2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

umutlanıyorum ama çok değil yoksa umutsuz asla asla olmaz umut edeceğiz ki Rabbim nasip etsin hayırlısıyla

çok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.

çok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.
Canım moralini bozma o yerleşme kanaması olabilir yorma dinlen

Canım moralini bozma o yerleşme kanaması olabilir yorma dinlen
baya kanama oldu canım.yerleşmeye göre korkuyorm.iğne olmam gerek ama yarın pazar. il dışındayım hastane dr. bilmiyorum. pıhtılaşmadan bebeğim beslenemiyor olabilir, dış gebelik olabilir. çok kötüyüm. Nasıl Allaha yalvaracağımı bilemiyorum.

rahatlat kendini canım sen hayırlısını ver YARABBİM hayırlısıyla bebeğimi koru YARABBİM canım de

Offf gecmis olsun bende ilk bebegimi oyle kaybettim icim cizz etti okuyunca dua et bol bol ve istirahat et hic kalkmadan bu ay 2.transferim olacak ve ayni sey olur diye cok korkuyorum

Offf gecmis olsun bende ilk bebegimi oyle kaybettim icim cizz etti okuyunca dua et bol bol ve istirahat et hic kalkmadan bu ay 2.transferim olacak ve ayni sey olur diye cok korkuyorum
sanada geçmiş olsun canım. Allahtan derdime çare arıyorum bunuda kaybetmek istemiyorum. çok korkuyorum çok.

ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN HAYIRLISIYLA

çarşamba ya da perşembeye ben de kan testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım

Arkadaslarinda dedigi gibi aklina kotu seyler getirme iyi dusun bebegin seninle kalacak bol bol dinlen
inşallah canıminşallah. Allahtan ümidimi kesemem tabiki ama daha önce 2 kötü olay yaşayınca ödüm kopuyor ve bu defa kaldıramamktan korkuyoum. inşallah her şey güzel olur.

inşallah canıminşallah. Allahtan ümidimi kesemem tabiki ama daha önce 2 kötü olay yaşayınca ödüm kopuyor ve bu defa kaldıramamktan korkuyoum. inşallah her şey güzel olur.
bol bol dua et canım kötü şey düşünme bugün ben de dua ettim sana ALLAH hayırlısını nasip edecek hayırlısıyla evladını hayırlı sağlıklı kucağına alırsın canım bir arkadaşım var onunda hafif kanamaları vardı o da 2 bebeğini doğurdu ve kaybetti şimdi hamile onunla da konuşuyprduk moralini bozma diye şimdi lekelenmeler azalmış beterin beteri var ama sen asla kötü düşünme asla dua et canım bol bol sıkma canını bir hafta dinlen ayaklarını uzat iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…