- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
Sorunu saptamak en onemli sey tabi o yuzdn bnde ne ogrenrsm arastrmaya calisiyrm sebepszi infertilite olmak bunu gerektiryor sanrm. Ins saglikli gebelik yasarrsn sag salim kucagina alirsn cnmÇok sağol cnm, bir bakayım forma , doktorumada bir sorayım bakalım ne diyecek. Bizim 5. Güne kadar gitti embriyolar, toplam 6 embriyo, 3 er konuldu, ilk deneme boş gebelik, 2. Deneme 9. Haftada kalp durması.
İnşallah cnm benim, Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.Sorunu saptamak en onemli sey tabi o yuzdn bnde ne ogrenrsm arastrmaya calisiyrm sebepszi infertilite olmak bunu gerektiryor sanrm. Ins saglikli gebelik yasarrsn sag salim kucagina alirsn cnm
Onlarda olcak allahın izini ile İnan her ay ayrı stresli oh diyemedim ben 4.5 aylık olduk ..Amin cnm birde kalp atidini keseyide görseydim.
Negüzel cnm mşlh eşin için kullandığın ilaçlar çok iyidir düzenli kullanmaya devam edin .. acaba aşılama yapılabilirmi doktora sordunmu :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben kürtaj sonrası 2. Adetimi gördüm. Dün de yeni bir doktora gittim ve eşime yapılan semen analizinde morfoloji %10 çıktı ve yeni doktorumuz ikinizde de hiçbir sorun yok noral yollada hamile kalabilirsin dedi bize. Kafam çok karışık. Kürtajdan beri eşime proxeed plus ve evicap içiriyordum birde yediklerine çok dikkat ediyor, bir ayda keçiboynuzu kürü yaptık. İki doktor arası çık uçuk rakamlar var. Doktor bebeğin kalbinin niye durduğunu araştırmamız gerekiyor dedi birde ikimizede kardiyotip testleri yaptı, sonuçları bir ay sonra alacağız.
Hayırlı olsun cnm çok sevindim adına ama malesef stresten olmuyomusum hala olmadm 3. Aya grcem nerdeyse hayırlısı olsun artık ne diyeyim inşallah birgün bende bebegimin hayaliyle değilde kendisiyle uyurum uyanirimMerhaba Ben aralikta tup bebek yapmistim yumurtalarim döllenmemisti Marta kenndiligimden hamile kaldimAllahtan hic umut kesilmez bir mucize oluyor.Ben yeniden tup bebek dusunuyordum sukur oldun Allahin dualarim hep sizinki ilk cocugum tup bebekligine olmustu
Zor geçiyor cnm baya zorlanıyorum şimdiden bi kız bi erkek inş nasip olursa :) temmuza bşy kalmamış cnm güzelce tatil yap sonrada bebişler gelsinSelam arkadaslar
Nasilsiniz bakalim?
minikgelin bebislerin nasil?
Cinsiyetleri belli oldumu?
Biz normalde tekrar nisan ayinda tedaviye devam edecektik fakat bir kac ay erteledik.. temmuzda tatile geliyoruz cift masraf olacagi icin nisanda yapmamaya karar verdik...
Insaallah temmuzda yapmaya karar verdik...
Hayırlısı inşallah cnm benim inşallah bu defa pozitif olur kızına kardeş gelir yalnış hatırlamıyorum dimi kızın vardı sanırımSelam arkadaslar
Nasilsiniz bakalim?
minikgelin bebislerin nasil?
Cinsiyetleri belli oldumu?
Biz normalde tekrar nisan ayinda tedaviye devam edecektik fakat bir kac ay erteledik.. temmuzda tatile geliyoruz cift masraf olacagi icin nisanda yapmamaya karar verdik...
Insaallah temmuzda yapmaya karar verdik...
Ayyyyyy çok sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunMerhaba hanımlar. Ben yeni yaptırdım. Pozitif sonucu aldım. Negatiften sonra diyetisyene gittim. Yağ oranım %12 den %17,7 ye geldi. %20 de normal insan olacaktım.Ama daha fazla alamadım. Ayrıca histereskopi oldum. Rahim hasarlama denen bi işlem yaptı doktor. Yani bir çizik atma. Bu çiziği iyileştirmek için vücut Rahime fazla enzim vs gönderiyormuş bu da tutunmayı arttırıyormuş.
Önceki denemede 25 ile başladığım beta hcg 2 gün sonra 22 olmuştu yani kimyasal gebelik olmuştu.
Bu sefer 119 ile başladım. 2 gün sonra 240 oldu. Tekrar teste gerek olmadığını lekelenme olursa bakılacağını söyledi.
Çarşamba günü yani 2. Gün transferinden 21 gün sonra keseyi gördük. Allah tamamına erdirsin Göbüşlerimizi kucaklarımızı bebişle doldursun.
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza.rahime çizik atnayı nerde yaptırfınız bide neden yapıldı?Merhaba hanımlar. Ben yeni yaptırdım. Pozitif sonucu aldım. Negatiften sonra diyetisyene gittim. Yağ oranım %12 den %17,7 ye geldi. %20 de normal insan olacaktım.Ama daha fazla alamadım. Ayrıca histereskopi oldum. Rahim hasarlama denen bi işlem yaptı doktor. Yani bir çizik atma. Bu çiziği iyileştirmek için vücut Rahime fazla enzim vs gönderiyormuş bu da tutunmayı arttırıyormuş.
Önceki denemede 25 ile başladığım beta hcg 2 gün sonra 22 olmuştu yani kimyasal gebelik olmuştu.
Bu sefer 119 ile başladım. 2 gün sonra 240 oldu. Tekrar teste gerek olmadığını lekelenme olursa bakılacağını söyledi.
Çarşamba günü yani 2. Gün transferinden 21 gün sonra keseyi gördük. Allah tamamına erdirsin Göbüşlerimizi kucaklarımızı bebişle doldursun.
Başarısız tüp bebek denemesinden sonra doktorum önerdi. Tüp yaptırdığım hastanede Pendik Emsey Hospital de yaptırdımHayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza.rahime çizik atnayı nerde yaptırfınız bide neden yapıldı?
Hayırlı olsun cnm hamilesin demek :) bende çizik attırdım bu ikizlerde :) çok sevindim hamile olarak gördüğüme :) rabbim Sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimizeBaşarısız tüp bebek denemesinden sonra doktorum önerdi. Tüp yaptırdığım hastanede Pendik Emsey Hospital de yaptırdım
Başarısız tüp bebek denemesinden sonra doktorum önerdi. Tüp yaptırdığım hastanede Pendik Emsey Hospital de yaptırdım
Yanlış hatırlamıyorsam 2000 TL gibi. Ben orda çalıştığım için hesabıma attırıyorum. Pek takip etmiyorum. Bir de işlem ile aynı zamanda polip filan varsa onları da temizliyor.Sakıncası yokss nekadar dı ücreti...
Çok teşekküt ederim cvp için?Yanlış hatırlamıyorsam 2000 TL gibi. Ben orda çalıştığım için hesabıma attırıyorum. Pek takip etmiyorum. Bir de işlem ile aynı zamanda polip filan varsa onları da temizliyor.
Çizik atmak içinmi okdr aldılar cnm .. bana çizikte para almamışlardıYanlış hatırlamıyorsam 2000 TL gibi. Ben orda çalıştığım için hesabıma attırıyorum. Pek takip etmiyorum. Bir de işlem ile aynı zamanda polip filan varsa onları da temizliyor.
Çizik atmak içinmi okdr aldılar cnm .. bana çizikte para almamışlardı