Benimde gibisinKızlar bişi sorcam benim bi gün mide bulantım oluyo bi gün olmuyo bi tuhafım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde gibisinKızlar bişi sorcam benim bi gün mide bulantım oluyo bi gün olmuyo bi tuhafım .
Seninde mi aynı ben bulanmadığı gün diyorum iyi bulantısız geçecek bu hamilelik. ertesi gün bulantım oluyo . Garip bi durumBenimde gibisin
Her an kusma bişeyim yok ama her an bulanıyo gibi bazen yemek yerken ağır geliyor ama çok yoğun diyemem millet yediğini anında çıkarıo oda iyi değil bebek beslenemez günde 5 defadan fazla kurulması iyi değilmiş beslenme açısından hemen krater galete yiyorum mesela yatağa yatınca sabah erken saatte hemen kalk bişey ye diyo resmen aç karnına ilaçlarmoda oluyo hemen krater yiyorumSeninde mi aynı ben bulanmadığı gün diyorum iyi bulantısız geçecek bu hamilelik. ertesi gün bulantım oluyo . Garip bi durum
Canım ben kusmuyorum öğürme geliyo sadeceHer an kusma bişeyim yok ama her an bulanıyo gibi bazen yemek yerken ağır geliyor ama çok yoğun diyemem millet yediğini anında çıkarıo oda iyi değil bebek beslenemez günde 5 defadan fazla kurulması iyi değilmiş beslenme açısından hemen krater galete yiyorum mesela yatağa yatınca sabah erken saatte hemen kalk bişey ye diyo resmen aç karnına ilaçlarmoda oluyo hemen krater yiyorum
Tamam bende ama devamlı bi bulantı hissi oan bişey ye krater özellikle öğürmeye gitmez bile ben anında yemezsem hemen öğüyorum çok öğürsem kusuyom malesefCanım ben kusmuyorum öğürme geliyo sadece
Canım. Bebeği nasıl hissettin dünAmin canım transferim ne zamandı senin aramız az galiba :)
Cok bekletyrlarmi cnm 5 te burda olun dediler kacta alirlar acaba transfere hadi bklim bnde alip geleyim bebisime de birlikte gun sayarizCanım bantlarını 48 saatten önce çıkarma bantları yapıştırdığımız yerden daha aşşağıdan yani kasıktan bakıyorlar küçük bir ultrason aletiyle sıkışık olup olmadığına ben evden çıkmadan çiş yapmıştım oraya gidince 8 bardak içtim yine de sıkışmadım transferden 1 saat sonra bile sıkışmamıştım :) hayırlı olsun şimdiden
Cok sagol cnm alayim geleyim bakalim senin nasil gidiyoCanim hayirli olsun simdiden transferin, al gel kuzucugunu saglikla insallah
Canım pozitiftir o progestan hgc içermiyo tebrikler. Hamilesin.Mrhba kizlar size bisey sorucam anne adaylari bugum transferin 12.günü 24 ocak test günüm ewde idrar testi yaptm pozitif cikio ama bende adet olucakmisim gbi ağrılarım var ne dusunecegimi sasirdim acaba progeston igne vuruluorum hergün ondanmi pozitif cikio olabilirmi öyle bi duyumda aldim cunku. Siz bilgi verirseniz cok memnun kalirim
Teskkur ederm canim cewp verdgin icin ama pek sevinemiorum ağrılarım var bugun insallah benimledr bebegim Allahim isteyen herkese nasip etsinCanım pozitiftir o progestan hgc içermiyo tebrikler. Hamilesin.
Benimde çok ağrım olmuştu ama bebeşim karnımdaTeskkur ederm canim cewp verdgin icin ama pek sevinemiorum ağrılarım var bugun insallah benimledr bebegim Allahim isteyen herkese nasip etsin
Cok şükür senin adina canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Umarim benim bebisimde benimledirBenimde çok ağrım olmuştu ama bebeşim karnımda
Beni 18:30 da çağırdılar 19:40 ta aldilar 1 dk sürdü sürmedi çıktık 1 saat dinlendik döndük. İnşallh canım hayırlısıyla hiç korkulacak bişey yok en zor dönem bitti artık inşallah sonuda güzel olurCok bekletyrlarmi cnm 5 te burda olun dediler kacta alirlar acaba transfere hadi bklim bnde alip geleyim bebisime de birlikte gun sayariz
Bugunude atlatrsam test gunune kdr daha sakin gecirirm ins duan heyecan var bebisime kavusma heyecanıBeni 18:30 da çağırdılar 19:40 ta aldilar 1 dk sürdü sürmedi çıktık 1 saat dinlendik döndük. İnşallh canım hayırlısıyla hiç korkulacak bişey yok en zor dönem bitti artık inşallah sonuda güzel olur
Hadi guzel haberlerini bekliyorum tatlim, ben de iyiyim canim suan cok sukur kanamam falan yok, ama surekli yatiyorum annem yanimda o bakiyor sagolsun. Haftaya doktora gidecegim bakalim ne diycekCok sagol cnm alayim geleyim bakalim senin nasil gidiyo
Ins hayırlı hbrler alırsın gorursn bebegını pıtpıtlarını da duyarsn ohh ne mutluHadi guzel haberlerini bekliyorum tatlim, ben de iyiyim canim suan cok sukur kanamam falan yok, ama surekli yatiyorum annem yanimda o bakiyor sagolsun. Haftaya doktora gidecegim bakalim ne diycek
Git kan baktır canım pozitif çıkacak muhtemel hayırlı olsunTeskkur ederm canim cewp verdgin icin ama pek sevinemiorum ağrılarım var bugun insallah benimledr bebegim Allahim isteyen herkese nasip etsin