2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

tsefem28, post: 41222355, member: 682990"]Benimde bir sene oldu her ay adet oldugumu[/QUOTE]
Görünce çok üzülüyorum

Mrb kızlar :))) Allahım 2016 baharına bize de kısmet etsin evlat kokusunu inş.. Yaklaşık 2 yıl olcak evleneli 7-8 aydır korunmuyoruz ama maalesef bizim de olmadı bebişimiz ( cevreye de düşünmüyoruz diyoruz hep ve herkes hamile çevremdeki artık bende eşimde çok üzülüyoruz ama herşey Allahtan...

DÜŞÜN CANIM ATANMAYA BAK
daha önce yazsaydım keşke canım. hiç yazmadım ama bizde 3 yıldan önce atama olmuyor, kurumlarla ilgili. eşimden uzak olmak istemiyorum helede bebek yapıcaz nasıl olcak bilmiyorum. ama dönemde bitti ders çalışmıyorum çok sıkıcı herşey.
ATANDA TATLIMI ISMARLA
tabikide

yaklaşık ben de 2 yıllık evliyim 1 senedir olmuyor ama üzülmekle olmuyor canım afaya takmamak lazım hayırlısıyla inşallah hamile kalırız

7-8 ay uzun değil canım, 1-2 ay daha olmazsa gidersiniz dr. a o 7-8 ayın 2-3 tanesi zaten kesin deneme ya olmamıştır yada uygun ortam olmamıştır.

bir şekilde olmadı eşin yanına gelir canım inan ben de 2012 de kurum beğenmedim falan da şimdi kafamı duvarlara vuruyorum ahh ahh diye şimdi de elim kolum bağlı kadın ayaklarının üzerinde durmalı ya şimdi de yeri geliyor da borç var diye eşime kitapları diyemiyorum bile mümkünse puanın varken bir dk durma

yok canım eşim gelemez eşim çakılı çünkü mümkün değil yani. mecbur ben gelicem

Âmin kızlar inşallah sevinçlerimizi de paylaşırız burda insan ister istemez üzülüyo ben bir de ilk ay kimyasal düşük yaptım o süreç çok Üzücü geçti.. Eşim de şehir dışında çalışıyo haftasonları evde oluyo sadece ve doğru günleri de kaçırıyoruz sanırım genelde

İNŞAALLAH OLUR CANIM

HAYIRLISIYLA ATAN CANIM BELİRLİ BİR YAŞTAN SONRA DA ÇALIŞILMIYOR BE GÜLÜM İNAN ŞUAN ÇALIŞIYORUM AMA NE YAPAYIM ELİM MAHKUM
haklısın canım bebeiş olsa oyalanırdım. ama oda yok. o yüzden bakalım olacak mı ? eylülde dersaneye başlıcam bakalı 2016 için hedef 95 :)

haklısın canım bebeiş olsa oyalanırdım. ama oda yok. o yüzden bakalım olacak mı ? eylülde dersaneye başlıcam bakalı 2016 için hedef 95 :)
OOO benim de hedef 85 bakalım bayağı kişi dershaneye gidecek belli olmaz pat diye olur belki bebiş ama hamiş olursan dışarıya gitmeyi düşünmezsin o zaman dershaneye giden tüm arkadaşlara notlarınızı paylaşın diyorum :d

bebek olmasada zor dışarısı canım. nasıl olacak bebiş ? zaten nazlı daha ne kadar beklicem :)

ilk önce klomen kullan bir kaç ay canım sonra aşılamaya bak
aaahhhh bir kaç ay canım, öyle zor ki zaten yaş 30 gidiyor yani. en son arkadaşımın 3 aylık gebelik haberi ve nispeti beni yıktı. eşimde çok rahatsız oldu birdaha görüşmücez onlarla. söylemiştim daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…