2016 Aralik tup bebek

Seninde mi aynı ben bulanmadığı gün diyorum iyi bulantısız geçecek bu hamilelik. ertesi gün bulantım oluyo . Garip bi durum
Her an kusma bişeyim yok ama her an bulanıyo gibi bazen yemek yerken ağır geliyor ama çok yoğun diyemem millet yediğini anında çıkarıo oda iyi değil bebek beslenemez günde 5 defadan fazla kurulması iyi değilmiş beslenme açısından hemen krater galete yiyorum mesela yatağa yatınca sabah erken saatte hemen kalk bişey ye diyo resmen aç karnına ilaçlarmoda oluyo hemen krater yiyorum

Canım ben kusmuyorum öğürme geliyo sadece

Ben kabızlık çok çekiyorum yani Öyle ki hamileliği bile unutabiliyor ilaçlar bi bitse 12 haftaya kadar jel ve diğerleri kullanılacak vitamin filn. Zaten idrara da çok çıkıyorum yani analarımız bizi kolay dünyaya getirmemiş yaşayarak daha en başında olduğumuz halde anlıyoruz

Cok bekletyrlarmi cnm 5 te burda olun dediler kacta alirlar acaba transfere hadi bklim bnde alip geleyim bebisime de birlikte gun sayariz

Mrhba kizlar size bisey sorucam anne adaylari bugum transferin 12.günü 24 ocak test günüm ewde idrar testi yaptm pozitif cikio ama bende adet olucakmisim gbi ağrılarım var ne dusunecegimi sasirdim acaba progeston igne vuruluorum hergün ondanmi pozitif cikio olabilirmi öyle bi duyumda aldim cunku. Siz bilgi verirseniz cok memnun kalirim

Canım pozitiftir o progestan hgc içermiyo tebrikler. Hamilesin.

Kızlar bir haftadır kendime gelmeye ve bu testlerle uğraşmaya çalışıyorum. İhmalleri düşünmekten sinirden anca kendime geldim. Nasılsınız. Okuyamadım birçok şeyi. Siz neler yapıyorsunuz.

Cok bekletyrlarmi cnm 5 te burda olun dediler kacta alirlar acaba transfere hadi bklim bnde alip geleyim bebisime de birlikte gun sayariz
Beni 18:30 da çağırdılar 19:40 ta aldilar 1 dk sürdü sürmedi çıktık 1 saat dinlendik döndük. İnşallh canım hayırlısıyla hiç korkulacak bişey yok en zor dönem bitti artık inşallah sonuda güzel olur

Bugunude atlatrsam test gunune kdr daha sakin gecirirm ins duan heyecan var bebisime kavusma heyecanı

Hadi guzel haberlerini bekliyorum tatlim, ben de iyiyim canim suan cok sukur kanamam falan yok, ama surekli yatiyorum annem yanimda o bakiyor sagolsun. Haftaya doktora gidecegim bakalim ne diycek
Ins hayırlı hbrler alırsın gorursn bebegını pıtpıtlarını da duyarsn ohh ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…