- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
Bnde femara kullandm yumurta rezervi zayif olana veriliyor diye okudum yumurta hassaslastirici protokol diye geciyo femara protokolu. Faydali brsy yani daha cok verim elde etmek icin veriyorlar. Kac yum var amh kac ciktiBide femara diye bi ilac yazdilar tam olarak ne ise yaradigini bilen var mi?
sadece kullandığım ilaca devam etmiştim. ama busefer endokrinine beraber çalışıp her hafta tsh olcumlerim yapılacak. sende ihmal etme devamlı olctur hayırlısı olsinbenim de haşimatom var ve bugün tüp bebek tedavisi başladı. bununla ilgili ayrı bir tedavi öngörmemişler mişdi tüp bebek tedavisi sürecinde?
Ben ikincide femara kullandim canim.rezervi az olanlara veriyor galiba.ama bana gore bana iyi geldi.ilkinde 8 yumurta toplandi 3 u dollendi 2 tane transfer edildi.onda femara kullanmamistim.ikincide kullandim 6 tane toplandi 4 u dollendi biri transfer yapildi.3 tanede dondurmaya kaldi.kaliteleri daha iyi cikti yani.Bnde femara kullandm yumurta rezervi zayif olana veriliyor diye okudum yumurta hassaslastirici protokol diye geciyo femara protokolu. Faydali brsy yani daha cok verim elde etmek icin veriyorlar. Kac yum var amh kac cikti
Amin canim insallah.rabbim kimseleri bu yolda daha fazla oyalamasin..Hayirli aksamlar arkadaslar insallah Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasib eder
İyiyim canimm sen napiyosunn. Heycanliyim ben yarin ilaclara basliyorumm.hilal1907 canim napiyosun nasil gidiyor.
Ayy canim benim Insallah hakkinda hayirli olan olsun. Saglikli bebislerin olsunİyiyim canimm sen napiyosunn. Heycanliyim ben yarin ilaclara basliyorumm.
Ay insallah bnde faydasini gorurum cnm dondurulacak yum kalir umarimBen ikincide femara kullandim canim.rezervi az olanlara veriyor galiba.ama bana gore bana iyi geldi.ilkinde 8 yumurta toplandi 3 u dollendi 2 tane transfer edildi.onda femara kullanmamistim.ikincide kullandim 6 tane toplandi 4 u dollendi biri transfer yapildi.3 tanede dondurmaya kaldi.kaliteleri daha iyi cikti yani.
Amin canim insallahhh hepimizin olsunnAyy canim benim Insallah hakkinda hayirli olan olsun. Saglikli bebislerin olsun
Hayirli olsun canim.bol bol saglikli kaliteli yumislerin olsun insallah.bu arada beni listeye eklemissin tesekkur ederim.ama sperm azligi yazmissin.bende sorun rezerv azligi.dondurulmusla denicrm.duzeltirsen sevinirim.İyiyim canimm sen napiyosunn. Heycanliyim ben yarin ilaclara basliyorumm.
Gunaydinnnn cnmm iyiyizz sen nasilsinnGunaydin arkadaslar nasilsiniz
Bende iyi canim misafir gelecek aksama simdide kuaföre geldim...öyle iste canimGunaydinnnn cnmm iyiyizz sen nasilsinn
Hosgeldin canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahMerhaba kizlar... Bende yarin ignelerime basliyorum hayirlisiyla.
Yasim 25 sorun tupler tikali ilk denememiz olucak. Insallah hepimiz hayirlii pozitif sonuclar alirizz
Suslen bakalimm :)Bende iyi canim misafir gelecek aksama simdide kuaföre geldim...öyle iste canim
Hosgeldin canimm ekliyorum senide listeyeeMerhaba kizlar... Bende yarin ignelerime basliyorum hayirlisiyla.
Yasim 25 sorun tupler tikali ilk denememiz olucak. Insallah hepimiz hayirlii pozitif sonuclar alirizz