2016 Aralik tup bebek

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir ya nedendir bilmiyorum ama bu forumdan bildirim gelince benim canım acıyor çok saçma ama acıyor işte

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir ya nedendir bilmiyorum ama bu forumdan bildirim gelince benim canım acıyor çok saçma ama acıyor işte
Benimde öyle yanlız değilsin patlıyacak bomba gibiyim ama dalga ya vurup iyi görünmeye çalışıyorum ailemden birisi ağlarken görse beni psikoloğa git sen iyi değilsin diyor iyi değilim gerçekten ama bırakında acımı yaşayım. Beni kimsenin tanımadığı yerlere kaçasım var

İnsana acısını bile yaşatmıyorlar rahat rahat ya sen naptın cnm var mı yakınlarda tedavi filan benimki yine aralığa ertelendi sanırım

Canım sen g.çal mıydın

Canım sen g.çal mıydın
Evet benim. Yokcanım benim donmuş emriolar var ama maddi yönden kapaktık o konuyu hiç konuşmuyoruz evde bi de yaptırırsak genetiğe gitçekmiş emriolar oonun parasıda dolarla falanmış seninki niye ertelendi canım

Canım biz Eylül Ekim gibi düşünüyorduk ama maddi olarak sanırım biriktiremeyecez o yüzden aralığa birakacaz inşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde kavusuruz miniklerimize inşallah sağlıkla kucağımiza alacagimiz evlatlar nasip etsin canım benim

Ya insan tabi düşünüyor hamile olsam şimdi şukdr olcakti diye
Ben bu transferden 3 ay önde yaptırmıştım düşük olmuştu eger düşmese bu hafta Doğum yapacaktım diye düşündüm gecen gün .. herşey nasip kısmet hamile olmaylada iş bitmiyor sıkıntı stres doğurana kdr var ondan sonrada ayrı korkular oluyor.. rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin evlat bambaşka bşy

21haftalık hamileyken bebeğin beyninde su olduğunu söyledi doktor kalbindede sorun vardı öğrendikten 10gün sonra kalbi durdu hayırlı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elden
ayyy kiyamam duymamıştım hiç bir yerde yazınıda okumadım tekrar tedavi muhabbetini duyunca sok oldum. gerçekten cok uzuldum bende sizinle transfer olmuştum benimki negatifti ordan biliyorum seni. daha önce 6 haftalık dusuk yapmıştım dünya basima yıkılmıştı sanki hiç geçmeyecek gibiydi senin bu kadar ilerlemiş gebeligimde böyle olması çok çok üzücü. mevlam sabir versin güç kuvvet versin arkadadim. peki sebep neden bisey dedilermi tarama testlerinde hic bisey gorunmedimi yeni mi oldu bu ayyy çok saskinim

Çok sağol canım o haftaya kadar herşey normal di 20.hafta kontrole gittiğimde dünyam başıma yıkıldı genetik test yaptırıcaz bizdenmi kaynaklanıyor diye belli sebebide yokmuş açıkçası inşallah bizde bi sorun yoktur

Çok geçm
Çok geçmiş olsun cnm Allah sabır versin sana. İnş emeklerinin karşılığını alırsın.

ins genetik temiz cikar ve mevlam tekrar nasip eder. sanada banada bütün isteyenlere de sağlıkla kucagimiza alacagimuz hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam.

Merhaba
Aydın Arıcı hocaya bende 4. denemede gittim. John Hopkins Anadolu Sağlık merkezi baştan belirttiği ücreti, tedavi sırasında değiştirdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Eksik bilgilendirme ve ilgisizlik diz boyu. Embriyo gelişimi zayıf olduğu için donduracaklarını taze transfer yapamayacaklarını ilettiler tamam dedik. Sonra asistan arayıp dondurma için ayrıca 1260 tl ve sonra transfere gelirkende 3250 alacaklarını iletti!!!!! Başta söylenen rakamlar ise 2100 takip, 2100 toplama, 2100 transfer içindi. Şimdi embriyo dondurulunca ellerine düşmüş olduk, aynı transfer işlemi için 3250 tl artı dondurmaya 1260 tl istiyorlar resmen soygun!!! Kesinlikle tavsiye etmem, ya da gidecekseniz baştan iyice sorun ücretleri.. Birde ne Aydın Hoca nede Ebru Hoca halen arayıp da bilgilendirme yapmadı. Hiç ilgili değiller!!!!

Çok geçmiş olsun umarım tekrar allh o duyguyu yaşatır bize

bende ilk tüp bebek denemende sevinenlerdendim , fakat oğlumu 34 gün önce 22+3 haftalıkken erken doğumla kaybettim.

sapasağlam canlı bir çocuk doğurdum 560 gr. ama çok küçük olduğu için tutunamadı hayata , bizimki yüksek rağım ağzı yetmezliği dediler ama kesin bir şey yok , hemde ayrıntılı ultrasondan 1 hafta sonra gerçekleşti doğum.

genetik test bizde yatıracağız Zeynep kamil hastanesi ücretsiz yapıyormuş , araştıramadım daha sen yaptırdın mı?

Geçmiş olsun, başın sağolsun olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabrını versin inşallah yaşadığımız acı çok zor ama geçecek inşallah canım. Bende yaptırdım genetik test kaysesi tıp fakültesinde sonuç çıkmış ama henüz almaya gidemedik. Canım senin rahim ağzını ölçmüyormuydu birden açılmış olamaz doktor hatasından kaybetmiş olma oğlunu canım benimki 16 haftadan ölçmeye başlamıştı doktor öyle sıkıntı varsa neden serklaj yapılmadı ufff çok üzüldüm canım ya allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda bizde hamile kalırız inşallah Ymrv

Son düzenleme:
Ayyy cnm ya ( senin cok daha kotuuuu rabbim sabir versinn inan cok uzuldum yazmasamda arada kizlara bakio cikiyom iyi haberlerini gormek icin icimi burktun simdii benim 5 haftalikti beynimden gitmiyoo ya senn off cnm ya ne diyim ki rabbim sabbir ihsan eylesinnn

Bu ne ya hamileyiz diye gucagimiza almadan sevinemiycekmiyiz diyordum boylede okuyunca cok zor cnmm yaaa offf rabbim sabir versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…