2016 Aralik tup bebek

Kizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
Insallah saglikli olcaklar canim hersey guzel olacak :KK66:

Kizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
Opu tarihini ekleyim mi cnm

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya21.11.2016---
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8 gnowee gnowee 401Rezerv, hareket ve sperm azlığıAntalya TBM----
9 tosun788 tosun788 333Sperm azlığıBursa Uludağ Üni.----
10 mnya mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut----

hadi hayırlı olsun cnm adım adım gidiyoruz bebişlerimize dogru. gozumde buyuttugum kadar zor olmadı sımdıye kadarkı sürec umarım senın de rahat gecer yumosların guzelce buyur
Insallah canim insallah rahat gecer pko olunca riskli aslinda cok yum gelisiyo birden ama ben en cok opudan korkuyorumm onu atlatsaydik bi

Insallah canim insallah rahat gecer pko olunca riskli aslinda cok yum gelisiyo birden ama ben en cok opudan korkuyorumm onu atlatsaydik bi
bol su ıc cnm bu surecte cok tuzlu fln yeme vucut su tutmasın dıyorlar. acıkcası opu benı de brz endıselendırıyor ama anestezı alacagım nasılsa bırsey farketmeden ıs bıtecek dıye gevsetıyorum kendımı. snrası brz sancılı olabliyormus ama katlanırız artık ona

bol su ıc cnm bu surecte cok tuzlu fln yeme vucut su tutmasın dıyorlar. acıkcası opu benı de brz endıselendırıyor ama anestezı alacagım nasılsa bırsey farketmeden ıs bıtecek dıye gevsetıyorum kendımı. snrası brz sancılı olabliyormus ama katlanırız artık ona
Zaten cok su icerim ben :) damacanayla gezsem yeri esim ne cabuk bitiriyon diye kiziyo :KK70:
Kiz bende uyanamama korkusu var agriyi falan gectimm. İcim bi tuhaf oluyo aklima geldikcee.

Zaten cok su icerim ben :) damacanayla gezsem yeri esim ne cabuk bitiriyon diye kiziyo :KK70:
Kiz bende uyanamama korkusu var agriyi falan gectimm. İcim bi tuhaf oluyo aklima geldikcee.
hiç stres yapma ztn hafif dozla uyutuyorlar yarım saat fln uyuyacakmısız. stres bu donemde hıc işimize yaramayan birşey. herkes yaptırıyor ve uyanıyor sen mı yaptıramayacksın diyip yureklendir kendini:) millet ne amelıyatlardan uyanıyor bu ufak bir işlem panikleme hiç:)

Canim sayiya hic takilma bir yumurta cikip onunla hamile kalanida biliyoruz.yeterki kaliteli olsun saglikla dollensinler..

hiç stres yapma ztn hafif dozla uyutuyorlar yarım saat fln uyuyacakmısız. stres bu donemde hıc işimize yaramayan birşey. herkes yaptırıyor ve uyanıyor sen mı yaptıramayacksın diyip yureklendir kendini:) millet ne amelıyatlardan uyanıyor bu ufak bir işlem panikleme hiç:)
İnsallah canim dedigin gibi yapmaya calisirimm. Sen once olcan anlatirsin artikk

Yumurta az olunca sanci cok olmuyo canim merak etme.ben iki kere girdim ikisode cok rahat gecti.sonrasin lekelenme tarzi bi kanamam oldu ama agrim hic olmadi.sonrasinda kalkip hep gezmeye gittim dusun yani

Kizzlar bu embriyo kalitelerinden anlayan varmi.uc tane dondurulmusum var az once doktordan ciktim ucude BA kalitedeymis bu nedemek oluyo.iyi biseymi sizce.estrofemle basladik bakalim.pazartesi tekrar kontrol.
Oncelikle hayirli olsun insallah ,
Allah tüm isteyenlerin kucaklarini saglikli bebeklerle doldursun.
AB kalite ; Embriyo Ic hücre A kalite Dis hücre B kalite sanirim
ben de bir arastirmamda görmüstüm ve anladigim ne cok iyi ne de kötü.
Embriyolarin kalitesi her ne kadar önemli olsa da Rabbim ol deyince oluyor bunu biliyoruz..

X