- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Bende de aynilari oldu hala da oluyo canim. Cok sancim var ve dün kanda da pozitif çıktı. Insallah hamilesin.Mrhba kizlar size bisey sorucam anne adaylari bugum transferin 12.günü 24 ocak test günüm ewde idrar testi yaptm pozitif cikio ama bende adet olucakmisim gbi ağrılarım var ne dusunecegimi sasirdim acaba progeston igne vuruluorum hergün ondanmi pozitif cikio olabilirmi öyle bi duyumda aldim cunku. Siz bilgi verirseniz cok memnun kalirim
Canım kabızlık bende çok çekiyorum. Bazen 2 gün gelmediği oluyor. Ama annem bir kaç gündür salataya kırmızı pancar katıyor. Bayağa rahatladım. Bi dene istersen.Ben kabızlık çok çekiyorum yani Öyle ki hamileliği bile unutabiliyor ilaçlar bi bitse 12 haftaya kadar jel ve diğerleri kullanılacak vitamin filn. Zaten idrara da çok çıkıyorum yani analarımız bizi kolay dünyaya getirmemiş yaşayarak daha en başında olduğumuz halde anlıyoruz
Sabah aç geceden ıslanmış Kuru kayısı üzerine enaz 2 bardak bolca su için, işe yarıyorCanım kabızlık bende çok çekiyorum. Bazen 2 gün gelmediği oluyor. Ama annem bir kaç gündür salataya kırmızı pancar katıyor. Bayağa rahatladım. Bi dene istersen.
Canım benim insallah en kisa zamanda tüm arkadaşlarım güzel haberlerle donerizHayırlısı olsun canım benim allah oğluna uzun ömürler versin bağışlasın acısını göstermesin inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin
Insallah canim 24ocak test günüm daha erken yaptirsam cikarmiGit kan baktır canım pozitif çıkacak muhtemel hayırlı olsun
Kayısı suyu bile kaynattm içebilirim bendede suç var içemiyomSabah aç geceden ıslanmış Kuru kayısı üzerine enaz 2 bardak bolca su için, işe yarıyor
Kayısının kendisini de mutlaka yeeee amaKayısı suyu bile kaynattm içebilirim bendede suç var içemiyom
Transfer günü sıfır olarak bugün kaçıncı gün ve embrioların transfer sırasında kaç günlük düInsallah canim 24ocak test günüm daha erken yaptirsam cikarmi
9ocak da transferim oldu canim 3.gun embriosu dendi dondurulmuslarimdi canimTransfer günü sıfır olarak bugün kaçıncı gün ve embrioların transfer sırasında kaç günlük dü
Cnm bendede miğde bulantısı başladı bugün. Ben bebeği gördüm kalbinide gördüm. Sende kesin hem görür hem duyarsın.Slm kızlar bugun hafif migde bulantım var
Yarın tüp bebek doktoruna gitcem acaba bebek görünmezmi derdi aldı beni benden umarım herşey yolunda gider
İnş cnm görürüm çok korkuyorumCnm bendede miğde bulantısı başladı bugün. Ben bebeği gördüm kalbinide gördüm. Sende kesin hem görür hem duyarsın.
Görürsün kesin merak etme. 5+5 de göründü benim miniğimin kalbi. Ama bende sürekli heyecan var. Kalbim pırpır. Allahım korusun bebeklerimizi.İnş cnm görürüm çok korkuyorum
Kalbi duysam içim rahat eder acabalar beni benden alıyor
Bugun migdem bulanınca biraz içim rahat etti sanki:)
Ben işte 5+5 de görmedim ama Altan bakmadıGörürsün kesin merak etme. 5+5 de göründü benim miniğimin kalbi. Ama bende sürekli heyecan var. Kalbim pırpır. Allahım korusun bebeklerimizi.
Cnm yarın 10-11 gibi tüp bebek doktorunda olurum herhaldeminikgelin cnm yarın kaçta gidecen doktora? Tüp bebek doktoruna gidiyosun dimi?
Papat06 cnm nasılsın? Yarın senin doktor kontrolün vardı dimi?
Kızlar benimde mide bulantılarım başladı bugün. Kokulara karşı hassaslaştım. Dişlerimi fırçalayamıyorum.
Yani 11. Gün , pozitifse çıkar canım artık9ocak da transferim oldu canim 3.gun embriosu dendi dondurulmuslarimdi canim
Evet ben de sabah erken gideceğim ama doktorum yolksac yani kesenin köklerini görmeliyiz cumartesi demişti yani daha bebiş falan çok minnak görünür müminikgelin cnm yarın kaçta gidecen doktora? Tüp bebek doktoruna gidiyosun dimi?
Papat06 cnm nasılsın? Yarın senin doktor kontrolün vardı dimi?
Kızlar benimde mide bulantılarım başladı bugün. Kokulara karşı hassaslaştım. Dişlerimi fırçalayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?