2016 Aralik tup bebek

selam kızlar nasılsınız. biz kocaman olduk teyzoşları arrık fasulye kıvamındayız iş güç taşınma telaşı derken biraz ihmal ettim buraları ama hep aklımdasınız. birde bi sorum var. crinone jel kullanıyorum ben. eskiden çok çok az mercimek boyutunda pıhtılar geri gelirken şimdi baya bakla boyunda pıhtılar geri geliyor. bu bi problem oluştururmu acaba? doktora da daha yeni gittim 2 hafta sonra gidicem 3 gündür falan böyle

Bende dikkat ediyorum ama demekki herkeste farklı oluyo canım. Saglikli olsunda bebis raziyim artık
Ahhh kuzum ben o bel ağrısını ilk günden beri çekiyorum bazen şiddetli bazen hafif normal demekki çok olduğunda yarım parol içiyorum kesmiyor ama psikolojik olarak rahatlıyorum bazen ağlıyorum öyle şiddetli oluyor bazen

Allah yardimcin olsun canım benim o kadar siddetli agrim olmadi allahtan ama farkli farkli ağrılar çıkıyor her gün

Kızlar benim bugün 4. Günüm ama mecbur eğil kalk oluyor yani sorun olur mu?
ben 4. gün işe başladım ve o günden beride ful ayaktayım sayılır valla. rahat ıl tatlım. kendini yorma yorulunca biraz mola ver sonra devam edersin. ağır kaldırmayıp uzanmazsan da kaymaklı ekmek kadayıfı . her hareketinde bişey olurmu die düşünmek daha kötü rahat tut zihnini de

Kızlar jelim bitmiş farketmedim. Nöbetçi eczanede de yokmuş. Evde iki tane progestan fitil vardı. Doktoru aradım onları kullan dedi bana. Becerememiş olabilir koymayı. Ne kadar derine girmesi gerekiyor? İşaret parmağımın yarısına kadar anca itebildim.

Cnm orta parmağınla itele sonuna kdr
Hani bikere ilaç kullanmayınca bşy olmaz korkma

Parmağınla sonuna kadar it canım

Maşallah size benimde jel baya geri geliyo iki gündür.

ben bi kere unutmuştum yapmayı. akiam üstü yapamadım sonrada uyuyup kalmışım. birşey olmaz bigünden bence endişelenme

Valla kızlar beceremedim koymayı zaten , dediğiniz gibi bir günden biley olmaz heralde.

Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Günaydın cnm , hayırlı olsun bebişin, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…