2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Cnm bende millete anlata anlata bunaldım artık. Yok ikinciyi niye yapmıyomuşum günah değilmiymiş kızıma e bi kardeşi olsaymış felan filan ama takmıyorum artık. Baştan olmuyo diyodum yine aynı cvpları alıyodum, şimdide istemiyorum diyorum kimseyide ilgilendirmez diyorum,çeneleri sussun diye.

Ben de ağladım 2 çocuğu var komşumun ama kendimi uzak tutuyorum artık araya mesafe koydum haddinden fazla değer vermeyeceksin aslında iyi davranışı ve iyiliği bile hak edene yapmak lazım diye düşünüyorum ama böyle insanlar yüzünden de kötü de olmak istemiyorum ALLAH büyüktür veren de o alacak olan da Rabbim bizim de meleklerimizi bize gönderecektir zamanı gelince inşallah zaman kısadır ben de çok dua ediyorum birbirimize dua edelim ben yeni baharda bebeğimle hayaller kuruyorum
Allah büyüktür canım gerçekten mesafe şart.

neyse biz bırakalım bu kötü insanları bat ları yazıp bir liste yapalım daha güzel olur bence. sırayla topikteki herkezs gebeliğini ilan eder umarım.

bat yakın olan varmı benim daha çok 6 haziran. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz. hakıımızda hayırlısı olsun.

Cnm bende millete anlata anlata bunaldım artık. Yok ikinciyi niye yapmıyomuşum günah değilmiymiş kızıma e bi kardeşi olsaymış felan filan ama takmıyorum artık. Baştan olmuyo diyodum yine aynı cvpları alıyodum, şimdide istemiyorum diyorum kimseyide ilgilendirmez diyorum,çeneleri sussun diye.
ay bu milleti anca haşlayacan o zaman ay ne cadı kadın derler ama sonra da susarlar hanım hanım durdukça çeneleri açılıyor kuzum sen sıkma canını kuzum hayırlısıyla hamiş olacağız hepimiz burada bebişlerimize hazırlıklarımızı konuşacağız inşallah müjdeleyeceğiz birbirimizi kim önce kim sonra kalır ama hepsine ayrı ayrı sevineceğim tüm kadınlar anneliği tadmalı tek çocuk da değil inşallah 2-3 tane olur da evlerimiz şenlenirdi

benim de 29 mayıs bat tarihim inşaAllah hepimiz olmayız da müjdeli haberleri alırız :emir_bebek:
ay inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım burada paylaşırsın ne güzel olur isimlerimizin altına bizde hamile takvimini koyabilecek miyiz hayırlısıyla

ay bu milleti anca haşlayacan o zaman ay ne cadı kadın derler ama sonra da susarlar hanım hanım durdukça çeneleri açılıyor kuzum sen sıkma canını kuzum hayırlısıyla hamiş olacağız hepimiz burada bebişlerimize hazırlıklarımızı konuşacağız inşallah müjdeleyeceğiz birbirimizi kim önce kim sonra kalır ama hepsine ayrı ayrı sevineceğim tüm kadınlar anneliği tadmalı tek çocuk da değil inşallah 2-3 tane olur da evlerimiz şenlenirdi
Amin Amin Amin... Ben de bıktım gerçekten artık muhabbetlerden tüm testlerim yapıldı herhangi bir problem yok ama resmen kısır muamelesi görüyor insan... ilaç mı öneren dersiniz, şunu yap bunu yap diyen mi herkes uzman herkes doktor ben senın yasındayken 2. doğmuştumlar, telefonla konustuklarım, akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım herkessssin derdi ben oldum... 3 senelik evliyim kendi yalnızlığıma, evdeki sessizliğe mi üzüleyim yoksa milletin dediklerine mi bilemedim :KK61: ve ben ne görsem alıyorum evet biliyorum bu beni daha çok yıpratıyor ama dayanamıyorum şu an birçocuğum olsa bez hariç herşeyi var eşim benim bu hallerime çok üzülüyor ben hem kendime hem eşimin bana üzülmesine üzülüyoorum offfff çok doluyum çooook ama dilimizden de duamız sabrımız ümidimiz düşmeyecek Allahın izniyle Rabbim bizi de hoşnut edecek sizleri de beraber inşaAllahhhhh...

İnşaallah hamilesindir canım benim de 14-13 haziran arası olmam lazım şuan adetliyim zaten
ahhh keşke olsa canım. daha yumurtlama olmadı. incir kürü yapıyorum bakalım nasipse inşallah olsun :)
benim de 29 mayıs bat tarihim inşaAllah hepimiz olmayız da müjdeli haberleri alırız :emir_bebek:
ozaman ilk senden duyarız inşallah hayırlı haberi canım :) seninki daha erkenmiş

Allah razi olsun insaAllah arka arkaya mujdeli haberlerimizi veririz cok sagolun Rabbim o guzel gonlunuze gore versin insaAllah...

X