2016 Aralik tup bebek

Gunaydin akadaslar.. hilal1907 hilal1907 ile önceden beri tanışıyoruz yine bebk topiklerinden.bende 3 yillik evliyim bende pko var esimde hareket ve sayida azlik. 3 basarisiz asilamam var 6 ay klomen kullandim onun disinda bitkisel kürler vs. Denedim ama olmuyor malasef gecen yil ayiflayip bi 10 kilo verdim neredeyse kilomu koruyorum hala ve adetlerim öyle duzene girdi ama su son bi kac agdir yone 5 10 ileri atarak oluyoru.. Tüp bebek icin doktor baslayalim demistim en son gecen yil kasimda aslinda bu yaza düşünüyorduk ama vazgectim bazi sebeblerden hala da doktora gitmeye korkuyorum. Kendine haline birakmak istiyorum belki ilerde yaptiririz. Insallah Allah isteyen herkesin gönlüne gore verir. Bu ara dun kk. Da baskbi topiktr bebek konusundan. Canim sıkıldı biraz uzun zamandir aglamiyordun oturdum agladim gece icim rahatldi en azindan. beni anlayacak insanlarin oldugu yerde olmak istedim

Gunaydin akadaslar.. hilal1907 hilal1907 ile önceden beri tanışıyoruz yine bebk topiklerinden.bende 3 yillik evliyim bende pko var esimde hareket ve sayida azlik. 3 basarisiz asilamam var 6 ay klomen kullandim onun disinda bitkisel kürler vs. Denedim ama olmuyor malasef gecen yil ayiflayip bi 10 kilo verdim neredeyse kilomu koruyorum hala ve adetlerim öyle duzene girdi ama su son bi kac agdir yone 5 10 ileri atarak oluyoru.. Tüp bebek icin doktor baslayalim demistim en son gecen yil kasimda aslinda bu yaza düşünüyorduk ama vazgectim bazi sebeblerden hala da doktora gitmeye korkuyorum. Kendine haline birakmak istiyorum belki ilerde yaptiririz. Insallah Allah isteyen herkesin gönlüne gore verir. Bu ara dun kk. Da baskbi topiktr bebek konusundan. Canim sıkıldı biraz uzun zamandir aglamiyordun oturdum agladim gece icim rahatldi en azindan. beni anlayacak insanlarin oldugu yerde olmak istedim
Canim hosgeldinn. Hicbisey icin canini sıkma rahat ol bosver hic bisey duyma hic bisey disunme kendinden baska. Allah ne zaman nasip edecekse o zmaan olcak hayirlisiyla olsun insallah. Valla 10 kilo kolay degil harika vermissinn keske bende verebilsem cok ozendim sana :KK66:

KIzlar gunaydin
Ben ignelerin 7. Gunundeyim acayip uyku yapmaya basladi gozlerimi zor aciyorum sizde de boyle bir yanetki oldumu opudan snra rapor alacagm ama bu donemde de bukdr zorlamasam mi kendimi surunerek uyanip ise geliyrm ne dersiniz
benimde olur canim hep uyku yapar ignelerr endiselenme. Bence opudan sonrasi daha onemli idare et. Ama izin konusu problem olmuyosa ikisine de all

Kızlar dhaa once tup
Bebek yaptiranlar ilk yumurta kontrolüm yapildi gayet guzel Dedi fkt iki igne daha eklendi :KK43: size de oyle olmus muydu cuma tekrar kontrol ve kan değerlerine bakilavak sonra pazartesi de kontrol var sonra da opu gününe karar verilecek sanirim su iki igne Can'ımı sıktı cok zor kendine igne yapmak :KK43:

KIzlar gunaydin
Ben ignelerin 7. Gunundeyim acayip uyku yapmaya basladi gozlerimi zor aciyorum sizde de boyle bir yanetki oldumu opudan snra rapor alacagm ama bu donemde de bukdr zorlamasam mi kendimi surunerek uyanip ise geliyrm ne dersiniz
7. Güne kadar tek igne mi devam ettiniz cnm bana bugun 5. Gun iki igne daha ilave etti :110:

Ben ilk 5 gun sabah aksam igne vuruldm merional ve gonalf. Simdi yumurta catlamasini engelleyen bi igne eklendi 3 e cikti :KK43:
Anladim cnm evet bana da bir tane yumurta geliştirici daha ilave etti gonal f dozu düşürdü birde çatlamasını engelleyin orgalutran verdi :KK43: 5. Gun uc iğneye cikti bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun insan korkuyor ..

Kizzlar bu embriyo kalitelerinden anlayan varmi.uc tane dondurulmusum var az once doktordan ciktim ucude BA kalitedeymis bu nedemek oluyo.iyi biseymi sizce.estrofemle basladik bakalim.pazartesi tekrar kontrol.

Anladim cnm evet bana da bir tane yumurta geliştirici daha ilave etti gonal f dozu düşürdü birde çatlamasını engelleyin orgalutran verdi :KK43: 5. Gun uc iğneye cikti bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun insan korkuyor ..
bnde orgalutrana basladım gercekten sıkıldım iğne yapmaktan ama olsun cektiğimiz sıkıntılara değecek inşallah bunları gözümüz hiç görmeyecek. yarın tekrar kontrolum var bakalım gidişat nasıl

Kız
cnm hg.. aşılama normal ilişkiden bi farkı Yok onda nkdr hamile kalabilirsen olasılığı aşılama ile aynı .. tüp bebek denemelisin çok istiyor ve hayatını bebek düşüncesi olumsuz etkiliyorsa ... düşündüğün kdr kötü bi tedavi deil 4. Tüp bebeği yapcam evt zor ama yapılmayacak kdr deil beklemek daha zor İnan..rabbim bukdr isteyen kullarının kucağını boş bırakmasın

Kız

cnm hg.. aşılama normal ilişkiden bi farkı Yok onda nkdr hamile kalabilirsen olasılığı aşılama ile aynı .. tüp bebek denemelisin çok istiyor ve hayatını bebek düşüncesi olumsuz etkiliyorsa ... düşündüğün kdr kötü bi tedavi deil 4. Tüp bebeği yapcam evt zor ama yapılmayacak kdr deil beklemek daha zor İnan..rabbim bukdr isteyen kullarının kucağını boş bırakmasın
Cesaret edemiyorum canim ya . Rabbim herkesin gönlune gore versin insallah. Senin bu tedavinde olumlu sonuclanir

Kizlar sukur dun regl oldum bugun dr gittim yarin da ignelere basliyorum ayin 22 sinde tekrar gel dediler simdilik durum bu sizler ne durumdasiniz ??

Kizlar sukur dun regl oldum bugun dr gittim yarin da ignelere basliyorum ayin 22 sinde tekrar gel dediler simdilik durum bu sizler ne durumdasiniz ??
Hadi gözün aydın rabbim kolaylık versin bende kist çıktı bitane Doğum kontrol hapı verdi doktor iki hafta kullanacagım kontrole gidince kist gitmişse Rahime çizik atacak diğer ay adet ile iğnelere başlıycam yoksa 1 ay daha uzar tedavim inş geçer kist başlarım beklemek ayrı zor

Cesaret edemiyorum canim ya . Rabbim herkesin gönlune gore versin insallah. Senin bu tedavinde olumlu sonuclanir
Başlasan devamı geliyor bak onca insan yaptırıyor çok zor bşy olsa kimse bukdr yaptırmaz gözünü korkutma benim 2. Tüp bebekten kızım oldu valla tüm eziyete değer fazlasıyla :)

kurtaj yapilmadi kendu tuvalette dustu canim hamileligimin oncesinden butun genetik tesler pihtiladma yapilmisti zaten hic bir sorun yoktu. 3 tedavimdr hamile kslmustim ve bir sorun gözükmüyordu birden gelen kanamaya 2 saatte herşey oldu bitti ve bebegim beni bıraktı. düşen parça sadece patolojiye gitti ondada sonuç bebek olarak geldi sebebini nedenini bilemeyiz dedi. sonra burdan başka arkadaştan ve senden duymuştum genetige gittiğini orda herşeyin belli olduğunu sonra bu kafama takılınca doktoruna sordum biz neden genetige g ondermedik diye oda benim gebeligim 5+5 sonlandi genetikten kesin sonuc alinabilmesi icin 6 hafrayi doldurman lazimdi seninki çok küçüktü amlasimazdi dedi. ama normal de haşimoto hastasıyım gebeligimde yüksek çıktı ve endokrine yolladı randevun düşügün ertesi günüydü yetişemedim. kesin olmamaklabirlikte düsüğe troid yükselmesi neden oldu.

benim de haşimatom var ve bugün tüp bebek tedavisi başladı. bununla ilgili ayrı bir tedavi öngörmemişler mişdi tüp bebek tedavisi sürecinde?

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya----
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
yaşım 40, hem sperm sayısı ve hareketleri az, hem de yumurta rezervim azalmış, ve tabi yaşım da negatif unsur. antalya tüp bebek merkezinde başladık bugün tedaviye. ilk denememiz.

Kizlarr hafta sonuna denk geliyo diye igneye yarin basliyorumm puregon verdi 175 dort gun kullanip pazartesi kontrole gitcekmisimm bide bisi daha yazmis ama onlar kullanilmicak beklicek dedi.

X