Insallah saglikli olcaklar canim hersey guzel olacakKizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
Opu tarihini ekleyim mi cnmKizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
cok kesın olmamakla bırlıkte pazartesı olacak sanırm istersen ekle canımOpu tarihini ekleyim mi cnm
- | İsim | Yaş | Deneme | Sorun | Merez | Opu Tar. | Trnsfr Tar. | Test Tar. | Sonuç |
1 | @kuzuma hasretim | 31 | 1 | Pko | Etlik ZHKD Ankara | - | - | - | - |
2 | O okaliptus_ | 29 | 1 | Sebepsiz İ. | Bahçeci Fulya | 21.11.2016 | - | - | - |
3 |
| 27 | 1 | Sebepsiz İ. | İstanbul Süleymaniye | - | - | - | - |
4 |
| 33 | 3 | Sebepsiz İ. | - | - | - | - | - |
5 |
| 32 | 1 | Çklt K + Hrkt Azlğ. | - | - | - | -. | - |
6 | @benim bebixsxim | 32 | 4 | Pko | Medical Park | Dondurulmuş | - | - | - |
7 |
| 32 | 4 | Azospermi | - | - | - | - | - |
8 |
| 40 | 1 | Rezerv, hareket ve sperm azlığı | Antalya TBM | - | - | - | - |
9 |
| 33 | 3 | Sperm azlığı | Bursa Uludağ Üni. | - | - | - | - |
10 |
| 25 | 1 | Tüpler Tıkalı | Bahceci Umut | - | - | - | - |
Bahceci umut yazmayi untmusum ekleyebilirsin :)Hosgeldin canimm ekliyorum senide listeyee
Ekledim cnmm bende bu gun ilk ignemi vurcam kendimee.cok kesın olmamakla bırlıkte pazartesı olacak sanırm istersen ekle canım
hadi hayırlı olsun cnm adım adım gidiyoruz bebişlerimize dogru. gozumde buyuttugum kadar zor olmadı sımdıye kadarkı sürec umarım senın de rahat gecer yumosların guzelce buyurEkledim cnmm bende bu gun ilk ignemi vurcam kendimee.
Insallah canim insallah rahat gecer pko olunca riskli aslinda cok yum gelisiyo birden ama ben en cok opudan korkuyorumm onu atlatsaydik bihadi hayırlı olsun cnm adım adım gidiyoruz bebişlerimize dogru. gozumde buyuttugum kadar zor olmadı sımdıye kadarkı sürec umarım senın de rahat gecer yumosların guzelce buyur
Hayirli olsun canim ayni sayilirizInsallahh.. Ilk ignem yarin bakalim daha yolun basindayim allah utandirmasin
bol su ıc cnm bu surecte cok tuzlu fln yeme vucut su tutmasın dıyorlar. acıkcası opu benı de brz endıselendırıyor ama anestezı alacagım nasılsa bırsey farketmeden ıs bıtecek dıye gevsetıyorum kendımı. snrası brz sancılı olabliyormus ama katlanırız artık onaInsallah canim insallah rahat gecer pko olunca riskli aslinda cok yum gelisiyo birden ama ben en cok opudan korkuyorumm onu atlatsaydik bi
Zaten cok su icerim ben :) damacanayla gezsem yeri esim ne cabuk bitiriyon diye kiziyobol su ıc cnm bu surecte cok tuzlu fln yeme vucut su tutmasın dıyorlar. acıkcası opu benı de brz endıselendırıyor ama anestezı alacagım nasılsa bırsey farketmeden ıs bıtecek dıye gevsetıyorum kendımı. snrası brz sancılı olabliyormus ama katlanırız artık ona
hiç stres yapma ztn hafif dozla uyutuyorlar yarım saat fln uyuyacakmısız. stres bu donemde hıc işimize yaramayan birşey. herkes yaptırıyor ve uyanıyor sen mı yaptıramayacksın diyip yureklendir kendini:) millet ne amelıyatlardan uyanıyor bu ufak bir işlem panikleme hiç:)Zaten cok su icerim ben :) damacanayla gezsem yeri esim ne cabuk bitiriyon diye kiziyo
Kiz bende uyanamama korkusu var agriyi falan gectimm. İcim bi tuhaf oluyo aklima geldikcee.
Canim sayiya hic takilma bir yumurta cikip onunla hamile kalanida biliyoruz.yeterki kaliteli olsun saglikla dollensinler..Kizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
İnsallah canim dedigin gibi yapmaya calisirimm. Sen once olcan anlatirsin artikkhiç stres yapma ztn hafif dozla uyutuyorlar yarım saat fln uyuyacakmısız. stres bu donemde hıc işimize yaramayan birşey. herkes yaptırıyor ve uyanıyor sen mı yaptıramayacksın diyip yureklendir kendini:) millet ne amelıyatlardan uyanıyor bu ufak bir işlem panikleme hiç:)
Yumurta az olunca sanci cok olmuyo canim merak etme.ben iki kere girdim ikisode cok rahat gecti.sonrasin lekelenme tarzi bi kanamam oldu ama agrim hic olmadi.sonrasinda kalkip hep gezmeye gittim dusun yanibol su ıc cnm bu surecte cok tuzlu fln yeme vucut su tutmasın dıyorlar. acıkcası opu benı de brz endıselendırıyor ama anestezı alacagım nasılsa bırsey farketmeden ıs bıtecek dıye gevsetıyorum kendımı. snrası brz sancılı olabliyormus ama katlanırız artık ona
sımdı onun heyecanı basladı kac tane embrıyom olur acaba diye dusunuyrm transfer edilecek bir taneye bile razı olablrm :)Canim sayiya hic takilma bir yumurta cikip onunla hamile kalanida biliyoruz.yeterki kaliteli olsun saglikla dollensinler..
ilk opu bnmki olacak engin tecrubelerımı anlatırım artık:) o gun dualarınızı isterım ama :)İnsallah canim dedigin gibi yapmaya calisirimm. Sen once olcan anlatirsin artikk
Oncelikle hayirli olsun insallah ,Kizzlar bu embriyo kalitelerinden anlayan varmi.uc tane dondurulmusum var az once doktordan ciktim ucude BA kalitedeymis bu nedemek oluyo.iyi biseymi sizce.estrofemle basladik bakalim.pazartesi tekrar kontrol.
İstedigin dua olsunn butun dualar seninle canimmilk opu bnmki olacak engin tecrubelerımı anlatırım artık:) o gun dualarınızı isterım ama :)