ben de umutlanmadan zaman geçiriyorumIns.ya gecen sefer cok umitliydim ama bu kez oyle degil icimde degisik bi duygu var 15 haziranda gidicem bende doktora
Haklisin oylede olmuyor uzerine dusmuyorum acikcasi dusunmuyorum kafaya takmiyorum daha rahat oluyorumumutlanıyorum ama çok değil yoksa umutsuz asla asla olmaz umut edeceğiz ki Rabbim nasip etsin hayırlısıyla
Allah yardımcın olsun canım inşallah hiç bir şey olmazçok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.
Canım moralini bozma o yerleşme kanaması olabilir yorma dinlençok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.
baya kanama oldu canım.yerleşmeye göre korkuyorm.iğne olmam gerek ama yarın pazar. il dışındayım hastane dr. bilmiyorum. pıhtılaşmadan bebeğim beslenemiyor olabilir, dış gebelik olabilir. çok kötüyüm. Nasıl Allaha yalvaracağımı bilemiyorum.Canım moralini bozma o yerleşme kanaması olabilir yorma dinlen
rahatlat kendini canım sen hayırlısını ver YARABBİM hayırlısıyla bebeğimi koru YARABBİM canım debaya kanama oldu canım.yerleşmeye göre korkuyorm.iğne olmam gerek ama yarın pazar. il dışındayım hastane dr. bilmiyorum. pıhtılaşmadan bebeğim beslenemiyor olabilir, dış gebelik olabilir. çok kötüyüm. Nasıl Allaha yalvaracağımı bilemiyorum.
öyle yapmaya çalışıyorumö canım sağ olrahatlat kendini canım sen hayırlısını ver YARABBİM hayırlısıyla bebeğimi koru YARABBİM canım de
içini rahat tut canımöyle yapmaya çalışıyorumö canım sağ ol
Offf gecmis olsun bende ilk bebegimi oyle kaybettim icim cizz etti okuyunca dua et bol bol ve istirahat et hic kalkmadan bu ay 2.transferim olacak ve ayni sey olur diye cok korkuyorumçok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.
sanada geçmiş olsun canım. Allahtan derdime çare arıyorum bunuda kaybetmek istemiyorum. çok korkuyorum çok.Offf gecmis olsun bende ilk bebegimi oyle kaybettim icim cizz etti okuyunca dua et bol bol ve istirahat et hic kalkmadan bu ay 2.transferim olacak ve ayni sey olur diye cok korkuyorum
ani hareketler yapma dinlen canım korkma aklına getirmesanada geçmiş olsun canım. Allahtan derdime çare arıyorum bunuda kaybetmek istemiyorum. çok korkuyorum çok.
amin canım aminALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN HAYIRLISIYLA
Arkadaslarinda dedigi gibi aklina kotu seyler getirme iyi dusun bebegin seninle kalacak bol bol dinlensanada geçmiş olsun canım. Allahtan derdime çare arıyorum bunuda kaybetmek istemiyorum. çok korkuyorum çok.
evet canımArkadaslarinda dedigi gibi aklina kotu seyler getirme iyi dusun bebegin seninle kalacak bol bol dinlen
inşallah canıminşallah. Allahtan ümidimi kesemem tabiki ama daha önce 2 kötü olay yaşayınca ödüm kopuyor ve bu defa kaldıramamktan korkuyoum. inşallah her şey güzel olur.Arkadaslarinda dedigi gibi aklina kotu seyler getirme iyi dusun bebegin seninle kalacak bol bol dinlen
bol bol dua et canım kötü şey düşünme bugün ben de dua ettim sana ALLAH hayırlısını nasip edecek hayırlısıyla evladını hayırlı sağlıklı kucağına alırsın canım bir arkadaşım var onunda hafif kanamaları vardı o da 2 bebeğini doğurdu ve kaybetti şimdi hamile onunla da konuşuyprduk moralini bozma diye şimdi lekelenmeler azalmış beterin beteri var ama sen asla kötü düşünme asla dua et canım bol bol sıkma canını bir hafta dinlen ayaklarını uzat iş yapmainşallah canıminşallah. Allahtan ümidimi kesemem tabiki ama daha önce 2 kötü olay yaşayınca ödüm kopuyor ve bu defa kaldıramamktan korkuyoum. inşallah her şey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?