaderi ne olacak. iyi düşünmye çalışıyorum. hayır konuşalım hayır olsun. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin. :)canimm bebeklerini neden kaybettin dr. kontrolüne gidiyomusun?inş. bu ay sağlikli bir şekilde gebe kalirsin. Ben hiç gebe kalamadim yaa nasil bir duygu hiç bilmiyorum
Ben de hiç gebe kalmadım bir de 22 gün günüm geçti o kadarcanimm bebeklerini neden kaybettin dr. kontrolüne gidiyomusun?inş. bu ay sağlikli bir şekilde gebe kalirsin. Ben hiç gebe kalamadim yaa nasil bir duygu hiç bilmiyorum