Ohhh masallah sağlıkla devam etsinKızlar bugün test sonucum 267 çıktı :)
Cnm önemli olan gelişmesi. Belki de bebişte gelişmiş olur. Bende hala daha kasık ve bel ağrısı var şiddetli. Pazartesi doktora gittiğimde kalp atımını gördüğüm anda ilk düşündüğüm şey adet olacakmışım gibi gelen şiddetli ağrılarım oldu. Allahım Çok şükür olsun dedim , demekki normalmiş tüm ağrılar.senin bulantılar haftaya başlayacaktır cnm. Bende bazı arkadaşlara göre biraz daha geç başladım çünkü.gaz belki de yediğin yemeklerden dolayıdır. Bende c vitamini deposu diye bu ara habüre brokoli yiyorum kaynatıp, bende de gaz oluştu bayağı.Evet ben de sabah erken gideceğim ama doktorum yolksac yani kesenin köklerini görmeliyiz cumartesi demişti yani daha bebiş falan çok minnak görünür müÖyle bulantım falan da yok bilmiyorum ki arada agrı adet olcak gibi ağrı, şiş alt karın ve göbek, sertleşmiş kasıklar bacaklarımı pek bükemiyorum ve uzun süre dik oturtamıyorum, bi de bolca gaz
Neyse iyi olsun da geç olsun
Normalde de barsaklarım hassasdı ama artık bomba gibi. Bir bardak süt içiyorum günde öyle çok gaz yapan şeyler de yok ama benim özel bir hassasiyetim var galiba, neyse razıyız herşeyeCnm önemli olan gelişmesi. Belki de bebişte gelişmiş olur. Bende hala daha kasık ve bel ağrısı var şiddetli. Pazartesi doktora gittiğimde kalp atımını gördüğüm anda ilk düşündüğüm şey adet olacakmışım gibi gelen şiddetli ağrılarım oldu. Allahım Çok şükür olsun dedim , demekki normalmiş tüm ağrılar.senin bulantılar haftaya başlayacaktır cnm. Bende bazı arkadaşlara göre biraz daha geç başladım çünkü.gaz belki de yediğin yemeklerden dolayıdır. Bende c vitamini deposu diye bu ara habüre brokoli yiyorum kaynatıp, bende de gaz oluştu bayağı.
Amiiinnnn inşallah canım Allah razı olsun :)Ohhh masallah sağlıkla devam etsin
Tamam canim ama eşim bekle dio test gününü doktorun dediği gbi yapalım dio yoksa ben hemen yaptirirdim.Yani 11. Gün , pozitifse çıkar canım artık
Tebrik ederim canim Allah kucagina.almayi nasip etsinKızlar bugün test sonucum 267 çıktı :)
Tabii en doğrusu canımTamam canim ama eşim bekle dio test gününü doktorun dediği gbi yapalım dio yoksa ben hemen yaptirirdim.
Bende de çok oluyor. Progesterondan dolayı evet. Napalım katlanıcaz artık bir müddet. Bebişlerimizi kucağımıza bir alalım da unuturuz bu günleri.Normalde de barsaklarım hassasdı ama artık bomba gibi. Bir bardak süt içiyorum günde öyle çok gaz yapan şeyler de yok ama benim özel bir hassasiyetim var galiba, neyse razıyız herşeye
Haaa bi de geceleri 2,3 kere çamaşır değiştirecek kadar terliyorum ilk zaman lara göre azaldı ama hala var, progesterondan sanırım. Sizde de oluyor mu
Hayirli olsun canım. Allah tamamina erdirsinKızlar bugün test sonucum 267 çıktı :)
Amin cnm insallahIns hayırlı hbrler alırsın gorursn bebegını pıtpıtlarını da duyarsn ohh ne mutlu
Benim bel agrım vardı geçtiKizlar bende de bel agrisi var.kabızlık var haplardan heralde.sürekli kayisi yiyorum duzeliyo sonra tekrardan basliyo bilmiyorum ne olacak
Benimde gece acayip ıslak kimi zaman uyanıyorum akıntımın geldiğini hissedip ... progestan yapıyor bende gün içinde okdr akıntım Yok ... faydalı hiç bşy yiyesim gelmiyor bu ara :)Normalde de barsaklarım hassasdı ama artık bomba gibi. Bir bardak süt içiyorum günde öyle çok gaz yapan şeyler de yok ama benim özel bir hassasiyetim var galiba, neyse razıyız herşeye
Haaa bi de geceleri 2,3 kere çamaşır değiştirecek kadar terliyorum ilk zaman lara göre azaldı ama hala var, progesterondan sanırım. Sizde de oluyor mu
Bel ağrısı normaldir cnm. Kabızlık sorunu çekmiyorum. Hergün bir öğün sebze yemeği mutlaka yiyorum. Akşamlarıda çorba içiyorum. Aralarda portokal mandalina. Muz iki defa yarımm yedim her yediğimde biraz zorlandım artık yemiyorum. Sebze yemediğimde de kabızlık oluyor o gün .Kizlar bende de bel agrisi var.kabızlık var haplardan heralde.sürekli kayisi yiyorum duzeliyo sonra tekrardan basliyo bilmiyorum ne olacak
Hadi cnm gözün aydın :) 15 çok ya sabır dayanmaz :) sen 12 de yapKızlar aldm bebişimi 15 gun snraya test gunu verdiler ama bn 12-14. Gunler yapacagm cıkar ozmna kdr. İns tutunur
Dimi ya bukdr zmn sabrettık artık daha fazla sabredemem:)Hadi cnm gözün aydın :) 15 çok ya sabır dayanmaz :) sen 12 de yap
Bende dikkat ediyorum ama demekki herkeste farklı oluyo canım. Saglikli olsunda bebis raziyim artıkBel ağrısı normaldir cnm. Kabızlık sorunu çekmiyorum. Hergün bir öğün sebze yemeği mutlaka yiyorum. Akşamlarıda çorba içiyorum. Aralarda portokal mandalina. Muz iki defa yarımm yedim her yediğimde biraz zorlandım artık yemiyorum. Sebze yemediğimde de kabızlık oluyor o gün .
Hadi gözün aydın olsun canım. Aslinda en zor asamadasin :) bekleme kıSmı bana zor gelmiştiKızlar aldm bebişimi 15 gun snraya test gunu verdiler ama bn 12-14. Gunler yapacagm cıkar ozmna kdr. İns tutunur
3 ay geçtikten sonra rahat oluyor insan özellikle 4-5 aylıkken hareketlerini hissedince iyi olduğunu anlıyorsun ozaman kdr kalbi durdumu kan geldimi derken eziyete dönüyor ... valla ilk hamileliğim kdr acemiyim bilsemde herşeyi kokuyorumminikgelin canim insan lavaboya giymeye korkuyo inan ki.bi arkadaşım bi sure sonra hersey normal oluyo diyoda bakalim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?