2016 Aralik tup bebek

Ayyy cnm ya :KK43:( senin cok daha kotuuuu rabbim sabir versinn inan cok uzuldum yazmasamda arada kizlara bakio cikiyom iyi haberlerini gormek icin icimi burktun simdii:KK43: benim 5 haftalikti beynimden gitmiyoo ya senn off cnm ya ne diyim ki rabbim sabbir ihsan eylesinnn :KK43:
Sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırız elden hiç bişey gelmiyor rabbimin verdiği ömür o kadarmış hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Ilayumut Ilayumut sen nslsn cnm ne durumdasinn?
Bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın neler yapıyorsun bizde durumlar aynı hiç bir şey yapamadık henüz maddiyat yüzünden eşim Eylül gibi kısmetse tedaviye başlayacak 4 ay sonra da tüp bebeğe inşallah başlıyacaz sen neler yapıyorsun var mı yakınlarda tedavi :KK66:rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun rabbim rast getirsin bu defa inşallah :KK36:ayrıca aklına geldiğim için mutlu oldum :KK15::KK60:

Kızlar günaydın, hatırlarsanız bende bebeğimi 9 haftalık kaybetmiştim. Kalbi durmuştu. Kromozom analizimiz yapıldı ve temiz çıktı. Eşimde de hiçbir sorun yok. Ekte yazılan testleri istedi doktor benden ve sonuç olarak ne yazıkki 3 tanesi pozitif çıktı. Genetik bir rahatsızlığım varmış. Vucut embriyoyu kabul etmiyor ve öldürüyormuş. Tedavisi yok ama tüp bebek denemeden önce başlanacak ilaçlar ve 9 ay boyunca kullanmam gereken ilaçlar var. Kan pıhtılaşma testim negatif çıktığı halde pıhtılaşmaya meyilli çıktı. Ancak bu genetik sorunun tedavisinde de kullanılan ilaçlar aynı pıhtılaşmayla beraber. Öncesinde ise 3 aşamalı serum kürü verecekler bana bağışıklık sistemimi dengeleyebilsinler de bebeği kabul etsin vücutum diye. Bilginiz varmı bu testlerden bilemiyorum ama eğer yoksa mutlaka araştırın. Çünkü bu sorunu taşıyNlar hamileliğin herhangibir evresinde kaybedebiliyormuş beneğini

Eklentiler

• image.png
    image.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar günaydın, hatırlarsanız bende bebeğimi 9 haftalık kaybetmiştim. Kalbi durmuştu. Kromozom analizimiz yapıldı ve temiz çıktı. Eşimde de hiçbir sorun yok. Ekte yazılan testleri istedi doktor benden ve sonuç olarak ne yazıkki 3 tanesi pozitif çıktı. Genetik bir rahatsızlığım varmış. Vucut embriyoyu kabul etmiyor ve öldürüyormuş. Tedavisi yok ama tüp bebek denemeden önce başlanacak ilaçlar ve 9 ay boyunca kullanmam gereken ilaçlar var. Kan pıhtılaşma testim negatif çıktığı halde pıhtılaşmaya meyilli çıktı. Ancak bu genetik sorunun tedavisinde de kullanılan ilaçlar aynı pıhtılaşmayla beraber. Öncesinde ise 3 aşamalı serum kürü verecekler bana bağışıklık sistemimi dengeleyebilsinler de bebeği kabul etsin vücutum diye. Bilginiz varmı bu testlerden bilemiyorum ama eğer yoksa mutlaka araştırın. Çünkü bu sorunu taşıyNlar hamileliğin herhangibir evresinde kaybedebiliyormuş beneğini
Cnm aslında kolay tedavi yöntemin var :KK66: başarılı bi merkezde hamile kalırsın devamıda gelir :) önce bağışıklığını baskılarlar pıhtılaşma iğnene başlarlar sorunun çözülür :KK66:

Bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın neler yapıyorsun bizde durumlar aynı hiç bir şey yapamadık henüz maddiyat yüzünden eşim Eylül gibi kısmetse tedaviye başlayacak 4 ay sonra da tüp bebeğe inşallah başlıyacaz sen neler yapıyorsun var mı yakınlarda tedavi :KK66:rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun rabbim rast getirsin bu defa inşallah :KK36:ayrıca aklına geldiğim için mutlu oldum :KK15::KK60:
Her zaman aklimdasiniz cnm bnm:KK25::KK68:bizde ayni esim istemiyor tekrar denemeyi nsl kandiracam bilemiyom cnm bnm kromozom testi istedi drmz ayrica bilmiyom ki cnm maddiyattan gectim esimm ikna olmuyo:KK43:

Cnm aslında kolay tedavi yöntemin var :KK66: başarılı bi merkezde hamile kalırsın devamıda gelir :) önce bağışıklığını baskılarlar pıhtılaşma iğnene başlarlar sorunun çözülür :KK66:
Evet cnm tedavi yöntemi kolay ama yinede korkuuorum . İlaçlar yeterli gelmezse de daha ileri aylarda kaybederim bebeği diye doktorumu seçtim cnm, yeni bir merkezde deniyorum bu sefer. Kısmetse eylüldeki adetimle beraber başlıyoruz tedaviye. Imarım bu defa başarırız. İlk gittiğim merkez bu testlere hiç bakmamıştı. Eşimde morfoloji bozukluğu var demişlerdi. Şu anki merkez ise testleri yaptı, eşimde de hiçbir sorun yokmuş dedi. İlk merkeze inanıp devam etseydim her denememde bebeği kaybedecektim

Evet cnm tedavi yöntemi kolay ama yinede korkuuorum . İlaçlar yeterli gelmezse de daha ileri aylarda kaybederim bebeği diye doktorumu seçtim cnm, yeni bir merkezde deniyorum bu sefer. Kısmetse eylüldeki adetimle beraber başlıyoruz tedaviye. Imarım bu defa başarırız. İlk gittiğim merkez bu testlere hiç bakmamıştı. Eşimde morfoloji bozukluğu var demişlerdi. Şu anki merkez ise testleri yaptı, eşimde de hiçbir sorun yokmuş dedi. İlk merkeze inanıp devam etseydim her denememde bebeği kaybedecektim
Hadi bakalım Eylül'e bşy kalmadı bak gör busefer alcan kucağına İnan stres sıkıntı doğurana kdr bitmiyor sorun olsun olmasın farketmiyor .. gerçekten kolay çözümü olan bşy doktorun iyi daha ne olsun:KK66:

Merhaba hanımlar. Ben yeni yaptırdım. Pozitif sonucu aldım. Negatiften sonra diyetisyene gittim. Yağ oranım %12 den %17,7 ye geldi. %20 de normal insan olacaktım. :KK71: Ama daha fazla alamadım. Ayrıca histereskopi oldum. Rahim hasarlama denen bi işlem yaptı doktor. Yani bir çizik atma. Bu çiziği iyileştirmek için vücut Rahime fazla enzim vs gönderiyormuş bu da tutunmayı arttırıyormuş.

Önceki denemede 25 ile başladığım beta hcg 2 gün sonra 22 olmuştu yani kimyasal gebelik olmuştu.

Bu sefer 119 ile başladım. 2 gün sonra 240 oldu. Tekrar teste gerek olmadığını lekelenme olursa bakılacağını söyledi.

Çarşamba günü yani 2. Gün transferinden 21 gün sonra keseyi gördük. Allah tamamına erdirsin Göbüşlerimizi kucaklarımızı bebişle doldursun. :anneadayı:[/QUOTEcanım nasılsın senin mesajını gördüm başka bi postta bebek inşallah seninledir :dua:

Her zaman aklimdasiniz cnm bnm:KK25::KK68:bizde ayni esim istemiyor tekrar denemeyi nsl kandiracam bilemiyom cnm bnm kromozom testi istedi drmz ayrica bilmiyom ki cnm maddiyattan gectim esimm ikna olmuyo:KK43:
Canım biraz zamana bırak kendi kendine isteyecektir herseyin ilacı zaman eşim bu tedavide olmazsa son artık yapmıyacam diyordu negatiften hemen sonra eşim başladı tekrar hesaplamaya ne zaman başlayabiliriz diye hani yapmıyacaktık tekrar dediğimde ömrüm nefesim ve param yettiği sürece yaptıracağım olursa olur olmazsa ilerde keşke dememiş olurum dedi :KK43:

Kizlar merhaba nasilsiniz nasıl gidiyo hamile olanlar dogumunuz yaklasti canlar rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim gbi yolun basinda firar edenler ve ne yazik ki yolun ortasinda brakmak zorunda kalanlar sizler nasilsiniz yeni tedaviler ne zaman yada düşünüyomusnuz diye sorayim veya yapan var mı

Kizlar merhaba nasilsiniz nasıl gidiyo hamile olanlar dogumunuz yaklasti canlar rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim gbi yolun basinda firar edenler ve ne yazik ki yolun ortasinda brakmak zorunda kalanlar sizler nasilsiniz yeni tedaviler ne zaman yada düşünüyomusnuz diye sorayim veya yapan var mı
Selam tatlımmm:KK54:artık kimse girmiyor ne yazık ki sen nasılsın nasıl gidiyor napıyorsun tekrar tedavi ne zaman biz Eylül de eşim kendi tedavisine başlayacak kısmetse :dua::dua:inşallah sorun olmazsa da Aralık yada en gec ocakta tekrar baslayacaz eşime 3 4 aylık tedavi uygulayacak artık dr ne zaman tamam derse baslayacaz :KK76:şimdiden günleri iple çekiyorum korku var umut umutsuzluk herşey var ama ne yazık ki umutsuzluk en çok var sanki boşa kürek çekiyoruz gibime geliyor:işsiz::işsiz:hayırlısı artık hepimiz için :KK15:

Kizlar ilk hamile kaldigimi ogrendigimde kendimi burda sizlere soru sorarken bulmustum degerlerim kanamalar fln derken ben geldim yolun sonuna yarin allah nasip ederse oglumu kucagima alacagim hepiniz aklimdasinz allah isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda sizde bana dua edin hayirliisyla atlatayim

Kizlar ilk hamile kaldigimi ogrendigimde kendimi burda sizlere soru sorarken bulmustum degerlerim kanamalar fln derken ben geldim yolun sonuna yarin allah nasip ederse oglumu kucagima alacagim hepiniz aklimdasinz allah isteyen herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda sizde bana dua edin hayirliisyla atlatayim
Sag salim kucağına alırsın inşallah cnm evladın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

Slm arkadaşlar hepimiz için burda pozitif yada negatiflerle berberdik. Rabbim negatiflere inş tez zaman pozitifleri gösterir. Umut dua arkadaşımız vardı burda oda bugün doğum yaptı ikizlerine.
Darısı zamanı az kalanlara ve hamile kalmayı isteyen arkadaşlara inş allah bebek nasip etsin. Bende 15 gün sonra nasipse giricem doğuma dualarım sizlere rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba hanimlar, gecen aralik ayinda yeni umutlarla yola ciktigimiz 4. Denemede negatifi gördük malesef. Sonuc gununden sonra 1_2 defa girdim bu forma ama sonra hic ugramadim diyebilirim. Eger pozitif olsaydi gebeligin son gunlerinde olacaktım bende ama nasib degilmus. Aklima dustu bi bakayim dedim kimler ne durumda dite. Masaallah ikiz bekleyenler yarin doguma girecek olanlar. Her negatif sonrasi pes etmeye cok yaklasmis olasakda. Gunler gecip de ilk aci dinince yine evlat hasreti galip geliyor ve esimle birlikte yeni tedavi plani yaparken buluyoruz kendimizi. ALLAH nasib ederse onumuzdeki aralik ayinda tekrar baslamayi düşünüyoruz. RABBİM hepinize/hepimize kendi katindan, gozumuzun gonlumuzun sûruru, giz aydinligimuz olacak, yuvamiza hyzur vedilesi olup yuvamizi taclandiracak, hayırlı, saglikli salih ve Saliha evlatlar nasib etsin amin. Sevgiler. duaci duaci

Selam tatlımmm:KK54:artık kimse girmiyor ne yazık ki sen nasılsın nasıl gidiyor napıyorsun tekrar tedavi ne zaman biz Eylül de eşim kendi tedavisine başlayacak kısmetse :dua::dua:inşallah sorun olmazsa da Aralık yada en gec ocakta tekrar baslayacaz eşime 3 4 aylık tedavi uygulayacak artık dr ne zaman tamam derse baslayacaz :KK76:şimdiden günleri iple çekiyorum korku var umut umutsuzluk herşey var ama ne yazık ki umutsuzluk en çok var sanki boşa kürek çekiyoruz gibime geliyor:işsiz::işsiz:hayırlısı artık hepimiz için :KK15:
Bizim tüp denemesi sürecimiz kapandi kuzum malesef yani kendimi o konuda iyi hissetmiyorum artik icimdeki atesle yasamayi ogrenmem lazm insallah senin icin hayirlisi olur kuzum benm insallah bu sefer bebegin sana gelir ve simsiki tutunur ve saglikla kucagina alirsin insallah masallah kizlar doguma gidiyor teker teker insallah bir gün bizde yasariz diyim o zaman herkeste evlat hasreti körüklenirken bende git gide sönüyor olmayacakmis gibi sanki o yuzden bosuna kendmizi yormak ve yipratmak istemiyorum hepiniz dualarimdasniz :dua::KK15:

Bizim tüp denemesi sürecimiz kapandi kuzum malesef yani kendimi o konuda iyi hissetmiyorum artik icimdeki atesle yasamayi ogrenmem lazm insallah senin icin hayirlisi olur kuzum benm insallah bu sefer bebegin sana gelir ve simsiki tutunur ve saglikla kucagina alirsin insallah masallah kizlar doguma gidiyor teker teker insallah bir gün bizde yasariz diyim o zaman herkeste evlat hasreti körüklenirken bende git gide sönüyor olmayacakmis gibi sanki o yuzden bosuna kendmizi yormak ve yipratmak istemiyorum hepiniz dualarimdasniz :dua::KK15:
Canim yaa oyle oluyor di mi illaki bi yerde insan pes ediyor. Bende pes ettim cok ama zaman geçtikçe yine dedik yeniden dedik ciktik yola. 4 deneme 4 negatif sonuç 4 ayri yikim husran depresif haller aglamalar vs vs her seferinde tekrar ayni uzuntuyu yasamak istemesekde evlat hasreti düştükçe yüreğimize yeni tedavi sureci planlari yaptik. 4. Denemeye kadar esim daha sogukkanli davranir surekli beni teselli eder, oyuncagi kirilmus cocugu avutmaya calisan ebeveyni gibi beni avuturdu. Ama 4. Negatifi doktorumuzdan duydugumuz anda tepkisiz durabilneyi sadece 30 saniye basarabildim ve sonrasinda engel olamadim gozyaslarima ve basimi kaldirip esime baktigimda icim bi o kadar daha acidi onunda agladigini gordum cunku. Ilk defa sahit oldum onunda negatife ağladığına.. Yikildim, icim yandi acidi o oldu bu oldu eve dondugumuzde sanki onceden bebegimiz evimizdeymis de simdi onun olmadigi bos evimize geri dönmüşuz gibi hissettim. 1,2,3,4,5 gun derken gecti gitti o yogun aci bitmedi tabiki hep aciyo sol yanim hala depresif hallerim oluyor. Ruhum daraliyor aglama krizi de yasiyorum ama ara sira belki bi tanidigin dogum haberini alinca belki tv de yada orda burda bebek gorunce. Noldu simdi bu kadar uzuntu yaşandı noldu??? Vazgemedik vazgecemedik vazgeçemiyoruz. Yasimuz 36 oldu. Yarin obur gun 45/50 yadina geldigimde "keske yaa keskeee, yasim musaitken deneyebildigimuz kadar deneseydik" demek bunu diyerek pusman olup simdikinden daha cok uzulmek istemiyoruz. Maddi imkanimiz da bu tedavi icin oek uygun degil, ama ILK ONCE RABBIMIN İZNİYLE omrumuz sagligimuz yettigince biriktirip deneyebildigimuz kadar deniycez insaallah. MEVLAM bu yolda olan herkesin ger daim maddi manevi yardimcisi olsun. Hayirli evlatlari nasib eylesin insaallah. Sevgiler...

Kuzum o yıpranmayı öyle iyi anlıyorum ki dün akşam eşimle bu konuda konuştuk bikaç ay sonra tekrar deniyecez ama bu defa umut yok denecek kadar az bende daha şimdiden o stresli günleri kara kara düşünüyorum eşime dedim bu defa olursa olur inşallah ki olur ama olmazsa cidden tekrar yaptırmaya gücüm takatim yok o sıkıntıları artık yaşamak istemiyorum eşim ki her konuda dik durur hiçbir zaman ağladıgini görmedim ama son tüp bebekte hıçkıra hıçkıra ağladı şuan bile o gün aklıma geldi ve gözlerimden akan yaşlarla yazıyorum bunu sana evet tekrar olmazsa tüp bebekten vazgeçecem ama evladımdan asla sadece dogurarak anne olunmuyor emsalleri çok var önemli olan onu yüreğinde hissetmek evlat edinmek için başvuru yapacağım eğer yine olmazsa çünkü içimdeki evlat aşkı asla dinmiyor gittikçe büyüyor rabbim hiçbir kulunu evlatsız bırakmasın biraz karışık yazmış olabilirim çünkü artık kendimi kimseye ifade edemiyorum ve cidden konu evlat olunca hiç iyi değilim

X