2016 Aralik tup bebek

Merhaba Ilayumut . Kacinci denemen8z olacak acaba? Hangi ayda planliyorsunuz. Bizde kasım yada aralik gibi 5. Tedavi icin plan yapiyoruz. Ayni doneme tevafuk ederse yine bi forum altinda fikir alisverisi destek teselli vs adina bir arada olabiliriz. O yuzden sordum canim. Hepimuzin hakkinda hayirlisi olsun.

Selam cnm 4.denememiz olacak bizde Aralık gibi düşünüyoruz inşallah aynı döneme denk geliriz cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olur pozitif haber veririz birbirimize

Seni cok iyi anlayabiliyorum kuzum artik bende kendimi cok iyi hissetmiyorum bu konuda ve hicbir girisimde yapasim yok ya böyle artik birakmis gibiyim herseyi esim ignesini vurdurmak icin bile saatlerce dil döker hale geldi artik o derece bitmis bir haldeyim o günü hatirlamak bile istemiyorum ama o kadar kazinmis ki hafizama 9 ocak 2017 sanki uyandigim basladigim her gün o gün ilk denememde yıkıldım güçsüz biri olduğumuda kabul ediyorum artık insallah sen bu sefer bebegine kavusursun kuzum insallah seninde doğum haberlerini aliriz diger kizlar gibi dualarim sizlerle

Yıkımlar çok zor cnm ne kadar unuttuk desekte unutulmuyor iste 4 deneme yaparak ne kadar guclu bi anne oldugunu ne guzel de ortaya koyabiliyorsun cnm oysa ben daha ilkinde korkak gbi koseme kacmayi biliyorum bahanelerin arkasina siginmaya calisiyorum önceden cok isterdim gidelim deneyelim bi an önce diye oysa simdi nerdeyse bir senem dolacak kaan hoca bu ayki testten sonra tup bebege gecelim demiş msji okudum ağlamaya basladım istemiyorum diye degisik bi ruh haline büründüm artık çok korkuyorum insallah bir gün yenerim bu korkumu ve sizler gbi pes etmeden denemelerimi gerceklestirebilirim

Yıkımlar çok zor cnm ne kadar unuttuk desekte unutulmuyor iste 4 deneme yaparak ne kadar guclu bi anne oldugunu ne guzel de ortaya koyabiliyorsun oysa ben daha ilkinde korkak gbi koseme kacmayi biliyorum bahanelerin arkasina siginmaya calisiyorum önceden cok isterdim gidelim deneyelim bi an önce diye oysa simdi nerdeyse bir senem dolacak kaan hoca bu ayki testten sonra tup bebege gecelim demiş msji okudum ağlamaya basladım istemiyorum diye degisik bi ruh haline büründüm artık çok korkuyorum insallah bir gün yenerim bu korkumu ve sizler gbi pes etmeden denemelerimi gerceklestirebilirim

Canim benim herkes farkli duygularla basa cikmaya calisiyir. Hepimuz ayri bireyleriz isimuz gücümüz esimuz yakin çevremiz yetisturilme tarzimuz vs vs birsuru farklilikkar icinde burde bubimtuhan ike basa cikmaya calisiyiruz. Herkesin bedensel ve ruhsal tepkusi farkli farkli oluyor dedigin gibi kkmi hic baskayamiyor kimi ilkinde kimi 2 kimi 3-4-5-6-7-8...... Zaten tedaviye dur deme sayusi yok bunu esler ozelliklede baysn belirliyor. Burda yazdigim bana gore kusacik okan bu yazı yaşadıklarının zerresi inan. Denedigim bitkusel kurleri, buhar banyolarini cesit cesit bitkisel tapmonlari hacamatlari karın, kasık, makat ve rahim icine defalarca yapilan sülük tedavilerini vs vs vs hiçbirini yazmadım. Bur yanim bu konuyu hic acmak cocugun c sini tup bebegin t sini duymak istemezken diger yanimda bu yasadikkarimi saniye saniyesine gunkerce anlatmak istiyor. Bende her tedavide bu son derim genelde. Sen nasıl benim 4 dene yapip pes etmedigimi dusunuyorsun bende 8-9-10 defa deneyenkeri okuyunca ayni sekilde hayretle ve imreberek okuyirum. Ne azim varmis diyorum. Cevredekikerin soruları onerileri de bijturiyir insani. Yeri geliyor kendi öz annemin bile beni ankayamadigini görüyorum. Benim icin kotuluk istrmez evet, biliyirum ama bazi tedavi yontemkerini söylemesi bazrn ısrarcı olması bunaktiyor. Artik bebek mevlutleribe gitmiyirum. Esimde izin vermiuir cunku son gittigim mevlitten yikilmus bir sekikde döndüm. İnsanlarin iyi niyetle sirtima dokunarak"ALLAH sanada nasib etsi" diyerek ettigi dualar bike inanilnaz sinirlendiriyor beni. Bende onların yerinde olsam aynilarini soykerdim biliyirum ama elinde degil kaldiramiyirum. Bu duygularla basetmeye çalışmak bi de arada kinseye çaktırmadan tedavi sürecine girmek ......
Ne diyim bilemiyorum. RABBİM tam anlamıyla kendisine teslim olup, hukmune razi olmayi cumlemize nasib etsin. Netten basarili tup bebek hikayelerini oku. Onlarda umudunu ve gucunu arttırıyor. MEVLAM gonlunu genişletsin, ferah etsin inşaallah. Unarim en kısa zamanda burda iyi haberlerini tekrar yola ciktigini yazarsin. Sevgiler duaci

Canimm az önce tesadüfen gördüm ikizlerin geliyormuş çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

Canım benim ikiz değil bir tane teşekkür ederim.
Aaa ben mi yalnış anladım ikiz topiginde görünce öyle diye anladım neyse tek yada çift rabbim sağlık versin sağlıkla kucağına aldirsin❤❤

Aaa ben mi yalnış anladım ikiz topiginde görünce öyle diye anladım neyse tek yada çift rabbim sağlık versin sağlıkla kucağına aldirsin❤❤
Topic sahibi bizim eski topicden arkadaş . İkiz bekliyor yeni topic açtı bizde birkaç arkadaş topiği takip ediyoruz. Doktorum istemedi 2 embriyo transferi, bir tane transfer etti bana, Allahıma şükürler bebeğim tutundu. Sen nasılsın? Sanırım yeni tedaviye başlıycaksın canım. Takip ettiğim bir topic daha var benim tedaviye başlıycak olanlar ve şu an hamiş olanlar diye yeni açıldı o da , istersen gel sende o gruba.

Merhaba hanımlar
bizim sorunumuz tüplerin kapalı olmasıydı. İlk hsg kapalı cikti sonra laporoskopik cerrahi ile yine açılmadı ameliyatı sonrası tekrar hsg çekildi o da kapalı 4 tup bebek ve 4 NEGATİF . Bu ay 5. Deneme icin dr ile görüştük "Echomar da cevat bayrak kateterli hsg çekiyor oraya git dedi. Dun gittik ve "İKİ TÜPÜM DE AÇILDI" dunden beri şoktayiz. ALLAH ima hamd olsun 5 yildir ilk defa iyi bir haber aldik bu tedavi surecinde. Cuma dr. Kontrolum var, muyene ve degerlendirme yapacak doktorum. Umarım hepimiz daha hayırlı ve guzel haberler aliriz. RABBİM bu yolda tum kardeşlerimin yardımcısı olsun. Sevgiler duaci

Hayırlısı olsun canım, ne kadar güzel bir haber :) allahım hamile olduğun günleride göstersin inşallah.

Canlar 25 ağustosta bebeğim dünyaya geldi çok şükür 8 günü devirdik.zor ve güzel bi süreç anca girebildim.rabbim burdaki olmayan arkadaslarımada nasip etsin çok dua ettim.kendinize iyi bakın
Hayırlısı olsun canm bnm rabbim sıhhatli ömürler yasatsın inş

Tek olsun bizim olsun çok şükür bin şükür günler çabucak geçsin de kucağına sağlıkla al cefasinı çektin şimdi sefasını sürme zamanı evet cnm kısmetse bizde başlıyoruz bikaç aya Ocak ayında eşim 3 4 aylık tedavi için başlayacak 3 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıyacaz inşallah bakalım rabbim nasip edecek mi umarım bu son olur bende isteyen herkeste müjdeli haber veririz

Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…