- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Dondurulmuş ile tedavi çok kolay 2 hafta ilaç içiyorsun sadece okdr ben 1 kez kontrole gittim 2. Gittiğimde transfer oldu baya rahat bi süreç :) baştan başlamak çok yorucu ben 2. Ve 3 .tedavimi dondurulmuş ile yaptım 4. Ye dondurulmuşum bitti baştan yapcam gözümde çok büyüyor :)Kizlar maeraba bende geldim.insallah bu sefer sizlerle son olur.yas 33 sebep rezerv azligi 3 denemem olucak.merkez bursa uludag universitesi.dondurulmusum var iki tane.bu aksam hastalandim.carsamba kontrole gidicem.herkesinki gec kalir stresten benimkide tam tersi bir hafta erken geldi.ilk defa dondurulmusla denicez.sanki ilk defa yapicakmisim gibi cok heyecanliyim yine.bu sefer nasil bi surec bekliyor beni hic bilmiyorum.rabbim kimsenin emeklerini bos cikarmasin insallah.cok yipratici bi surec ama pes etmeden yola devam ediyoruz iste..
Artik alistim canim uzulmuyorum merak etme:)malesef hic gebelik elde edemedim ben.transferlerin hepsi 1. kalite olmasina ragmen tutmuyo malesef..Merhaba;
Seni üzmesse sorabilirmiyim diğer ikisi negatifmi oldu yoksa sonradanmı düştü canım?
Artik alistim canim uzulmuyorum merak etme:)malesef hic gebelik elde edemedim ben.transferlerin hepsi 1. kalite olmasina ragmen tutmuyo malesef..
Tutmamasi icin hicbir sebep yok diyor.esimdende bendende kan alinip genetige gonderildi ondada hicbisey cikmadi.ben universite hastanesinde raporlu yaptiriyorum.burda isler biraz zor ilerliyor.ilkinde sira gelsin diye 10 ay bekledim hatta.yapmis olmak icin yapiyolar aslinda birazda.ikinciden sonra birakicaktim aslinda burayi.ama dondurmaya kalinca onuda orda birakmak istemedim.doktor hatta dondurulmusla 3 hakkini deneme bosuna raporunu kullanma dedi ama artik oradan biran once kurtulmak istiyorum.peki bir sebep söylemiyormu doktorlar,genetiğe falan gönderdinizmi hiç?
Bugunler guzel gunler canim tadini cikar.esas stresli surec opudan sonra basliyor.yok kac tane cikti yok kac dollendi tuttumu.daha kesin bilgi vermesi icinde cok erken igenelerin 5 gununden itibaren netlesmeye basliyo.sikma canini oyuzdenöncelikle aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum:) ben bgn ilk kontrolume gittim pek birşey anlamadım, toplamda kac yumurtam büyümüş fln? persembe tekrar kontrolum var ozmn daha detaylı soracagım. haftaya bgnlerde opu olmus olurum sanırım ozmn da kac embriyom döllendi telasını yasarım :)
arkadasim bencede raporunu kullanma transferde çok fazla ilac kullanmiyorsun ücrette yüksek cikmuyo zaten. ins bu fondurulmuslarin tutunur sana başka tedaviye gerek kalmaz ama insan herşeyi düşünmek zorunda kaliyo ya olmazsa elinde bir guvencen olur iyne ler büyük nimet. yine başka yerde yaptirursin ama sgk anlaşmalı yer olursa tedavi uğruna gelir. yine karar senin tabiiTutmamasi icin hicbir sebep yok diyor.esimdende bendende kan alinip genetige gonderildi ondada hicbisey cikmadi.ben universite hastanesinde raporlu yaptiriyorum.burda isler biraz zor ilerliyor.ilkinde sira gelsin diye 10 ay bekledim hatta.yapmis olmak icin yapiyolar aslinda birazda.ikinciden sonra birakicaktim aslinda burayi.ama dondurmaya kalinca onuda orda birakmak istemedim.doktor hatta dondurulmusla 3 hakkini deneme bosuna raporunu kullanma dedi ama artik oradan biran once kurtulmak istiyorum.
Hadi hayirli olsun cnm surec basliyor insallah guzel yumoslarin olurKizlarr yarin ignelere basliyorum bendee bismillah dedimm
Dogru diyorsun cnm bncede bu surecin en heyecanli kismi kac embriyo olustgu ve transfer snrasi sayilan gun zmni. Persembe gunu ignenin 7. Gunu bitmis olacak ozmn net soylerler bnde rezerv az o yuzden telasim aslinda kac yum buyuyecek diye beklerken sabirsizlaniyrmBugunler guzel gunler canim tadini cikar.esas stresli surec opudan sonra basliyor.yok kac tane cikti yok kac dollendi tuttumu.daha kesin bilgi vermesi icinde cok erken igenelerin 5 gununden itibaren netlesmeye basliyo.sikma canini oyuzden
Bendede rezer azligi var canim malesef.basimiz belada bu yumoslarla.sayiya takilma cok fazla kaliteli olsun dollensinlerde.Dogru diyorsun cnm bncede bu surecin en heyecanli kismi kac embriyo olustgu ve transfer snrasi sayilan gun zmni. Persembe gunu ignenin 7. Gunu bitmis olacak ozmn net soylerler bnde rezerv az o yuzden telasim aslinda kac yum buyuyecek diye beklerken sabirsizlaniyrm
Canim badta bende oyle dusunuyodum ilac raporunu bosuna heba etmiyim dedim.ama malesef burasi disari rapor hakkini kullanmak icin vermiyor.bursa cok sikintili bu konuda.insanlarin cok hakkini yiyolar.hakkimida asla helal etmiyorum.insanlari oraya mecbur ediyor.okadar cok insan varki herseferinde siraya sokuyolar.ilk denemede 10 ay falan bekledim.ikincide 6 ay.zaten rezerv azligim var.zaman alehime isliyor.bide bukadar bekletiyolar.acikcasi cok yaptiklari isede guvenmiyorum.oyuzden baglantim kalsin istemiyorum orayla.iki tane dondurulmusum.korkum acaba cozulurken bozulma falan oluyormuarkadasim bencede raporunu kullanma transferde çok fazla ilac kullanmiyorsun ücrette yüksek cikmuyo zaten. ins bu fondurulmuslarin tutunur sana başka tedaviye gerek kalmaz ama insan herşeyi düşünmek zorunda kaliyo ya olmazsa elinde bir guvencen olur iyne ler büyük nimet. yine başka yerde yaptirursin ama sgk anlaşmalı yer olursa tedavi uğruna gelir. yine karar senin tabii
bütün hastaneler veriyor orası nasıl vermez yanluz dışarıda kullanacağım zaman tup bebek bolumunden değil infertilite bolumunden cikicak rapor istersen bi daha arastur. embiyolar cozulurken herşey yolunda gittiği gibi bizulada biliyorlar yani canlılığını kaybetmişse olabiliyorlar. sen dua et allahım izniyle bisey olmayacaktirCanim badta bende oyle dusunuyodum ilac raporunu bosuna heba etmiyim dedim.ama malesef burasi disari rapor hakkini kullanmak icin vermiyor.bursa cok sikintili bu konuda.insanlarin cok hakkini yiyolar.hakkimida asla helal etmiyorum.insanlari oraya mecbur ediyor.okadar cok insan varki herseferinde siraya sokuyolar.ilk denemede 10 ay falan bekledim.ikincide 6 ay.zaten rezerv azligim var.zaman alehime isliyor.bide bukadar bekletiyolar.acikcasi cok yaptiklari isede guvenmiyorum.oyuzden baglantim kalsin istemiyorum orayla.iki tane dondurulmusum.korkum acaba cozulurken bozulma falan oluyormu
Yok canim malesef cok arastirdik.bikac kisi birlik olduk bashekimlige ciktik.bimere sikayet yazisi yazdik ama malesef sonuc olumsuz vermeme haklari varmis.koskoca bursada zaten bi tek rapor cikarabildigin yer uludag universitesi oda disari vermiyor iste.insanlari oraya mecbur birakip aylarca bekletiyorlar.valla insallah cozulurken bisey olmaz gerci transfe yapilandan daha kotu kalitesi.o birinci kaliteydi bunlar ikinci kalite.insallah dondurulmuslar bu sefer ugurlu gelir..bütün hastaneler veriyor orası nasıl vermez yanluz dışarıda kullanacağım zaman tup bebek bolumunden değil infertilite bolumunden cikicak rapor istersen bi daha arastur. embiyolar cozulurken herşey yolunda gittiği gibi bizulada biliyorlar yani canlılığını kaybetmişse olabiliyorlar. sen dua et allahım izniyle bisey olmayacaktir
şans bu arkadasim kalitesine bakmiyo. allah nasip ettikten sonra olur ins. sen bol bol dua et. onumiuzdek ay benimde dondurulmus transferim olucak allah nasip ederseYok canim malesef cok arastirdik.bikac kisi birlik olduk bashekimlige ciktik.bimere sikayet yazisi yazdik ama malesef sonuc olumsuz vermeme haklari varmis.koskoca bursada zaten bi tek rapor cikarabildigin yer uludag universitesi oda disari vermiyor iste.insanlari oraya mecbur birakip aylarca bekletiyorlar.valla insallah cozulurken bisey olmaz gerci transfe yapilandan daha kotu kalitesi.o birinci kaliteydi bunlar ikinci kalite.insallah dondurulmuslar bu sefer ugurlu gelir..
Rabbim bu sefer kucaklarimizi bos birakmasin insallah.şans bu arkadasim kalitesine bakmiyo. allah nasip ettikten sonra olur ins. sen bol bol dua et. onumiuzdek ay benimde dondurulmus transferim olucak allah nasip ederse
amin amin insRabbim bu sefer kucaklarimizi bos birakmasin insallah.
İnsallah Can'ım ins ikimizinde kuzusuna birer kardes gelsin bu yolda emek harcayan herkesin yüzünu güldürsün yuce Rabb'im :)Ya ne güzel kendiliğinden hamile kalmak çok isterdim ama bizde imkansız :)
Benimde bi kızım var 4 yaşına girecek kardeş çok istiyorum umarım bu 4. Tedavimde kardeş nasip olur :)