2016 Aralik tup bebek

Doğu fertilde yaptırdım cnm
4 kez tüp bebek yaptırdım aynı yerde bi kızım var bide ikizlere hamileyim
En son 8000 civarı bşy verdik sanırım içerisinde eşimde mikrotese amlytı oldu oda dahil
Teşekkürler cvp için. Allah çocuklarınızı size bağışlasın inş. Bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama Antep'e yoğunlaştık. Kısmet artık.

Merhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim. İlk ikisi kimyasal gebelik olmak üzere 4 kez gebelik kaybı yaşadim. Sonrasında çeşitli testler sonucunda kromozomlarimda translokasyon olduğunu ve pıhtılaşma oranımın yüksek olduğunu öğrendim. Doktorlar sağlıklı hamileligimin olacağını ama kaçıncı denemede olur nasıl olur Allah bilir dediler. Bizde yaşım genç olmasına rağmen tüp bebek denemeye karar verdik. Ankara genart da tedaviye başladık. Çarşamba günü de transferim olacak Allahın izniyle. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin. Bu arada Hayırlı Ramazanlar.

Tüp bebek zor iş ben ilk denemede hemen olcak sanıyordum ama öyle bşy olmuyormuş ama sonucu için birçok denemeye değer İnan rabbim unutturuyor o zor günleri güzel bi evlat ile .. güzel haberlerle gel inş bende kızımı Ramazan'da tüp bebek yaptırmıştım :)
Teşekkürler cvp için. Allah çocuklarınızı size bağışlasın inş. Bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama Antep'e yoğunlaştık. Kısmet artık.
Nasipte varsa İnan heryerde olur inş güzel haberler vereceksin Şen'de:)

Kizlar bende araliktaki 3. Negatifimden sonra kendiliginden hamile kaldim.sakin umidinizi kaybetbeyin.bunlari duydukca mucize derdim bizi bulmaz derdim ama gercekten herseyin vakti saati varmis.onemli olan sabir etmek..
Gözün aydın cnm hiç belli olmuyor bu işler kısmet :) rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimize

A
Gözün aydın cnm hiç belli olmuyor bu işler kısmet :) rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimize
Amin canim hepimize insallah.simdi bi o gunlere bakiyorum yaptigimiz konusmalara yasadigimiz streslere bide bu gunlere.rabbim kimseleri sinamasin bu zorluklarla...

A

Amin canim hepimize insallah.simdi bi o gunlere bakiyorum yaptigimiz konusmalara yasadigimiz streslere bide bu gunlere.rabbim kimseleri sinamasin bu zorluklarla...
Amin cnm gerçekten zordu benim hamilelikte zor geçiyor 6 aydır elim yüreğimde hep hayırlısı ile kucağımıza alalım inş

Kızlar tüp bebek süreci zor mu ? Çok çanınız yandı mı , iğneler ovitrellee gibi mi eğer onun gibiyse çok can yakmaz. Yumurta toplama işi , empriyoyu yerleştirme falan can yakıyor mu ?

Kızlar tüp bebek süreci zor mu ? Çok çanınız yandı mı , iğneler ovitrellee gibi mi eğer onun gibiyse çok can yakmaz. Yumurta toplama işi , empriyoyu yerleştirme falan can yakıyor mu ?
Zor değil canım stres çok yoruyor insanı bide dokyora git gel tabi hiç korkma rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah

Zor değil canım stres çok yoruyor insanı bide dokyora git gel tabi hiç korkma rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah
İnş cnm ben öğretmenim şu seminer dönemi sonrası inş hemen başlayacağım. Aslında bugün adet oldum bu ay istiyordum ama eşim Ramazan'da gidip gelmek zor olur ki biz başka şehire gidip yaptırmayı düşünüyoruz. Bide rapor işi falan sıkıntı oluyor malum sebeplerden dolayı haziran 27 de adet olucam nasip olursa ve tüp bebek maceram başlayacak inş.

Hayırlısı olsun canım inşallah bu yorucu yolda elin boş dönmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…