2016 Aralik tup bebek

Cnm önemli olan gelişmesi. Belki de bebişte gelişmiş olur. Bende hala daha kasık ve bel ağrısı var şiddetli. Pazartesi doktora gittiğimde kalp atımını gördüğüm anda ilk düşündüğüm şey adet olacakmışım gibi gelen şiddetli ağrılarım oldu. Allahım Çok şükür olsun dedim , demekki normalmiş tüm ağrılar.senin bulantılar haftaya başlayacaktır cnm. Bende bazı arkadaşlara göre biraz daha geç başladım çünkü.gaz belki de yediğin yemeklerden dolayıdır. Bende c vitamini deposu diye bu ara habüre brokoli yiyorum kaynatıp, bende de gaz oluştu bayağı.

Normalde de barsaklarım hassasdı ama artık bomba gibi. Bir bardak süt içiyorum günde öyle çok gaz yapan şeyler de yok ama benim özel bir hassasiyetim var galiba, neyse razıyız herşeye
Haaa bi de geceleri 2,3 kere çamaşır değiştirecek kadar terliyorum ilk zaman lara göre azaldı ama hala var, progesterondan sanırım. Sizde de oluyor mu

Son düzenleme:
Bende de çok oluyor. Progesterondan dolayı evet. Napalım katlanıcaz artık bir müddet. Bebişlerimizi kucağımıza bir alalım da unuturuz bu günleri.

Kizlar bende de bel agrisi var.kabızlık var haplardan heralde.sürekli kayisi yiyorum duzeliyo sonra tekrardan basliyo bilmiyorum ne olacak

Kizlar bende de bel agrisi var.kabızlık var haplardan heralde.sürekli kayisi yiyorum duzeliyo sonra tekrardan basliyo bilmiyorum ne olacak
Benim bel agrım vardı geçti
Ama kabızım hemde baya nefes alamıyorum vallahi
Benimde gece acayip ıslak kimi zaman uyanıyorum akıntımın geldiğini hissedip ... progestan yapıyor bende gün içinde okdr akıntım Yok ... faydalı hiç bşy yiyesim gelmiyor bu ara :)

Bel ağrısı normaldir cnm. Kabızlık sorunu çekmiyorum. Hergün bir öğün sebze yemeği mutlaka yiyorum. Akşamlarıda çorba içiyorum. Aralarda portokal mandalina. Muz iki defa yarımm yedim her yediğimde biraz zorlandım artık yemiyorum. Sebze yemediğimde de kabızlık oluyor o gün .

Bende dikkat ediyorum ama demekki herkeste farklı oluyo canım. Saglikli olsunda bebis raziyim artık

minikgelin canim insan lavaboya giymeye korkuyo inan ki.bi arkadaşım bi sure sonra hersey normal oluyo diyoda bakalim artik.
3 ay geçtikten sonra rahat oluyor insan özellikle 4-5 aylıkken hareketlerini hissedince iyi olduğunu anlıyorsun ozaman kdr kalbi durdumu kan geldimi derken eziyete dönüyor ... valla ilk hamileliğim kdr acemiyim bilsemde herşeyi kokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…