2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Ay niye başladı ki şifa olur inşallah bende yapıyorum bu ay Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah bu ay

bugün kasık ağrılarım daha çoktu yürürken çok acıdığı oluyor

Canim zaten 4 bir taraftan uğraşıyoruz neredeyse doktorada gidiyoruz dualarda ediyoruz bitkisel tedaviyide denedik tabi neyin vesile olacağı belli olmaz durmak yok yola devam

Saolcan
Cok gecmis olsun umarim iyi bir dr.bulursun ve nedenini arastirirlar benimde dusugum oldu ve tekrar transfer icin beklemedeyim nasip olursa

Sagol canim inşallah rabbim bizle beraber tum evlat hasretiyle yananlarin derdine Deva verir en kisa zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip eder...

Canim zaten 4 bir taraftan uğraşıyoruz neredeyse doktorada gidiyoruz dualarda ediyoruz bitkisel tedaviyide denedik tabi neyin vesile olacağı belli olmaz durmak yok yola devam
Canım demek istediğim böyle kişilerin beline bi dua takılıyor hocalar yapıyor onu da sübyan diye bişiy varya ondan korunmak için

Saolcan

Sagol canim inşallah rabbim bizle beraber tum evlat hasretiyle yananlarin derdine Deva verir en kisa zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip eder...
Amin ins.canim rabbim biran once hayirli haberler almamizi nasip eder ins.

Hayırlı akşamlar kızlar adetim bu geceyi saymazsak 3 gün geçikti test yapmadım çünkü eşim kızıyo bir kaç gün bekleyelim pazartesi kan tahlili veririz varsa da çıkar diyo.. umutlanıp sonra üzüleceğimden korkuyo ki haklıda..
Allah'tan hayırlısını istiyorum inşallah bu gecikme bebiştir..

güzel haberler alırsın inşallah canaım ALLAH NASİP EDER İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…