Ay niye başladı ki şifa olur inşallah bende yapıyorum bu ay Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah bu ayAdetten sonra yaptım canım ben, bir kilo süte bir demet maydanozu doğradım.
Ocakta kaynattım sonra üstüne çömelebileceğim bir kaba kovaya vs. döktüm, oturdum üstüne .
Buharı gidene kadar oturuyosun. Belini sırtını her tarafını kapatman gerekiyor battaniye ile.
Buharı tüplerde tıkanıklık varsa açıyomuş,
Ben sadece üç gün yapabildim. Sonrasında ara kanamam başladı, bıraktım..
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞAy niye başladı ki şifa olur inşallah bende yapıyorum bu ay Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah bu ay
Amin inşallah canım şifa olsun..Ay niye başladı ki şifa olur inşallah bende yapıyorum bu ay Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah bu ay
Geçti mi günün canım??bugün kasık ağrılarım daha çoktu yürürken çok acıdığı oluyor
yok canım 8-9 gün varGeçti mi günün canım??
Anladım canım, biraz daha bekle.. İnşallah meleğin gelmiştir...yok canım 8-9 gün var
hayırlısı canım cümlemiz seviniriz inşallah teker tekerAnladım canım, biraz daha bekle.. İnşallah meleğin gelmiştir...
Kızlar bu tekrarlayan düşükleri olanlar için dua yazılıyor hic denediniz mi yee gök dua ile hocalık da olabilir sorunlarınız doktorlar herşeyi anlayamıyorlar malesef cevremde çok var üst-üste düşük yapıp da dua ile bebekleri olanlar
Cok gecmis olsun umarim iyi bir dr.bulursun ve nedenini arastirirlar benimde dusugum oldu ve tekrar transfer icin beklemedeyim nasip olursa
Canım demek istediğim böyle kişilerin beline bi dua takılıyor hocalar yapıyor onu da sübyan diye bişiy varya ondan korunmak içinCanim zaten 4 bir taraftan uğraşıyoruz neredeyse doktorada gidiyoruz dualarda ediyoruz bitkisel tedaviyide denedik tabi neyin vesile olacağı belli olmaz durmak yok yola devam
Amin ins.canim rabbim biran once hayirli haberler almamizi nasip eder ins.Saolcan
Sagol canim inşallah rabbim bizle beraber tum evlat hasretiyle yananlarin derdine Deva verir en kisa zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip eder...
Hadi bakalim yaptir biran oncede guzel haberler versalı ya da çarşamba kan testi yaptırayım diyorum
hayırlısı bakalım canım sıra sıra hamile kalırız inşallahHadi bakalim yaptir biran oncede guzel haberler ver
güzel haberler alırsın inşallah canaım ALLAH NASİP EDER İNŞHayırlı akşamlar kızlar adetim bu geceyi saymazsak 3 gün geçikti test yapmadım çünkü eşim kızıyo bir kaç gün bekleyelim pazartesi kan tahlili veririz varsa da çıkar diyo.. umutlanıp sonra üzüleceğimden korkuyo ki haklıda..
Allah'tan hayırlısını istiyorum inşallah bu gecikme bebiştir..
İnşallah canım bekliyorum bakalım.. Hayırlısı..güzel haberler alırsın inşallah canaım ALLAH NASİP EDER İNŞ
Ins.ya gecen sefer cok umitliydim ama bu kez oyle degil icimde degisik bi duygu var 15 haziranda gidicem bende doktorahayırlısı bakalım canım sıra sıra hamile kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?